Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה יישאר על דפי הפורום או שיקרה עם זה משהו מעבר תלוי רק בך.

אתמול המליצו לך לגשת למשרד התעסוקה-האם ניגשת?ביררת אופציות?

יש לידך שם מפעלים,לאינטל אולי לא תגיע,והעבודה שם בייצור לא קלה-משמרות ארוכות בשעות לא רגילות.

חפש לך איזה מפעל,תעבוד בהתחלה כפועל פשוט-נכון,זו חרא עבודה והשכר זבל אבל זו ההתחלה.

אם תראה יחסי אנוש ומסירות(ולפי הכתיבה יחסי אנוש כנראה יהיו לך,אומר אדם שלא כל כך יש לו) תתקדם להיות מנהל קו,ואז מנהל משמרת ואז סגן-סגן-סגן מנהל וכך הלאה.זה לא יקרה תוך יומיים,אבל שום דבר לא קורה תוך יומיים.

כולם פה התחילו עם שכר שלא באמת מאפשר קיום ותחזוקה של משחפה,אבל ככה כולם וחלק פה התקדמו והקימו משפחות.

אני נשארתי בקבע בצבא ובהתחלה הרווחתי גרושים יחסית למה שעשיתי,עם הזמן השכר עלה ועכשו עזבתי להיי-טק.

וגם פה אחרי שנות נסיון עדיין צריך להוכיח את עצמך בין אם זה לעבוד בשעות מטורפות וכמות מטורפת ובין אם זה לעזור כשצריך ולא לתפוס עצבים.

לגבי בחורות,אתה ברצינות חושב שאתה גרוע?אתה נשמע כמו בן אדם מדהים,לפחות לפי הכתיבה שלך,אתה מאוד מסור ואוהב.

ואל תמעיט בערכך,גם בחורות יש מלא ומתוכן גם אפשר למצוא את המיץ של הזבל(אל תרוץ לכל אחת).

בכללי,דברים שכדאי לך לעשות:

1.לגשת למשרד התעסוקה

2.לפתוח אינטרנט ולראות אילו אופציות עומדות בפניך-ג'ובנט,אולג'וב(לא מכיר את האתרים).

3.תשקיע גם בעצמך,תשמור על כושר,על תזונה נכונה,אם אתה צריך חצי יום להיות עם עצמך קח אוטובוס לים ופשוט תהנה-זה בריא ויעזור לך להמשיך בקו החיים שלא נראה פשוט.

4.תתחיל לחזור לקשרים מהעבר שאולי יעזרו לך-תפתח פייסבוק נניח.

אל תיקח את מה שאני אומר ברצינות או כמשהו נכון.

לדעתי זה נכון,לדעת אחרים שטויות-פשוט קח בחשבון,שיהיה לך שם-מוגש כחומר למחשבה.

בהצלחה!

מאמין בך,

תפוחי :lol:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רחמים, פתח חשבון פייסבוק ונסה לאתר ת החברים הישנים מבית הספר. ככה תוכל לחדש קשרים.

רחמים,

אין לי פייסבוק, אבל אם תרצה לדבר אז אני כאן.

אפס חמש שתיים ארבע שבע אפס שש שמונה שלוש שמונה.

Gn'f'R

פורסם

Night Driver, ניסיתי חבר, לא הניב פירות.

אני יודע שחלקם כבר לא גרים פה.

גם לנו הייתה שאיפה פעם לעזוב. אבל קשה.

הגענו לפה, לקרית גת, כשעלינו לישראל.

אבל תמיד הייתה שאיפה לעבור למקום עם יותר אפשרויות, מקום שאפשר להתפתח בו.

חשבנו אחרי שנסיים לימודים, יהיה קל לעבור, אבל לא זה המצב. במיוחד לא בתקופה הנוכחית.

אני תמיד הגדרתי את העיר כמקום לאנשים שרוצים לגור בשקט ובשלווה.

זה מקום נפלא לאנשים מבוגרים, מקום נפלא לגדל משפחה, מקום נפלא לילדים עד הצבא.

