Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום חיברתי שלטי נוחות לנעילה מרכזית ברכב, תוך שימוש בתשתית ישנה שהייתה מהמערכת הקודמת ששבקה חיים.

מחיפוש בגוגל מצאתי שהנעילה עובדת על מתח מינוס. חיברתי את החוטים כמו שהיה בשרטוט הסיני, שלא שמו לב שעל חוט אחד הם שמו 2 סימונים (סיגנל פתיחה וסימון אדמה) שהיה הגיוני. סיגנל מינוס לפתיחה.

לאחר שהנעילה עבדה אבל הפתיחה לא, ניסיתי לחבר את החוט של הפתיחת באגז ובטעות חיברתי את הפלוס.

עכשיו הדלתות האחרות לא נפתחות מהנהג, אבל ננעלות, ומהדלת נוסע הכל עובד. שמתי לב גם שאם אני פותח את דלת הנהג מכאנית ומנסה לפתוח מהכפתור נעילה בדלת גם לא עובד.

ניסיתי לחבר את המערכת של השלטים והכל עובד כרגיל. נפתח ונסגר.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

התבלגנתי קצת מכל מה שרשמת.

כנראה שהקופסא הסינית החדשה, בחיבורה מנטרלת את האדמה או הפלוס של המפסק המקורי.

כתבת אדמה; מינוס ; פלוס. (אדמה=מינוס ברכב!).

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על המערכת שמגיעה עם ההוראות האלה:

503013294_442.jpg

בנעילת מינוס שני הכיתובים משמאל ירדו שורה אחת למטה.

כך שהחוט הרבעי הוא לא לחיבור.

החמישי לפתיחה, והשישי לאדמה.

יש לי את המערכת הנ"ל, גם עם נעילת מינוס, חיברתי כמו שכתבתי מעלה והכל פועל מצויין.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

השרטוט הזה בדיוק.

ניר אם תסתכל בשרטוט השמאלי תבין למה אני מתכוון.

המערכת עובדת כמו שצריך. עוד לא חיברתי אותה קבוע כי בדקתי קודם שהכל עובד ורציתי להכין את הצמה כמו שצריך ולהוציא חוטים שלא צריך ולעטוף וכו׳.

עכשיו המערכת לא מחוברת והנעילה מרכזית לא עובדת מהדלת של הנהג, רק מהנוסע.

חשבתי אולי פיוז אבל זה פלוס ופלוס אז לא נראה לי שיהיה קצר. בכל מקרה לא היה לי זמן לחפש את הפיוז בשרטוט.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

עדכון :

אתמול חיברתי את המוח של השלטים והכל עובד כמו שצריך דרך השלט.

עדיין יש את הבעיה של הפתיחה מהדלת עם המפתח.

אני שומע מין תקתוק של מפסק\ממסר מאיזור הצילינדר בדלת, ובנעילה כל הדלתות ננעלות והחלונות עולים בהחזקה, ובפתיחה רק דלת נהג נפתחת וחלונות לא יורדים.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...