Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה דו"ח? הם צריכים להביא גרר ולגרור אחרי שהתקשרו לבעלים. נראה כאילו הם מנסים לעשות לעצמם יום עבודה קל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי קרה מקרה דומה לפני כמה שבועות. משאית חסמה אותי ליד מקום העבודה ולא הייתה דרך לאתר את הבעלים. בשיחה ל- "איך אני נוהג" הנציגה אמרה לי שאין לה פרטים של הנהג.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא מזמן, נהג חוצפן חנה לי בחנייה הפרטית.

ניידת משטרה הגיעה עד אליי, רק כדי להגיד לי שהם ניסו לתפוס אותו מספר פעמים והוא לא עונה. בנוסף, הם טענו שהם לא יכולים לעשות כלום, כיוון שמדובר בחנייה פרטית ולא ניתן לתת לו דו"ח.

השוטרים אומנם היו נחמדים וסבלניים, אבל האבסורד...האבסורד!

אם אין לכם חנייה פנוייה, פשוט תחנו בחנייה פרטית ואל תענו לטלפון - כ"כ פשוט!

קיימת יותר חוצפה מזו?

פורסם

בהחלט השמטתי את הקטע הנ"ל - השוטרים הציעו לי לצלם את החנייה ולהגיש תלונה במשטרה.

תגיד לי אתה...

אתה חוזר הביתה בערב, תשוש ורק רוצה את המיטה. באמת יש לך עצבים וכוח לגשת למשטרה? נגד יום אחרי, אתה באמת תלך ותחכה לחוקר?

אז כן, זו אופציה, אבל אני לא מאמין שמישהו באמת מנצל אותה, בגלל אירוע חד פעמי. בשביל אירוע חד פעמי, מגיע דו"ח, לדעתי.

פורסם

כשלי חנו בחניה, אני פשוט חסמתי אותו. ב-4 בלילה מקבלים טלפון לבית ומבקשים שארד למטה, מהמשטרה. יורד, זוג עצבני מחכה למטה ואומר לי "מה? מה הקטע?". ישר עניתי "כן, מה הקטע באמת שחנית לי בחניה?". ישר היה להם פרצוף של הלם, סתמו את הפה, השוטרים הנהנו בראשם ואמרו לאמא שלי "אין בושה לאנשים...". גם זה קורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמובן שאיתור הבעלים ובמידת הצורך גרירה.

שימו לב שהאגואיסט השאיר אורות חנייה משום מה.

הוא שם אורות מהבהבים, לא אורות חניה, ונעלם מהשטח ללפחות שעה.

להרים טלפון לעיריה ולדרוש שיגיע גרר.

דיברתי איתם, גוררים רק בימי חול ועד שעה מסויימת ואמרו לי שגם המשטרה לא גוררת.

אחר כך חשבתי על רעיון לנסות איכשהו לצאת משם דרך המדרכה. וכשבאתי לנסות ראיתי את הנהג כבר קורא את הדו"ח ואומר לעצמו "ברור, ברור" באמת צריך להיות לו ברור שהוא יקבל דו"ח כשהוא עושה כזה דבר.

פורסם
בהחלט השמטתי את הקטע הנ"ל - השוטרים הציעו לי לצלם את החנייה ולהגיש תלונה במשטרה.

תגיד לי אתה...

אתה חוזר הביתה בערב, תשוש ורק רוצה את המיטה. באמת יש לך עצבים וכוח לגשת למשטרה? נגד יום אחרי, אתה באמת תלך ותחכה לחוקר?

אז כן, זו אופציה, אבל אני לא מאמין שמישהו באמת מנצל אותה, בגלל אירוע חד פעמי. בשביל אירוע חד פעמי, מגיע דו"ח, לדעתי.

אתה בהחלט צודק בכך שהגשת תלונה על הסגת גבול היא מסורבלת ביחס להזמנת משטרה למקום כדי שירשמו דו"ח אך לצערי זהו החוק ומי שחונה בחניה פרטית הוא מסיג גבול וזוהי עבירה פלילית ולכן יש צורך בהגשת תלונה.

לצערי, לצערך וגם לצערם של השוטרים, ידם של השוטרים כבולות במקרה כזה.

• תוכן חדש...