Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת.

יש לי רכב עם טסט הכל טוב ויפה,אבל ללא ביטוח חובה,מה העונש בחוק לגבי זה?

הרבה אמרו לי שלא בודקים בכלל וכו'..

יודע שזה דבר דפוק לסוע ללא ביטוח מודע לזה כבר,נוסע בעיקר בסופ'שים עם חברים.

שאלה שניה.

ראיתי בפורום כללי את השרשור בנושא נהג חדש.

אבל עדיין לא הצלחתי לקלוט את העיניין.

אם אני נהג חדש,ומעל גיל 21,ולמרות שיש לי עדיין מלווה בלילה,האם אני יכול לקחת רכב מלא או שאני צריך לחכות שנתיים בשביל לקחת רכב מלא?

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לזה שאם חס וחלילה יתבעו אותך על נזקי גוף ואין לך ביטוח חובה - זה עלול לצאת מאוד יקר. זה הרבה יותר גרוע מכל עונש. עדיף תעשה ביטוח חובה לא בגלל העונש, אלא בגלל שזה חובה.

מעבר לזה, תעשה חיפוש - היו כבר כמה וכמה נושאים על זה בפורום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזוב את הסיכון במפגש עם שוטר וההליכים המשפטיים. מספיק שתעשה תאונה ולו הקטנה ביותר, תיכנס לחובות כספיים לכל החיים.

פורסם

היי

עשיתי חיפוש ואין על זה תשובה חד משמעית,גם הענישה היא דינמית ומה שהיה תקף ללפני כמה שנים אולי לא תקף עכשיו.

מצאתי בעיקר תשובות של לא שווה לקחת את הסיכון אבל עוד לא מצאתי תשובה חד משמעית לגבי הנושא.

הבנתי ששוטרים לא מבקשים ביטוח בעת בדיקות שגרתיות.

אפשר תשובה גם לגבי השאלה השנייה?

אני כמעט בטוח ב100 אחוז שאני יכול לקחת רכב מלא.

פורסם
היי

עשיתי חיפוש ואין על זה תשובה חד משמעית

התשובה חד משמעית - אל תעז לנסוע ללא ביטוח חובה. אם תהיה מעורב בתאונה עם נזקי גוף - אתה או זה שתפגע בו לא מכוסים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...