Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

הגיע הזמן לעשות פלסטלינה לרכב, פעם שניה (אני מתכנן לעשות פעמים בשנה).

ראיתי שיש שני סוגים, קשה ועדינה. הייתה לי את העדינה (מהקיט שהמליצו פה בעבר).

השאלה היא האם יש יתרון לקשה יותר?

מדובר ברכב בן 8 שמעולם לא עשו לו פלסטלינה ובנוסף רכב בן שנתיים שגם צריך יחס חם.

שמוליק

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

תקנה ותשתמש בסינית.

השתמשתי בפלסטלינה של מג'ס היא נפלה על הרצפה והוחלפה מיד בסינית, כך שההתרשמות איננה מהזיכרון אלא מעבודה שוטפת. לדעתי הסינית טובה בהרבה.

שמות גדולים זה יופי - לפעמים אין מאחוריהם שום כיסוי.

פורסם

תלך על העדינה הכחולה הפשוטה מאיביי, הכי טובות.

אם אתה ממש רוצה יש לי כמה חתיכות ברמת קושי בינונית, לדעתי לא שווה את ההפרש אבל רכשתי בתוך הזמנה מאוד גדולה מחו"ל.

מה שיש לי זה זה: http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-clay/detailing-clay-bars/dodo-supernatural-medium-detailing-clay/prod_978.html

ותאמין לי שאומנם יש הבדל, והיא מורידה משקעים מהר יותר, אבל העבודה איתה הרבה יותר קשה ומעצבנת, ולא בקלילות כמו הכחולה הסינית.

פורסם
תלך על העדינה הכחולה הפשוטה מאיביי, הכי טובות.

אם אתה ממש רוצה יש לי כמה חתיכות ברמת קושי בינונית, לדעתי לא שווה את ההפרש אבל רכשתי בתוך הזמנה מאוד גדולה מחו"ל.

מה שיש לי זה זה: http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-clay/detailing-clay-bars/dodo-supernatural-medium-detailing-clay/prod_978.html

ותאמין לי שאומנם יש הבדל, והיא מורידה משקעים מהר יותר, אבל העבודה איתה הרבה יותר קשה ומעצבנת, ולא בקלילות כמו הכחולה הסינית.

אני אשמח לקנות ממך חתיכה של פלסטלינה ברמת קושי בינונית,נסיתי להוריד כתמי מים מהגג והכחולה מהאיביי הפשוטה לא הצליחה להוריד את הכתמים,מאיפה אתה?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...