Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשלי חנו בחניה, אני פשוט חסמתי אותו. ב-4 בלילה מקבלים טלפון לבית ומבקשים שארד למטה, מהמשטרה. יורד, זוג עצבני מחכה למטה ואומר לי "מה? מה הקטע?". ישר עניתי "כן, מה הקטע באמת שחנית לי בחניה?". ישר היה להם פרצוף של הלם, סתמו את הפה, השוטרים הנהנו בראשם ואמרו לאמא שלי "אין בושה לאנשים...". גם זה קורה.

האמת? חושש למכונית ואם נלך עם הכנות הזו עד הסוף, אז גם לי. קרה לי כבר שחסמתי את הבן האדם הלא נכון (באופן מוצדק).

הפעם זה היה זוג עצבני, פעם הבאה זה יכול להיות ארבעה ערסים "דלוקים".

אתה בהחלט צודק בכך שהגשת תלונה על הסגת גבול היא מסורבלת ביחס להזמנת משטרה למקום כדי שירשמו דו"ח אך לצערי זהו החוק ומי שחונה בחניה פרטית הוא מסיג גבול וזוהי עבירה פלילית ולכן יש צורך בהגשת תלונה.

לצערי, לצערך וגם לצערם של השוטרים, ידם של השוטרים כבולות במקרה כזה.

לא הייתה לי שום טענה לשוטרים. זה היה מוזר ששלחו ניידת עד אליי בשביל לא לעשות כלום, אבל הם באמת היו סבלניים ונחמדים.

אז הטענה שלי לא מופנת כלל כלפי המשטרה, אלא כלפי החוק.

פורסם

אוי החוצפנים, החוצפנים...

לחבר טוב שגר במרכז תל אביב יש חניה בבניין, במיקום שהוא ממש פריים לוקשיין. אין לי מושג איך הוא נפל על דירה עם חניה במיקום כזה, אבל כל עוד הוא נותן לי לחנות שם מידי פעם אין לי בעיה לפרגן.

רצה הגורל וממולו יש בית קפה ומאפיה שזוכה להצלחה רבה. כמות החוצפנים שפשוט מעמידים את הרכב שלהם שם בלי לשאול אף אחד ונכנסים לבית הקפה פשוט מדהימה. לפחות פעמיים בשבוע הוא מתקשר לעירייה ולמשטרה ולאף אחד מהם אין מה לעשות, חוץ מלהתקשר לבעלים הרשום של הרכב. ואם זה רכב שכור או רכב ליסינג? לך חפש את החברים...

הגדיל לעשות כוכב ריאלטי סוג ז׳, שהגיע עם ה-A3 הלבנה שלו ופשוט נכנס לחניה בעודנו מפנים פולש אחר ש״רק עצר רגע למכבסה״. מזל שבאותו יום היה לי טנדר, נסעתי רוורס לכיוון האודי כאילו הדביל מהטלוויזיה לא שם. צפירות הפאניקה שלו רגע לפני שהפגוש האחורי של הטנדר מועך את הדלת של הרכב שלו עצרו אותי. ברוב חוצפתו הוא ניסה להסביר שהוא חבר של הבעלים של הבית קפה. נו, אז?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אולי הוא נתקע למה הוא הדליק 4 וונקרים?

בן אדם שנתקע לא נעלם מהמקום למעל שעה, או מקשיב אם מצפצפצים, או דוחף קצת את האוטו למקום שלא חוסם אף אחד, או משאיר פתק, או לא נועל את האוטו, או עונה למשטרה שמנסה להשיג אותו.

בנוסף ראיתי את הבן אדם הזה חוזר, מתעצבן על הדו"ח שקיבל ומזיז יפה את האוטו הצידה, טוב באמת שהוא הזיז אותו ולא החליט להשאיר אותו שם ומאלץ אותי לריב איתו, ועם חשש לנקמה שלו באוטו שלי.

הערכה שלי היא שלא הייתה לו חניה והוא החליט לקחת סיכון ולחנות במצב כזה תוך הפרעה לתנועה וחסימה. מעניין איזה סכום הוא קיבל בדו"ח.

