Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עדיף את רוב היריעות להדביק בתוך הבנייה וכך לחסוך בעבודת השיוף ?

הרי בד מכוסה בשכבה אחת של פוליאסטר קל יותר להחלקה עם בונדו מאשר בנייה שלמה שעלייה מודבקות 2-3 שכבות של יריעות .

מישהו יודע מה עם קידרון שהיו ממוקמים באיזור הקריות ? הם לא עונים לטלפון, אולי יש להם טלפון אחר או שהם סגרו ?

פורסם

צורת העבודה תלויה גם בסוג הבניה, וגם בסוג הגימור המבוקש.

אם בכל מקרה אתה מתכוון למרוח בונדו ולשייף, זה לא ממש משנה אם השכבה החיצונית תהיה מורכבת משכבת פיבר אחת או חמש.

מתחדשת*

• אחראי פורום
פורסם

אם יש לי גישה לדופן הפנימית, אני מחזק רק אותה בפיבר ואז חוסך פיניש של כל פני השטח החיצוני,

מאחר ולרוב הבד החיצוני שנשאר חשוף דורש משמעותית פחות עבודה.

זה לא חוסך את כל העבודה כי עם כמה שתנסה למתוח עדיין תצטרך להשוות פני שטח, אבל בהחלט חוסך.

בהמשך לרומק, מספיק שתיישם שכבה אחת חיצונית והלך כל החיסכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השאלה מה יקרה כשאני אתחיל לשייף אני צריך לפחד להגיע לבד ? מה יקרה אם אני אשייף בד שמרוח בשכבה של פוליאסטר הוא יקרע ? אני מתכוון למקומות כמו הטבעות שהאלמנטים שקועים בהם ששם אין שכבת פיבר מלמטה ..

פורסם

כמו שאמרו הכל שאלה של מה היעוד ומה הגימור.

אם הבד מספיק עבה, קיבל מנה יפה של פוליאסטר אין לך מה לחשוש שיקרע, המקסימום שייקרה זה שתשייף יותר מידי ותיצור חור.

כשעשיתי את הבנייה הקודמת שלי מתחתי בד, שמתי כמה שכבות של פוליאסטר, קצת בונדו והחלקה, בלי פיבר.

זו הייתה בניה לטוויטרים (ככה שהיא לא חוותה יותר מידי ויברציות) והיא יצאה הרבה יותר קשיחה ממה שחשבתי שתצא.

מה שכן אם אתה שם את הפיבר מבפנים איך תעקוף את החיזוקים לבנייה (השלד), ואיך תספיג את הפיבר בצורה מספקת בפוליאסטר?

SCANSPEAK

פורסם

אם יש לך אפשרות לעשות נגטיב לצורה הסופית, תוכל להביא אותה לרמת גימור גבוהה בלי הרבה חוזק מבני.

אח"כ לצקת פנימה פיבר מוספג פוליאסטר עם טבעת העץ, לקבל חוזק מבני גבוה מבלי הצורך לבצע גימור כלל.

המלצה זו מיועדת בעיקר למי שרוצה לייצר מספר חלקים זהים, פחות עבור ייצור של חלק בודד.

מתחדשת*

• תוכן חדש...