Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לא אהבתי שחור...אלה בצבע אפור כהה עם מסגרת כסופה..נראה יותר טוב לדעתי.

הציעו לי שחור של קופרה..על לבן כשמסתכלים מרחוק זה כאילו מעלים את החלק התחתון של האוטו..לא יפה לדעתי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני מאוד מתפתע להנמיך, השאלה האם קפיצים בלבד יעשו את העבודה וכאשר שמים אותם על בולמים מקוריים זה לא מקצר את החיים של הבולם המקורי?

קוילאוברים זו כבר הוצאה......

פורסם
גם אני מאוד מתפתע להנמיך, השאלה האם קפיצים בלבד יעשו את העבודה וכאשר שמים אותם על בולמים מקוריים זה לא מקצר את החיים של הבולם המקורי?

קוילאוברים זו כבר הוצאה......

בדיוק דעתי...

אם מישהו החליף רק קפיצים ויכול להביע דעה זה יהיה מצויין:)

פורסם

וואווו מתאים לאוטו חבל"ז!

יושב בול, תתחדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אין מה לעשות, ג׳אנטים תמיד יראו טוב יותר על רכב מונמך.

קודם כל תתחדשו ! חישוק איכותי ומוצר שיש לו אבא ואמא אמינים ותומכים (רשת צ'ק אפ).

הנמכת הרכב אכן תורמת רבות הן למראה והן לאחיזת הכביש .

עלותם של ארבעה קפיצי הנמכה איכותיים אינה כל כך יקרה כפי שרבים נוטים לחשוב והיא מסתכמת ב 1400 ש"ח (כולל מע"מ).

עלות ההתקנה משתנה ממקום אחד למשנהו ועומדת על 500-600 ש"ח.

בסופה של ההתקנה ( ולאחר נסיעה של לפחות 50 ק"מ) מומלץ מאוד לגשת ולבדוק את הפרונט ובמידת הצורך לכוונו מחדש (כ-100-250 ש"ח).

סה"כ מדובר בהוצאה כוללת של כ 2000-2200 ש"ח כולל הכל.

התוצאה תהיה רכב מונמך ,בעל אחיזה טובה יותר הודות לקפיצים פרוגרסיביים וגם יפה ויזואלית. 8)

• תוכן חדש...