Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידיעתכם, פלג אירידיום מומלץ להחליף לאחר 120K מייל!! וזאת על פי המלצת היצרן (.

מנסיון שלי בסוזוקי ויטרה - אחרי 80,000 ק"מ ב 2 פלגים האלקטרודה היתה חצי שרופה והאחרים היו במצב גרוע (פלג אירידיום NGK מקורי).

פורסם
מנסיון שלי בסוזוקי ויטרה - אחרי 80,000 ק"מ ב 2 פלגים האלקטרודה היתה חצי שרופה והאחרים היו במצב גרוע (פלג אירידיום NGK מקורי).

אני מדבר על Denso SK20R11, אני לא יודע אם הם באותה איכות של הפלגים של NGK (יכול להיות שכן, באמת אין לי מושג).

יש לא מעט תיעודים ברשת של פלגים כאלו שהוצאו לאחר 100K מייל ועדיין נראו סבירים (לא כמו חדש, אך עדיין בעלי תפקוד מספק).

גם עם הפלגים שלי כרגע (תחליפי של NGK) אפשר לנסוע ללא בעיות מיוחדות (קצת רעידות בסרק פה ושם) וזאת על אף שהם נראים מאוד לא טוב (אכולים מאוד, וזה להזכירכם פלגים שעברו בקושי 30K ק"מ..)

פורסם

אם המקט הוא אותו מקט מה זה משנה מה הנפח מנוע?

כמו שאמרתי יש דגמים בארץ שלא נמכרים בכל העולם, לכן גם לא מצויין.

דנסו זה הפלאג המקורי, אם המקט תואם זה הפלאג, לא מסובך.

בכל מקרה גם תמיד תשווה בין הפלאג הנכנס לפלאג היוצא לוודא שהם תואמים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לא מעט תיעודים ברשת של פלגים כאלו שהוצאו לאחר 100K מייל ועדיין נראו סבירים (לא כמו חדש, אך עדיין בעלי תפקוד מספק).

כמו שאמרתי , בסוזוקי הם לא מחזיקים 80,000 ק"מ. כנראה זה תלוי ברכב שבו הם מותקנים .

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

על מנת לוודא שאין זיופים חובה לקנות רק מארצות הברית ממוכר עם המלצות של למעלה מ 99% , וותק מכירות של אלפי מכירות ועדיף עשרות אלפי מכירות.

אני רכשתי באיביי ממשווק של טויוטה שיש לו גם אתר פרטי ובעל וותק של 87,000 מכירות עם ציון חיובי.

ההפרש בין מוכר מתחיל לוותיק לא גדול.

בכל מקרה רציתי לרכוש לקורולה ובטעות רכשתי 4 פלגים מדגם זה לראב 4.

מציע למסור אותם במחיר עלות.

פורסם

אם אני זוכר נכון זה אותו הפלאג,זה לא משנה איזה דגם רכב זה,כל עוד המק"ט הוא אותו המק"ט אז הפלאג זהה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...