לאחר מכן הרוב עוזבים. מי שיכול כמובן, בדרך כלל הרוב יכולים, מי שלא - משתדל לעשות את מירב המאמצים לעזוב.

להתחיל להוסיף אנשים לפייסבוק, בכדי להכיר חברים חדשים, זה לא משהו שנהוג.

זה גם לא כדאי, כי תמיד עדיף להכיר את האדם במציאות, להתידד איתו, רק לאחר מכן להוסיף לפייסבוק לשמירת קשר.

זה שוב מראה לקוראים, לחבר'ה צעירים, שלא לנתק קשרים.

חברים, חבר'ה, אנשים, מכרים, זה דברים טובים, תמיד צריך, זה מסוג הדברים שחייבים בחיים.

רוב האנשים אם ינתקו קשרים, יוכלו לחדשם בצבא, אבל מי שלא גויס, כמוני, יהיה לו קשה.

___

Apple, לא עשיתי חבר, אל דאגה, אני לא סתם כותב.

יש לי המון כח רצון, אני אינני עצלן בכלל. האמן לי שאני אעשה.

היו לי מספר דברים שהייתי צריך לעשות בבית, עדיין ישנם. אני קודם אעשה אותם.

את דבריי האישים אני שם בעדיפות שנייה, כי בינתיים אני מתכנן תוכניות כפי שרואים.

מחזק את דבריך, בקשר להתקדמות. מתחילים מלמטה, עולים למעלה. ככה זה בכל דבר בחיים. בדרך כלל.

כתבתי זאת באחת ההודעות שלי.

לגבי בחורות, תודה על המחמאות חבר.

בגלל המחמאות של כל החברים פה, שלא תצטייר לי דמות של בן אדם מיוחד חלילה.

אני בחור פשוט, שבאמת אין לו מה להציע, משהו מיוחד. אני מבין שאני לא אמור לכתוב זאת.

פשוט אתם כותבים שלפי הכתיבה אפשר לראות דברים כאלה ואחרים, במציאות הדברים שונים כמובן.

לפי הכתיבה חברים, יש פה המון אנשים נפלאים ומיוחדים, זה מה שמיוחד בפורום הזה. האנשים פה.

אכן אעשה את הדברים.

לשכת תעסוקה.

פתחתי אינטרנט, נרשמתי. יש המון דברים שלא רלוונטים (בגללי כמובן, חוסר תעודות, כישורים, ניסיון).

להשקיע בעצמי - אני לא יודע מה הכוונה. אני אוהב להיות בים, בתקופה האחרונה לא נוכל כל כך, חבל.

הייתי שמח לעשות ספורט, אבל אין לי עם מי. הבדידות של לעשות לבד לא נעימה.

תודה לך תפוחי היקר.

יהיה בסדר, ייקח זמן, השקעה, אבל יהיה בסדר.

אני לא אתבאס גם אם ייקח לי קצת יותר זמן מהרגיל.

עדיף יותר זמן, ושיקרה בסופו של דבר משהו. מאשר בכלל לא לעשות כלום.

____

locomotive, ערן, תודה חבר יקר.

מחמם את הלב, אבל כשאנשים נתנו לי פה את הטלפון שלהם, התביישתי מאוד להתקשר.

לא נעים לי, אולי אפנה בזמן לא מתאים, שעה לא נוחה, אולי אפילו הצעת מתוך נימוס ומה אני אתקשר, אציק.

אני יודע שיש לך את חייך האישיים, לפנות לבן אדם, זה לא הכי נעים.

אני יודע שתגיד לי שזה בסדר חבר, אני מודה לך על כך, אבל זה כנראה האופי שלי.

היה נחמד מאוד לקרוא את ההצעה, כל הכבוד לך.

פורסם

אתה משהו אתה :lol:

כשאני לא יכול לענות אז אני לא עונה, ולרוב אני חוזר למספר שהתקשר אלי.

אני פנוי היום בין 21:00 ל 21:30 לשיחת טלפון. אני מחכה.

Gn'f'R

פורסם

למה מה נראה לך שאני מציאת השנה בקרב הבנים?!

