Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך לפטופ הפסיק לפעול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ככה:

יש לי לנובו 3000 N100, ששירת אותי נאמנה מעל 7 שנים.

לפני שבוע בערך, בזמן עבודה עליו נכבה המסך. מאז לאחר הדלקה המסך נדלק לכדקה וחצי ואז נכבה שוב.

הדבר קורה גם כשמחברים אותו למסך חיצוני, (גם המסך החיצוני נדלק לכדקה וחצי ונכבה לאחר מכן) ככה שאני חושד שמדובר בכרטיס המסך ולא במסך עצמו.

אני דיי בטוח שלא מדובר בבעיית דרייברים או מערכת הפעלה, כי הדבר חוזר על עצמו גם כאשר אני נכנס לתפריט הביוס בעת הדלקה ולא ממשיך לווינדוס.

מספר שאלות:

1. האם יש דרך לתקן אותו (אין בעיה שהמסך שלו לא יעבוד בתנאי שאוכל לעבוד איתו על מסך חיצוני).

2. במידה ואין מה לעשות איתו - איך אפשר להוציא את כל החומר ששמור עליו?

תודה מראש לכל העונים,

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא יודע בנוגע לתיקון, אבל בנוגע להעברת החומר - יש הרבה אפליקציות היום (אנדרויד בוודאות, אייפון לא יודע) שמאפשרות לשלוט על המחשב דרך המכשיר. נראה לי דרך אפשרית להעתיק הכל לדיסק און קי דרך הפלאפון..צריך רק לראות אם אפשר להגדיר הכל בלי להשתמש במסך.

https://www.google.com/search?site=&source=hp&q=control+pc+using+android&oq=control+pc+using+&gs_l=hp.3.0.0l10.109.3058.0.4243.17.15.0.0.0.0.187.1419.6j9.15.0.stareuni...0...1.1.32.hp..6.11.811.Pr0IBufT4h8

פורסם

יש לך כרטיס מסך של נווידיה במקרה?

אם כן, מחשבים מהתקופה הזאת ידועים כבעייתים (בלנובו בסדרה שלך ספציפית אני זוכר שיש הרבה, וגם בHP DV6000)

ואין מנוס מתיקון, שגם כן לא יחזיק הרבה ויכול לעלות הרבה.

לגביי הגישה לחומר, פרק את הדיסק הקשיח מהמחשב, חבר אותו בעזרת כבל SATA וכבל חשמל למחשב שולחני וזהו. (או מארז חיצוני 2.5" להרדיסק USB)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אחרי שהמסך נכבה, המחשב ממשיך לעבוד כרגיל (נורת הדיסק הקשיח מהבהבת, צלילים ברמקולים כשמכבים אותו וכו')?

כן, משמיע רעשים והכל.

לא יודע בנוגע לתיקון, אבל בנוגע להעברת החומר - יש הרבה אפליקציות היום (אנדרויד בוודאות, אייפון לא יודע) שמאפשרות לשלוט על המחשב דרך המכשיר. נראה לי דרך אפשרית להעתיק הכל לדיסק און קי דרך הפלאפון..צריך רק לראות אם אפשר להגדיר הכל בלי להשתמש במסך.

https://www.google.com/search?site=&source=hp&q=control+pc+using+android&oq=control+pc+using+&gs_l=hp.3.0.0l10.109.3058.0.4243.17.15.0.0.0.0.187.1419.6j9.15.0.stareuni...0...1.1.32.hp..6.11.811.Pr0IBufT4h8

נשמע מעניין. אנסה אותן מחר בבוקר, מקווה שיהיה לי מספיק שהות להתקין אותן לפני שהמסך נכבה.

במידה ולא יעבוד אחזור לרעיו של dorsht.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אכן נראה כמו כ.מסך.

במחשב בן 7 זה כבר לא כלכלי להתחיל ולהתעסק איתו.

לגבי הוצאת החומר, במחשב בן 7 יש סיכוי שהדיסק הוא IDE ואז תצטרך מתאם ע"מ לחבר אותו למחשב אחר.

• תוכן חדש...