Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 0.9 טורבו או פז'ו 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש סופר מיני ידנית שתהיה חסכונית בדלק, אמינה ותאפשר גם ביצועים גמישים עם נגיעה ספורטיבית (נכנסתי

ברצינות לתחום הנהיגה המתקדמת)

בגדול הנטייה הטבעית שלי היא לקליאו מהטעם הברור שהיא מוגדשת טורבו:twisted:

אממה הדגם הפחות מפואר שלה מוצע כרגע ב83k k לאחר הנחה. בזמן שה208 1.2 ידנית בדגם המפואר שכולל

בין היתר גם חישוקי מגנזיום מוצע עד כמה שאני יודע ב83k.

וברמת הביצועים להפתעתי הם לא כ"כ רחוקים. על פי מבחני הדרכים ה208 הזו היא זריזה לא קטנה.

אמנם מבחינת הספק אין ספק שהקליאו לוקחת (90 כ"ס/5250 סל"ד לעומת 82 כ"ס/5750 סל"ד) אבל

מבחינת זריזות שתיהן עושות מ 0-100 ב12.2 שניות, שתיהן מאוד חסכוניות בדלק עם יתרון קל ל208.

בקיצור אני לא כל כך בטוח שהקליאו 0.9 היא תמורה כל כך טובה לכסף ביחס ל208 שמגיעה בדגם

המפואר באותו סכום של הדגם הפחות מאובזר של הקליאו.

אשמח שתשפכו יותר אור וניסיון על הרכבים

תודה

פורסם

ראשית כל גש תעשה נסיעת מבחן ברנו,תחוש את הרעידות של הרכב(3 צילינדרים,לא מאוזן) ומהר מאוד תרד ממנו.

הייתי ממליץ לך על הפיאסטה החדשה שמגיעה ברמת גימור גבוה אצל איילון מוטורס(לידך בהרצליה).

ע"פ כל מבחני ברכב זהו המיני הטוב ביותר.אל תקנה לפני נסיעת מבחן.

פורסם

למה להגיד סתם, הקליאו מרגישה שקטה ביותר ומבחינת רעידות, קלות ביותר עד ללא מורגשות רק במצב עמידה.

פורסם
למה להגיד סתם, הקליאו מרגישה שקטה ביותר ומבחינת רעידות, קלות ביותר עד ללא מורגשות רק במצב עמידה.

האמת שאני מסכים עם זה, עשיתי נסיעת מבחן על ה0.9 הרעידות מורגשות אבל בקטנה ורק בעמידה. מעבר לזה הרכב מאיץ

טוב וכיף לנהוג עליו, רק מאכזב שאיכות הפלסטיקה לא משו ( הפלסטיק של פתחי המזגן ברכב המבחן היו שבורים והרגישו לי

עדינים משו)

יש למישהו ניסיון עם הפז'ו 208 1.2 ידני?

מחכה לעשות נסיעת מבחן גם איתה

פורסם

דרך אגב שמערכת סטופ סטארט עובדת מן הסתם גם לא תרגיש כלום בעמידה כי המנוע יהיה כבוי בעמידה.

לגבי פלסטיקה יש טענות גם לגבי הפיגו לגבי בלאי גבוה עם הזמן, אבל את האמת לא שמתי לב כל כך לגבי איכות הפלסטיקה שם

(לא בעל הרכב)

פורסם

קליאו

תג מחיר של 208 ערומה 85 אלף ממוצע בפעם האחרונה שראיתי

קליאו 0.9 כעשירייה פחות. ומעבר לכך לדעתי הקליאו נראית יותר טוב.

תתייעץ עם הבחור שקנה אותה ותעשה מבחנים על הרכבים כי אין יותר טוב מזה

Opel Adam S 2017

פורסם
ראשית כל גש תעשה נסיעת מבחן ברנו,תחוש את הרעידות של הרכב(3 צילינדרים,לא מאוזן) ומהר מאוד תרד ממנו.

אלמוג, נהגת בקליאו או שאתה כותב זאת על סמך הגיון ושמועות?