הרוב המוחלט בסופו של דבר מוצא מישהי וגם אתה תמצא :lol:

אתה לא בן אדם מיוחד(ואולי כן),מה שאני רואה מדבריך זה שאתה אדם טוב,

ואין הרבה כאלה,{אני לא כזה נניח,מעדיף שידברו איתי ישר ולעניין ושלא יבלבלו לי את השכל סתם}.

יש משהו בכתיבה שלך שמראה שאתה אדם נינוח ונוח.

בהצלחה!

אם תתאמץ ותרצה יהיה טוב!-אם תשב ותגרבץ כל היום ותקווה לנס שיגיע,הוא לא יגיע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רחמים מה זה אני לא יכול להיכנס לכל חנות? אתה ילד בן 7 שמתבייש מכל דבר?

הסיבה היחידה שהלכתי עם חבר (ולפניו עם ידידה) זה פשוט כי זה יותר כיף ומצחיק... בסוף אגב אני התקבלתי לעבוד בגלי והוא לא וזה לא הפריע לו לחפש עבודה עוד יומיים לבד ולמצוא משהו קרוב הרבה יותר לבית עם תנאי שעות עדיפים.

כן! תכנס לכל חנות ותשאל! המקסימום שיקרה זה שיגידו לך לא או שיקחו את המספר שלך ולא יחזרו אלייך. אבל כנראה שמתוך 20 חנויות שתקבל בהם תשובה שלילית אחד יגיד לך "כן". אבל אתה חייב ללכת ולעשות את זה!

אגב לא קיבלתי שום הודעה עדיין בפרטי או בסמס. ואני כבר אמרתי לך כשנפגשנו- תקשר, תשלח הודעות חופשי! אני ישמח לשמור איתך על קשר! (מה גם שאתה בן גילי אז זה בכלל טוב 8) )

יאללה מחכה לשמוע ממך מחר שהלכת וביררת בלפחות 15 חנויות שונות (או שנתנו לך תשובה חיובית קודם!)

פורסם

locomotive, :wink:

___

Apple, חיוך קל :-D

כתבת בקרב בנים, או שלא קראתי טוב? :oops:

תודה לך על המילים תפוחי.

מקווה לפעול, רק צריך לדעת איך לפועל.

יהיה בסדר, אני רוצה לעדכן פה בנושא שיש הישגים, שיש תוצאות.

קצת חבל שאנו נכנסים לתקופה לא הכי נוחה מבחינת מזג אוויר, שעלולה לשבש כמה תוכניות.

אבל אחרי הגשם תמיד תבוא השמש, ננצל כל זמן שיש בכדי לעשות משהו למען העתיד.

___

ZX2.0, לא יכול, לא נעים, משהו מונע, אני לא אהיה מסוגל :oops:

אבל אם אהיה עם חבר, או מישהו נוסף, אולי אצליח. לא יודע להסביר זאת.

אם זה ללכת למקום רשמי, שבו אמורים להציע לך עבודה: כח אדם, לשכת תעסוקה - אני מסוגל.

אבל להיכנס לחנויות, לשאול אם יש צורך בעובדים - קשה לי. כנראה עוד אחת הבעיות בי.

מקווה למצוא עבודה באחד מהאתרים.

מה שכרגע לא הכי נראה, אבל אולי יום אחד תצוץ מודעה, אין לדעת. נחשוב טוב, יהיה טוב.

שלחתי הודעה עם המספר, אתה מכיר אותי, אני אתבייש להתקשר, אבל שלחתי חבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רחמים, גם אני כמוך בקטע הזה, לא מרגיש לי נעים להכנס לכל מיני מקומות ולשאול אם מחפשים עובדים.

אני משער שגם אצלכם בעיר יש כל מיני מקומונים - נסה למצוא שם משרה מעניינת בלוחות דרושים. כנראה כבר כתבו את זה (התעצלתי לעבור על כל ההודעות) אבל אתה יכול להרשם לכל אתרי הדרושים החינמיים, לפעמים מוצאים שם עבודות מעניינות כמו מבקרים סמויים (צריך יכולת התבטאות בכתב טובה ואת זה יש לך), מיון אפרוחים (באמת יש דבר כזה :lol:), כל מיני עבודות כאלה לא כ"כ סטנדרטיות שיכולות למלא לך את הזמן עד שתמצא משהו שמושך אותך במיוחד.

