Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים ו rms

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנתונים המוצהרים של הרדיודיסקים הם RMS?

ואם אני מחבר לרדיו דיסק שהוא נותן 50 וואט מגבר שנותן 40 וואט RMS האם מחברים את ההספקים?

או שההספק של המגבר הוא מה שקובע?

פורסם

לא, הנתונים לא RMS.

מדובר במשהו כמו 10-22 וואט לכל ערוץ RMS... תלוי ברדיו דיסק.

לא, אתה לא מחבר את השניים להספק כפול, אלא יש מגבר, ויש רדיו דיסק (שני דברים שונים)

גל

פורסם

אז איך אני מבצע את החישוב כמה שהרמקול מקבל הספק נקי?

אם הרדיודיסק נותן לדוגמא 20 RMS ו המגבר 40 RMS

כמה יקבל הרמקול?

פורסם

בגלל שרשמתי לך ששניהם דברים נפרדים, אתה לא מחבר בין השניים.

זאת אומרת, שאו שאתה מחבר את הרמקול לרדיו דיסק, או שאתה מחבר למגבר.

פורסם
זאת אומרת שלא משנה כמה הרדיו דיסק יתן אם חיברתי למגבר הרמקול יקבל את ההספק של המגבר?

בדיוק כך.

הרי לרמקול יש רק אפשרות חיבור לנקודת מוצא אחת של פלוס ומינוס, אז זה יהיה אחד מהרכיבים

שציינת, אבל לא שניהם ביחד.

כמובן שתמיד עדיף מגבר, כי הוא יותר עוצמתי מרדיו דיסק וע"כ יהיה שיפור בסאונד גם באיכות

וגם בעוצמה.

גל

פורסם
עצה שלי :כנס ל FAQ ותציץ אני בטוח שתמצא תשובה לכל שאלותיך בהווה וגם לשאלות שתשאל בעתיד.:idea:

או שהוא יכול להתייעץ כאן... לא עצה טובה יותר? :?:

פורסם

סה"כ יעצתי לו,לא הייתה לי כוונה לפגוע בך או משהוא כזה.:shock:

כמובן שהוא יכול להעזר גם בך וגם בFAQ .גם אני בהתחלה כשלא ידעתי חלק מהדברים ישבתי וקראתי ולדעתי זה פתרון יותר טוב (אולי יותר קשה ומתסכל לקרוא את הכל) אבל התוצאה הרבה יותר טובה מאשר לשאול .

גל- זה לא שאתה נולדת אם ידע גם אתה ישבת וקראת:-) .

פורסם
סה"כ יעצתי לו,לא הייתה לי כוונה לפגוע בך או משהוא כזה.:shock:

כמובן שהוא יכול להעזר גם בך וגם בFAQ .גם אני בהתחלה כשלא ידעתי חלק מהדברים ישבתי וקראתי ולדעתי זה פתרון יותר טוב (אולי יותר קשה ומתסכל לקרוא את הכל) אבל התוצאה הרבה יותר טובה מאשר לשאול .

גל- זה לא שאתה נולדת אם ידע גם אתה ישבת וקראת:-) .

הלוואי והיתה לי האפשרות לשבת ולקרוא כמו לרבים כאן...

כשהתחלתי האינטרנט היה בחיתוליו... ולמדתי לבד לצערי... :)

שטויות - לא נורא, העיקר שיצאתי דפוק, זה מה שחשוב... ;):)

פורסם
מה אתה מקשקש, אתה 10 שעות ביממה כאן ;)

לפחות אני לא 20 שעות כמו אחרים (אחר) כאן... ;)

אני רק ב LOGIN אבל יותר עובד מאשר צופה ומתייעץ... :)

• תוכן חדש...