Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ביררתי לגבי מחיר לפלגים לרכב שלי , 400 שקלים כאן בארץ. דגם ה sk20r11 .

באיביי קפצתי למחירים, סביבות ה200 שקלים.

מה אני מפספס? יש זיופים בתחום הזה ?

האם לחפש פלאגים למנוע 2.0? או שרק מספר הדגם מספיק?

למשל הקישור הזה

http://m.ebay.com/itm/171073722640?nav=SEARCH&sbk=1

מה אומרים המומחים ?

תודה רבה ,מוטי

פורסם

זיופים יש בכל דבר,צריך לדעת מאיזה מוכר לקנות,רק מוכר top rated.

מה אתה מפספס? כלום,בארץ גנבים.

לקורולה 09' שלי רצו במורשה סביבות ה600 ש"ח ל4 פלאגים ארודיום,באיביי אותם פלגים בדיוק עם משלוח עד הבית 230 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

השאלה אם יש שם משהו עם המנועים ? ראיתי למשל פלאגים שרשום בכותרת 2.4 ליטר ויש כאלה שלא מצויין נפח מנוע כלל. הדגם לבדו מספיק?

הם מיוצרים ביפן הדנסו,אחפש טופ רייטד ואזמין ממנו.

פורסם

תלך לפי מק"ט של הפלאג,למשל בארה"ב אין קורול ה1600 והפלאג שמשתמשים בו ב1600 מתאים גם ל1800 ול2400.

יש דגמים של מנועים שיש בארץ ואין בחו"ל,תלך לפי מק"ט וזה הכי בטוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חיובי sk 20r11 זה המק"ט.

היצרן של הפלאגים המקוריים בטויוטה זה דנסו.

שים לב כי אתה תמצא את המק"ט הזה גם בNGK וכו'.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האם היצרן מחייב פלאגים אירידיום או שאתה מעוניין "לשפר"? פלאגים אירידיום לא נותנים דבר וחצי דבר מלבד יתרון בדמות אורך חיים כפול (אם לא יותר) מפלאגים רגילים.

רשום כאן או שלח לי בה"פ את מספר השלדה של רכבך ואומר לך אילו פלאגים אתה צריך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצטער שאני עם קליטה בעייתית. כל פלאג דנדו עם המקט הזה יתאים למנוע 2.0? יש שם כאלה שהודגשו למנוע 2.4 או משהו אחר, זה לא משנה? הפלאג מתאים ללא קשר הנפח המנוע?

תודה רבה, מוטי

פורסם

אני ממליץ להישמע אך ורק להוראות היצרן בכל הקשור לפלאגים ולשים את הדגם המדוייק, המומלץ והמאושר. כל דגם פלאג מורכב מצירוף של ספרות ומספרים המתארים את גובה האלקטרודה, דרגת החום, סוג המתכת ונתונים נוספים על פי מפתח שקבע היצרן.

"זה פלאג שהולך באלפששמאות ובאלפיים" מתאים לתיאור על ידי מוכר בחנות חלפים, לא תשובה מקצועית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום מוטי

מאז השירשור שלך על יעוץ בעניין רכישת הרכב, רכשתי גם אני ראב 4 עבור אמא שלי, שנת 2007 והמידע שאני כותב מתייחס לדגם זה, אני לא יודע אם המנוע אצלך הוא אותו דבר, כדאי לבדוק זאת.

המק"ט אכן SK20R11 IRIDIUM הפלג המקורי הוא של חברת DENSO כמו הרבה רכיבים נוספים בטויוטה.

המק"ט של חברת טויוטה לפלג הזה הוא 90919-01237 .

לפי הוראות יצרן ההחלפה היא כל 80 אלף ק"מ.

בדיוק השבוע קניתי 4 פלגים לקראת טיפול (מצרף תמונה).

אני יכול לבדוק מחר את המחיר המדויק בחשבונית, אבל לדעתי זה היה באזור ה-270 ש"ח.

IMG_20131209_235824.jpg

פורסם

איתמר מה שיש כרגע זה אירידיום והתקשרתי למוסך אמרו שלפי המלצות יצרן הם שמים אירידיום בדגמים אלו.

איתמר המקט עצמו לא מספיק ? ה sk..... ?

