Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כרגע אני עובד פאסיבי עם סט קדמי + סאב

ברצוני להגביר את העוצמה של הרמקולים, ולכן שקלתי להוסיף רמקולים בדלתות האחוריות + לעבור לאקטיבי בבמה הקדמית.

בניות לדאבל מידבאס בדלת כרגע יורדים מהפרק, ברשותי מגבר 2 ערוצים + מונובלוק.

המחשבה שלי היא להוסיף מגבר 4 ערוצים נוסף, ש2 ערוצים ממנו יעברו לטוויטרים, ו2 ערוצים נוספים לרמקולים בדלתות האחוריות.

הבעיה היא שבפיוניר 80PRS יש רק 3 יציאות RCA, מה שמגביל אותי כאן.

את הרכיבים שלי ניתן לראות בחתימה.

האם יש המלצה כלשהי להמשך?

האם לחפש רק מגבר 2 ערוצים ולעבור לאקטיבי בלבד?

האם לחפש מגבר 2 ערוצים בשביל רמקולים אחוריים בלבד?

האם יש דרך לעשות גם וגם עם מגבר 4 ערוצים, מבלי ליצור סלט עם היציאות RCA? (ללא הוספת פרוססור.)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אולי לחשוב על מגבר 4 ערוצים נוסף.

אתה יכול לעבוד אקטיבי על סט קדמי מלא ולהוסיף מידבאסים בלבד מאחורה. לשרשר ממגבר למגבר.

RCA 1 לטויטרים

RCA 2 למידבאס

לשרשר מ OUTPUT של מגבר ונגבר נוספ למידבאסים מאחור

RCA 3 סאב.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אתה לא יכול להפעיל גם סאב, גם רמקולים אחוריי וגם לעבוד אקטיבי מקדימה דרך הרדיודיסק.

אתה יכול לעבוד בתצורה רגילה מהרדיו (קדימה\אחורה\סאב) ולהביא קרוס אקטיבי חיצוני + מגבר 4 ערוצים שיריץ זוג טווויטרים וזוג רמקולים אחוריים.

את המידבאסים להשאיר על מגבר הנוכחי.

אבל אם אתה רוצה עוד עוצמה - לך על דאבל מקדימה!

פורסם

לא מבין למה להסתבך, תקנה מגבר 2 ערוצים איכותי עם הספק נמוך יחסית לטוויטרים ותחבר את הזוג מידבאסים הנוסף לסלסטרה שלך, שני מידבאסים לערוץ ב2 אוהם חיבור סופי. המגבלה היחידה שלך תהיה בזה שתאבד את הטיים קורקשן אם אתה משתמש בו. אגב אני אומר את כל זה בהנחה שהזוג מידבאסים יהיו זהים לxl שיש לך מקדימה אחרת יכול מאוד להיות שזוג אחד של מידבאסים יתאמץ יותר מהשני מה שימנע ממך להפיק מכל ה4 את המקסימום.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אפשר להביא מגברים כמו סאנדאון שיש לו אופציה לחיתוך X10 שמאפשר לך לחתוך מידבאס/טוויטרים אקטיבי מבלי לגעת ברדיו.

זה יכול להיות יותר טוב ויכול להיות שלא,אקטיבי זה הרבה משחק,במיוחד אם אתה חותך משהו אחד מהמגבר ומשהו מהHU.

Scan Speak

פורסם

יש שמועה ש-REZO מוכר את ה-4 מידים קריסנדו שלו

עם טווטרים של רנסנס אודיו ,הייתי הולך על זה בחיבור מקבילי של המידים +מגבר 2 ערוצים לטווטרים.

פורסם

אם דאבל מידבאס לא בא בחשבון כרגע, תעבור לאקטיבי עם מגבר נוסף לטוויטרים

אתה תרגיש שיפור ניכר בסט הזה, רק מה יכול להיות מאוד שעדיף לך ישר לרכוש מגבר 4 ערוצים כדי להיות מוכן למעבר ל3 חלקים זה כנראה יהיה מתבקש אחרי שתמצא את האפשרות של שני חלקים אקטיבי.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

אני כנראה כן אלך על הגברת מידים של קרסנדו קדימה ואחורה על ה2150 ב 2 אוהם

וטוויטרים על מגבר 2 ערוצים נפרד.

אך זה יאלץ לחכות עד אחרי החלפת המונו והתיבה, בגלל שיקולי מקום ותקציב

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

במערכת spl אני לא יודע עד כמה זה יהיה קריטי.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם
המידים האלה חזקים, תתחיל מזוג אחד תראה מה קורה.

גם לא תהיה לך שליטה על האיזון בין אחוריים וקדמיים.

שים לב שכרגע יש לו הרץ xl שלא מספקים אותו, קשה לי להאמין שהחלפה 1 על אחד לקרסנדו תעשה מהפך מבחינת העוצמה.

אודי אופציה נוספת שהייתי שוקל במקומך היא רכישה של זוג מידבאסים נוסף של xl, ראיתי סט כזה למכירה עם טוויטר שרוף במחיר נוח (אני לא מכיר את הבעלים ולא יודע מה מצב הסט).

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

האמת -

עוד שמייקי היה עם המאזדה 3 היה לו סט של XL מקדימה, ולאחר שהחליף רק את המידים לזוג של קרסנדו העוצמה כן עלתה.

הווקלים בלטו בצורה הרבה יותר משמעותית.

הXL הוא סט טוב, ואני מאוד אוהב אותו אבל בהשוואה לקרסנדו שאולי אין לו את הבאס של הXL אבל בהחלט יש לו את תחוום המיד וווקלי שהוא הרבה יותר חזק.

יש להם קיק מאוד מורגש.

פורסם

יכול להיות שהעצמה עלתה, ויכול להיות שאני טועה במחשבה שלי , אבל אני לא הייתי משקיע כסף בהחלפת זוג מידבאסים של xl בזוג של קרסנדו, אם כבר לעלות בעצמה אז 4 מידבאסים.

פורסם

אני לא אומר שההבדל אדיר ברמה שקרסנדו אחד יהיה חזק יותר מזוג XL.

אבל תחת באסים כבדם וחזקים פתאום גילינו שגם שומעים מוזיקה ושלא הכל נבלע.

בסופו של היום השיקול שלו. אני גם חושב שילך על כיוון של דאבל או אפילו זוג קדימה וזוג מאחורה.

• תוכן חדש...