פורסם
הוא שם אורות מהבהבים, לא אורות חניה, ונעלם מהשטח ללפחות שעה.

[ציניות] אה, אז מה אתה רוצה ממנו ? אם הוא שם אורות מהבהבים מותר לעמוד ככה, פשוט בלתי נתפס הצרות עיין של אנשים היום [\ציניות]

הורג אותי הקטע שאנשים חושבים שאורות מהבהבים נותנים לך פריבילגיה לעצור באמצע הכביש, בחיפה כבישים דו סטריים רבים הופכים לחניות בזכות 4 וינקרים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כאשר חסמו אותי, בשד' סמאטס בת"א, אכן הגיעה ניידת ונתנה דוח. האישה לא ענתה בטלפון, ואז בעזרת כמה חבר'ה קצת הזזנו את הרכב לזווית כדי שאוכל לצאת. לא היה פשוט, ובאמת במקרה שלך זו חסימה מלאה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הורג אותי הקטע שאנשים חושבים שאורות מהבהבים נותנים לך פריבילגיה לעצור באמצע הכביש, בחיפה כבישים דו סטריים רבים הופכים לחניות בזכות 4 וינקרים.

חשבתי שרק אני שם לב לזה ומתעצבן, זו פשוט חזירות, אנשים שלא שמים על הזולת ושאר המשתמשים בכביש,

טוב לדעת שאני לא לבד.

so far so good so what

פורסם

rod.jpg

אחד כזה, לא עבה ומחודד בקצה

לפנות כה וכה לראות שאין איש ובתנועה מהירה ניקוב של הרדיאטור דרך הגריל.

כשהוא יחכה לגרר אחרי שהרכב שלו יתחמם פתאום באמצע הנסיעה, יהיה לו הרבה זמן לחשוב על מה שהוא עשה ועל זה שהזמן שלו לא יקר יותר משל האחרים.

*אין באמור משום המלצה לגרום נזק למכוניות, או שאולי כן...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
rod.jpg

אחד כזה, לא עבה ומחודד בקצה

לפנות כה וכה לראות שאין איש ובתנועה מהירה ניקוב של הרדיאטור דרך הגריל.

כשהוא יחכה לגרר אחרי שהרכב שלו יתחמם פתאום באמצע הנסיעה, יהיה לו הרבה זמן לחשוב על מה שהוא עשה ועל זה שהזמן שלו לא יקר יותר משל האחרים.

*אין באמור משום המלצה לגרום נזק למכוניות, או שאולי כן...

אם יש לו מצלמה ברכב, היית מופיע מהר מאוד בכלבוטק/בית משפט לתביעות קטנות.

למרות שאם יש לך מכשיר כזה בהישג יד, אמור להיות לך בערכה גם כובע גרב :lol:

פורסם
אם יש לו מצלמה ברכב, היית מופיע מהר מאוד בכלבוטק/בית משפט לתביעות קטנות.

למרות שאם יש לך מכשיר כזה בהישג יד, אמור להיות לך בערכה גם כובע גרב :lol:

ובהנחה שהוא יודע היכן עמד ואת מי חסם, צריך לקוות שאין לו חד יותר ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האמת? חושש למכונית ואם נלך עם הכנות הזו עד הסוף, אז גם לי. קרה לי כבר שחסמתי את הבן האדם הלא נכון (באופן מוצדק).

הפעם זה היה זוג עצבני, פעם הבאה זה יכול להיות ארבעה ערסים "דלוקים".

שיהיו גם עשרה, אין לנו בעיה לטפל בכאלו במשפחה :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שיהיו גם עשרה, אין לנו בעיה לטפל בכאלו במשפחה :lol::wink:

התגובה שלי הייתה רצינית:? .

אני זוכר שקראתי הודעה, שבה משתמש טען שגרר עם חברים שלו מכונית "עויינת" לאמצע הכביש. האמת? אם זה אכן נכון, אני מפרגן.

• תוכן חדש...