אם לא,מאיפה אני משיג את כל המספרים שאחרי כמו שציין ידידי פלג כאן מעל לגבי הראב 4 של אמו? אם לא איתמר שעוזר לי.? פלג איפה מצאת את המספר הזה שציינת כאן?

270 מאיביי? ספק כאן בארץ?

דרך אגב,הגיפ מועמד למכירה..גיפ פתוח ממש לא יוצא לי מהראש.

איתמר,בדוק תיבת הודעות בבקשה

תודה רבה לכולם על התשובות ,אשמח להיענותכם גם להודעה זו

פורסם

התשובה שפלג כתב נכונה ומדוייקת. המצת המקורי הוא אכן מסוג אירידיום מק"ט 90919-01237 וזה מה שיש לשים. ניתן להתקין פלאג חליפי של DENSO מדגם SK20R11.

איתמר

פורסם

היתה לי התנסות טובה עם הזמנה כזו ל- C4. יצא חצי מחיר מהמקורי, למרות שהלכתי על המק"ט המשופר (לפי קטלוג NGK). זה הכל בגלל שפה סתם יקר. דרך אגב, במדגם שלי יצא שחשמלאים חוששים להחזיק במלאי מצת יקר שמתאים למעט מאד רכבים. אחד ששאלתי אמר שהוא לעצמו גם הזמין באיביי ולא קנה מהיבואן.

פורסם

http://www.ebay.com/itm/4-PC-Toyota-SPARK-PLUG-SET-Genuine-DENSO-Iridium-Exact-OEM-1-8L-2-4L-4-Cylinder-/160681092919?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item256956e737&vxp=mtr

מתאים לי ? המספר הוא לא כמו שפלג ציין רק עכשיו שמתי לב

הנה כאן מופיע הSK20R11 אבל מצויין שזה ל 1.8 או ל2.4 ליטר, והמספר שפלג ציין הוא 90919-01237 והמספר במודעה הוא 90080-91180 OE Iridium

מה אני מפספס? מי יכול לעזור לי בקישור מדוייק או רק להבין מה קורה

תודה רבה מוטי

פורסם

בדיוק השבוע הזמנתי את הפלגים הנ"ל (מאותו המוכר) לקאמרי 2.4L 2008.

לגבי הצורך באירידיום או לא.. זה הדגם אשר בא מקורי עם הרכב ואני לא רואה סיבה לחסוך כמה גרוש ולהתקין חליפי לא אירידיום.

ביום שישי האחרון הייתי אצל המוסכניק שלי וביקשתי ממנו שיבדוק אם צריך להחליף פלאגים ולאיזה סוג (כלומר איזה פלג מותקן כרגע ברכב, מתוך הנחה שלא החליפו אותם).

לידיעתכם, פלג אירידיום מומלץ להחליף לאחר 120K מייל!! וזאת על פי המלצת היצרן (שיש אנשים שמתבלבלים ומחשיבים את יבואן טויוטה וההנחיות המונפצות שלו כהמלצות יצרן).

הרכב שלי עם 110K ק"מ ורכשתי אותו כשהוא היה עם 88K ק"מ.

לפני הרכישה לי ביצעו לו טיפול במוסך לא מורשה ולכן ברגע שרכשתי אותו החלפתי לו שמן ופילטרים למקוריים.

אך מסתבר שהחליפו גם פלאגים (בגלל שהנחיות היבואן אומרות להחליף כל 90K ק"מ) וכמובן שלא למקוריים (תחליפי של NGK אם אני לא טועה).

הפלגים פשוט נראים רע! גמורים לגמרי. וזה כמובן פלג עם סה"כ 30K ק"מ..

אז לא, אני לא הייתי הולך על משהו שהוא לא המקורי.

במוסך טויוטה רוצים על הפלגים הנ"ל 460 ש"ח.

דרך היבואן של DENSO רוצים 70-80 ש"ח ליחידה.

באיביי כולל משלוח - 160 ש"ח.

כרגע אני ממתין לקבל את הפלגים (הם מטיילים בקליפורניה כבר מיום ראשון, ראבק מוצר אחר שהזמנתי מסין ביום ראשון נחת כבר היום בבוקר בארץ..)

ברגע שיגיעו (ואם אני אזכור כמובן) אני יעלה לכאן חוו"ד על הפלגים.

• תוכן חדש...