אני גם חושב שמה שערן אמר בעניין קורסים מקצועיים זה מעולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
locomotive, :wink:

ZX2.0, לא יכול, לא נעים, משהו מונע, אני לא אהיה מסוגל :oops:

אבל אם אהיה עם חבר, או מישהו נוסף, אולי אצליח. לא יודע להסביר זאת.

אם זה ללכת למקום רשמי, שבו אמורים להציע לך עבודה: כח אדם, לשכת תעסוקה - אני מסוגל.

אבל להיכנס לחנויות, לשאול אם יש צורך בעובדים - קשה לי. כנראה עוד אחת הבעיות בי.

לא נעים מת, הוא היה צריך משהו כדי לשרוד, אבל לא היה לו נוח.

גם נוח לא שרד, אגב.

אתה רוצה לדעת מה זה לא נעים?

לא נעים זה להבין שאם לא תעשה משהו, היום, עכשיו, לא תוכל לאכול או תשקע לחובות.

אני הבן אדם האחרון ביקום שילך מדלת לדלת למכור משהו.

אבל גם את זה ניסיתי.

חודש קשה אחרי חודש קשה עוד יותר, לא היו הזמנותף, לא היה כלום, העסק היה יבש, ויש הוצאות עוד לפני שאתה נושם בכלל.

אז לבשתי את מיטב מחלצותיי, ושמתי את פעמיי לאחד הבניינים הגבוהים בחיפה- שכונה סבירה, איפה שיש סיכוי שעוד ישמעו מה יש לי להגיד. עולה לקומה האחרונה (ומתכנן לעבור דירה דירה עד שאגיע למטה), נעמד מול הדלת הראשונה, נושם עמוק, ו... כלום. כבר הרמתי את היד לצלצל בפעמון. היד לא זזה.

הרמתי אותה שוב. סרבה פקודה, היד הארורה.

אחרי חצי שעה של התנייה נפשית הצלחתי לצלצל בפעמון. לא היה אף אחד בבית. עברתי לדירה ליד.

וכך עוד קומה ועוד שתיים.

בקומה השלישית, מאחורי הדלת ענתה לי אישה מבוגרת (לפי הקול שלה).

יש לציין, שאני בחור גדול מידות- בגובה עובר את גובה עינית הדלת, וגם לא בדיוק בחור צר במימד הרוחבי.

שאלה אותי שאלה שלא ציפיתי לה- הכנתי מעין נאום מוכן כדי שיהיה סיכוי שיכניסו אותי.

אגב, הצעתי בדיקה של איכות מי השתייה עם מכשיר מיוחד שיש עלי בתיק העבודה, אם זה מעניין מישהו.

השאלה הזו שלה, גרמה לי לענות שאני מנכ"ל של...

יותר מזה היא לא שמעה. הגברת נכנסה לפאניקה, ממש אטרף. נבהלה, כנראה חשבה שאני איזה פסיכופת- מה יש למנכ"ל לדפוק לה בדלת?

ברחתי מהבניין, כולי רועד. מאז לא חזרתי לנסות למכור מדלת לדלת, ולעולם לא אלך לעבוד בזה כשכיר.

אתה, אין לך מה לחוש לא בנוח.

אתה לא הולך להטריד אנשים פרטיים בביתם בשעות שהם נחים, אלא בעלי חנויות- שסביר להניח, שאם אחד מהם בדיוק צריך עובד, זה לא יהיה עבורו הטרדה אלא הזדמנות.

אתה תמיד שוקל את הצד השני? תשקול את זה: לעיתים, מפגש מקרי (יזום מהצד השני של המתרס) יכול להביא איתו ברכה לא צפוייה. לפעמים הצד השני בדיוק צריך אותך בשביל עבודה, בשביל עזרה, בשביל משהו, לא יודע מה.

אף פעם אל תניח שאין לך מה להציע. כל עוד לא פגשת את הצד השני, אתה לא יודע מה הוא בדיוק צריך.