לידיעתך האקובוסט ליטר המהולל של פורד הוא גם עם 3 צילינדרים. המנוע הזה נחשב הטוב מסוגו, וכנראה היית פוסל גם אותו...

נהגתי שבוע בקליאו ולא מרגישים חוסר איזן בכלל. אגב, בבעלותי אלטו בה העניין מורגש אבל לדעתי זה לא כזה מפריע כמו שעושים מזה. אבל זה עניין של טעם. בקליאו זה ממש לא מורגש

פורסם
אלמוג, נהגת בקליאו או שאתה כותב זאת על סמך הגיון ושמועות?

לידיעתך האקובוסט ליטר המהולל של פורד הוא גם עם 3 צילינדרים. המנוע הזה נחשב הטוב מסוגו, וכנראה היית פוסל גם אותו...

נהגתי שבוע בקליאו ולא מרגישים חוסר איזן בכלל. אגב, בבעלותי אלטו בה העניין מורגש אבל לדעתי זה לא כזה מפריע כמו שעושים מזה. אבל זה עניין של טעם. בקליאו זה ממש לא מורגש

עשיתי נסיעת מבחן והרגיש לי רועד מידי.שילוב של טורבו+3 צילינדר=רעידות.לא התחברתי מספיק לרנו למרות שמבט ראשון

איתה עשתה עלי רושם לא רע.

בכל אופן הפורד 1.0 ליטר עדיין לא כאן ולא ניתן להתרשם ממנה.אני בכל אופן לא מצטער,לקחתי את הפיאסטה ואין לי כל

טענות או אכזבות ואפילו ממליץ בחום.

פורסם

לי במקרה יש קליאו. ניסיתי בכוח להביד על אילו רעידןת אתה מדבר, אבל אני חייב לציין שאין שוני מהותי מסוזוקי, מזדה ופורדים שנהגתי עליהם לאחרונה.

לדעתי הקליאו מנצחת ולו רק בגלל העובדה שהיא מגיעה עם מערכת hill holder בניגוד ל208.

דרך אגב עדכון מהסופש האחרון - צריכת הדלק הממוצעת עמדה על 19.23 קמ לליטר הכללו נסיעות עירוניות בפקקים וגם כבישים מהירים ( 100 קמש).

פורסם

באמת היל-הולד? זה האס?

הייתה לי כמה חודשים מיטו עם היל הולד, כמה פעמים נכבה לי המנוע...וזה עוד אחרי שהתרגלתי.

בתור מי שנוהג בעיקר על ידניות ב10 שנים האחרונות.

זה פיצ'ר שבמקרה הטוב הוא מיותר (רק בסובארו הישנות הוא עובד כמו שצריך)ברכב ידני, ברובוטיות זה חובה.

פורסם
קליאו

תג מחיר של 208 ערומה 85 אלף ממוצע בפעם האחרונה שראיתי

קליאו 0.9 כעשירייה פחות. ומעבר לכך לדעתי הקליאו נראית יותר טוב.

תתייעץ עם הבחור שקנה אותה ותעשה מבחנים על הרכבים כי אין יותר טוב מזה

קליאו 0.9 טורבו ב75? תראה לי מאיפה ואני קונה עכשיו.

אתה מדבר אולי על ה1.2 הידנית, לא טורבו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
באמת היל-הולד? זה האס?

הייתה לי כמה חודשים מיטו עם היל הולד, כמה פעמים נכבה לי המנוע...וזה עוד אחרי שהתרגלתי.

בתור מי שנוהג בעיקר על ידניות ב10 שנים האחרונות.

זה פיצ'ר שבמקרה הטוב הוא מיותר (רק בסובארו הישנות הוא עובד כמו שצריך)ברכב ידני, ברובוטיות זה חובה.

לא יודע איך נכבה לך, אצלי לפחות זה עובד מצויין, ומפיג הרבה חששות אצל מרבית האנשים שעוברים לידני. בלי שום קשר זה פשוט נוח.

• תוכן חדש...