Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רודיוס 2007

tulik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רודיוס שנתונים 2005-2007

ראיתי כמה פוטנציאלים והייתי רוצה לקחת לבדיקה

על מה עלי לשים לב בבדיקה

מה הן נקודות החולשה של המכונית ?

תודה

פורסם

שלום

מחר אני הולך לבדוק רודיוס 2006

מסוכנות טרידאין , הרכב היה של נכה , עשה טריידאין עם סוזוקי

מה עלי לשים לב ??

הבנתי שהרכב עדיין רשום על נכה , יהיה צורך להעביר במשרד הרישוי

אשמח לשמוע עצות

תודה

פורסם

איפה הרכב במגרש רכב א.ובניו או טרייד אין סוזוקי?

זה היה נכה מוסע/רכב מותאם לנהיגת נכה או שפשוט אדם עם נכות מסויימת השתמש בו?

בגדול אתה צריך באמת להעביר בעלות במשרד הרישוי וגם לבדוק עם המוכר שהרכב לא רשום בביטוח לאומי או משהו כזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הרכב בטרייד אין סוזוקי

הבנתי שזה היה נכה שנסע בו

מז"א רשום בביטוח לאומי ?

בדואר יכולים לבדוק אתזה כחלק מבדיקת שעבוד ?

פורסם

בד''כ אנשים עם אחוזי נכות קונים רכב בעלות מוזלת דרך ביטוח לאומי ולכן לפני כל רכישת רכב מאדם נכה צריך שהוא יביא איזה אישור מתאים, כמו כן אתה מעביר בעלות במשרד הרישוי נדמה לי ולא בדואר.

זה מה שידוע לי,לפני חצי שנה התעניינו ברכב מנכה אז זה המידע שצברתי אבל במקרה שלנו זה היה מדובר על רכבים 2011-2012 אז אולי הרכב הספציפי שלך כבר לא קשור לביטוח לאומי, שווה בדיקה בכל זאת.

דבר עם המוכר שיבהיר לך הכל.

בהצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כעיקרון הבעלות נעשית במשרד הרישוי וכנראה הטרייד אין יעביר את הבעלות ברכב . יש לשים

לב להשלמת האגרה של הטסט מכיון שהרכב פטור ממס וברגע שעושים בעלות יש לשלם את

החלק היחסי שנוצר עד לסיום תאריך הטסט .

• תוכן חדש...