לך תדע, אולי תיפול על [חצי מופרך, חצי הזוי, 3/4 אפשרי] עבריין לשעבר שחזר בתשובה ומחפש לעשות כפרה על עוונותיו, שישמח להציע עבודה (לגיטימית כמובן) לכל מי שחפץ בה? או חנות שבדיוק קיבלה פרוייקט גדול וצריכים אדם נוסף שיעזור? כבר קרו מקרים יותר מוזרים. [/חצי מופרך, חצי הזוי, 3/4 אפשרי]

אבל, גם אלת המזל צריכה דחיפה לכיוון הנכון לפעמים.

מספרים על אדם מאמין ושומר מצוות שהלך לשחות להנאתו, נסחף למים העמוקים והרגיש שעוד מעט הוא טובע.

"אלוהים, תציל אותי, אלוהים, תציל אותי" הוא פתח בתפילה.

עברה סירה לידו, "צריך עזרה?"

לא, אלוהים יציל אותי! ענה.

עבר מסוק של 669.

"צריך עזרה?" צעקו לו מהרמקולים.

לא, אלוהים יציל אותי!

צוללת יצאה מהמים לידו, מחזה מרהיב שקשה לדמיין- רואים כזה רק בסרטים. הצריח נפתח, יוצא חובל.

"צריך עזרה?"

לא! אלוהים יציל אותי!

הצוללת שקעה חזרה, והאיש נסחף במערבולת שהיא השאירה אחריה, טבע ומת.

הגיע למעלה, וביקש לראות את אלוהים.

"אלוהים אדירים, למה לא הצלת אותי? אני אדם מאמין ושומר מצוות! איך איפשרת לזה לקרות?!"

אלוהים ענה לו:

"תגיד, אתה מטומטם או סתם עיוור?! שלחתי לך סירה, מסוק, אפילו פא&^$ג צוללת..."

לנוצרים יש אמרה: "אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו".

תחזור אחרי: מחר אני קם בבוקר והולך לעבור חנות חנות!

או היום, תלוי איך מסתכלים על זה ובאיזה שעה אתה קורא את זה.

ויודע מה? מקסימום, יגידו לך לא. זה הכי גרוע שיכול לקרות לך. את ה"לא" הזה ממילא כבר יש לך. אתה מחפש את ה"כן".

זו הגישה.

לך תטרוף אותם, נמר!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רחמים, תעשה לעצמך טובה אל תלך למיון אפרוחים.

אל תבדוק אפילו.

זה עד כדי כך גרוע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יותר. אם אין לך נשמה, תוכל ללכת לזה. רחמים לא נשמע כמו האדם המתאים לזה. גם אני לא, האמת.

פורסם

רחמים,

זוכר את שרשור ה״כללים״ של קארז פורום?

אחד הכללים הוא שאם טופיק הצליח לצבור 5 עמודים תוך יומיים משמע מדובר במשהו שקשור ל-VAG.

הצלחת לשבור את הכלל הזה, העמדת שרשור של 5 עמודים תוך יומיים בלי מילה אחת על VAG.

יודע למה זה קרה?

יש פה הרבה אנשים שמאמינים בך יותר ממה שאתה מדמיין

יש פה אנשים שחושבים שיש בך איכויות נדירות יותר ממה שאתה חושב

זה לא נובע מרחמים או נסיון לגרום לך להרגיש טוב בגלל תלאותיך עם אחיך שיהיה בריא, זה נובע מסיבה פשוטה-

כי את בנאדם מיוחד, אתה לא מתבייש לומר ״אני לא יודע, תלמדו אותי בבקשה״, יש לך אינטליגנציה יוצאת דופן (בטח ובטח ביחס לגילך) ויש בך הרבה טוב מהסוג שעושה רושם שנעלם מן העולם אט אט.

תתחיל להאמין בעצמך וביכולות שלך, יש בך הרבה יותר ממה שאתה מדמיין, תעשה- ותצליח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מקווה שהעובדה שהוא טרם הגיב פה זה סימן טוב, שהוא עושה משהו ומזיז את עצמו לכיוון הנכון!

• תוכן חדש...