Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זומנתי לריקול (החלפת שמן גיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הגיע הטלפון מהמוסך , זומנתי לקריאת השירות במסגרתה יוחלף שמן הממסרת (DSG7)

משהו כבר ביצע את הריקול ויכול לשפוך קצת אור ?, האם יש צורך בפירוק כלשהוא ? הפקידה לא ידעה פרטים מלבד שמדובר בהחלפת שמן + עדכון תכנה.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם
לא עברתי את העדכון, עוד לא הגיע אליי הריקול, אבל גם לי תיבת הילוכים DSG7.

איזה שנה הרכב שלך?

גולף 2013 , מדובר רק ברכבים מהרבעון האחרון של 2012 ואילך. היות ובשאר הרכבים הוחלף מכטרוניקס ובמהלך ההחלפה הוחלף גם השמן מסינטטי למינראלי.

פורסם

שאלה, האם השמן הסנטטי יכל כבר לגרום להרס בלתי הפיך למכונית למרות שלאחר כמה חודשים החליפו לו לשמן מינארלי.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אגב, ההחלפה משמן סינטטי למינרלי היא רק עבור הגיר?

מה לגבי שמן המנוע? שם נשאר שמן סינטטי?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
גולף 2013 , מדובר רק ברכבים מהרבעון האחרון של 2012 ואילך. היות ובשאר הרכבים הוחלף מכטרוניקס ובמהלך ההחלפה הוחלף גם השמן מסינטטי למינראלי.

מעניין, לאבא שלי יש פאסאט שעלתה לכביש ב-12/12 והוא לא זומן להחלפת השמן. הרכב אפילו היה השבוע בטיפול במוסך ולמעט עדכון תוכנה לתיבת ההילוכים עקב רעידות בתחילת הנסיעה לא בוצע דבר נוסף שקשור אליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שאלה:

עליתי לכביש באוגוסט השנה האם אקבל recall?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אוקיי , הריקול בוצע , 4 שעות תמימות זה לקח ! , לא בגלל החלפת השמן שלוקחת בדיוק 10 דקות אלא בגלל ההמתנה לעמדת מחשב פנויה לשם עדכון גרסת תכנת הגיר שנדרשת לאחר החלפת השמן....

פורסם
אוקיי , הריקול בוצע , 4 שעות תמימות זה לקח ! , לא בגלל החלפת השמן שלוקחת בדיוק 10 דקות אלא בגלל ההמתנה לעמדת מחשב פנויה לשם עדכון גרסת תכנת הגיר שנדרשת לאחר החלפת השמן....

הצלחת להבין לאילו רכבים בדיוק מחליפים?

פורסם
רכבים שיוצרו בין אמצע 2012 לאמצע 2013

http://www.themarker.com/dynamo/1.2167035

השאלה אם זה באמת בגלל שאלו הרכבים שלא עברו החלפת מכטרוניק או בגלל סיבה אחרת?

לפי מה שאני זוכר מדברים שנכתבו בעבר בפורום, כבר מייצור של סוף 2011 הרכבים קיבלו את המכטרוניק המעודכן.

יש פה מישהו שרכבו יוצר בסוף 2011/תחילת 2012 ולא קראו לו להחליף מכטרוניק?

פורסם
היום הגיע הטלפון מהמוסך , זומנתי לקריאת השירות במסגרתה יוחלף שמן הממסרת (DSG7)

משהו כבר ביצע את הריקול ויכול לשפוך קצת אור ?, האם יש צורך בפירוק כלשהוא ? הפקידה לא ידעה פרטים מלבד שמדובר בהחלפת שמן + עדכון תכנה.

מה איכפת לך מה עושים , אתה חייב לעשות את הריקול הזה , אם לא תעשה לא תוכל להעביר את הרכב טסט יותר מאוחר, בכל מקרה כל ריקול הוא ללא חיוב ועל חשבון היבואן.

פורסם
מה איכפת לך מה עושים , אתה חייב לעשות את הריקול הזה , אם לא תעשה לא תוכל להעביר את הרכב טסט יותר מאוחר, בכל מקרה כל ריקול הוא ללא חיוב ועל חשבון היבואן.

שאלה שלא ראוי שתישאל בפורום לחובבי רכב..... , בוודאי שאכפת, אם לא מעניין אותך איזה סוג של טיפול הרכב שלך עובר במוסך כנראה שאתה לא במקום הנכון חביבי :twisted:

פורסם

לי גם החליפו בעת ביקור במוסך לאחרונה.

אבל לא אני הייתי במוסך ומי שהיה טען שהחליפו ל-שמן סינטטי וזה גם היה כתוב בקבלה אבל לא לקח הביתה כך שאני לא יכולתי לראות.

אצלך היה כתוב במפורש שהחליפו למינרלי?

Subaru Impreza 1.6 04

• תוכן חדש...