Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו סדרה 2 בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי קצת להתעניין בדגם בגלל שאני רוצה לרכוש רכב בתחילת 2014, עד עכשיו הכיוון היה סדרה 1.

קראתי שהתחלת השיווק של הסדרה 2 מיועדת להיות בתחילת 2014 רציתי לדעת אם למשהו יש מושג מה הטווח מחירים הולך להיות (במיוחד של ה220 הדגם הבסיסי).

תודה,

פורסם

סלח לי אבל מה הטעם בדיון הזה? אם אגיד לך שהצפי מחיר של ה-220 הוא 100,000 - יעזור לך כרגע? הרכב הרי עוד לא יצא בארץ...

חכה בסבלנות (גם ככה אמרת כי אתה מתכנן לקנות רק בתחילת 2014) עד שהוא יצא, תראה מחירים רשמיים ולא ספקולציות, חכה לנהוג ברכב בנסיעת מבחן, חכה לביקורות ודעות של עוד אנשים לגביו...בקיצור...חכה

פורסם

אני אגיד לך בדיוק מה הטעם בדיוק כזה.

הטיעון שלי בנוי מכך שכבר עשיתי נהיגת מבחן בסדרה אחת ואני די נעול על רכישה אלא אם כן הסדרה 2 תצא בסביבות תחילת 2014 בוא נאמר עד פברואר וביחס לעלות הצפויה שלו

אם יתברר פה בדיון שהזמן המשוער הוא יותר לכיוון מאי והלאה אז אין טעם לחכות לפחות לא בשבילי.

אני יודע שיש פה אנשים שמבינים וגם אחד שעובד בבמוו אז כבר אמור להיות מושג בנושאים הנל.

אשמח שמשהו שיש לו משהו מועיל להגיד שיגיב.

פורסם

אחרי שהבהרת את עצמך יותר קל לענות משהו מועיל...

בכל מקרה כפי שציינת בעצמך, הוא צפוי להגיע לקראת מרץ - וכדי להיות בטוח מה לקנות, לא מבין למה לא בכל מקרה לחכות עד מרץ כדי לדעת אם אתה הולך על סדרה 2 או על סדרה 1 בסוף..זה לא שסדרה 1 תפסיק להימכר עד אז

פורסם
אחרי שהבהרת את עצמך יותר קל לענות משהו מועיל...

בכל מקרה כפי שציינת בעצמך, הוא צפוי להגיע לקראת מרץ - וכדי להיות בטוח מה לקנות, לא מבין למה לא בכל מקרה לחכות עד מרץ כדי לדעת אם אתה הולך על סדרה 2 או על סדרה 1 בסוף..זה לא שסדרה 1 תפסיק להימכר עד אז

מסיבה אחת פשוט, אני צריך להחזיר את האוטו שלי בינואר כי נגמר לי החוזה עליו.

אז אם אני מחכה עד מרץ ומשקיע מאמץ מיוחד זה רק כי אני אדע שהסדרה 2 נכנסת בתקציב.

השאלה אם היא תכנס במסגרת ה200 אלף או שהולכים להפציץ פה מחיר.

פורסם

זה כבר משהו אחר.

תראה, אני בספק אם מישהו יוכל להגיד לך מחיר סופי בטוח אבל אם לשפוט על פי המחירים בחו"ל בהנחה וזה ייתן אינדיקציה כלשהי, רואים כי ה-228 יקרה בכ-10% מה-128 המקבילה שם.

פורסם

תראה,

אם מסתכלים על מחירי סדרה 4 מול 3 (לפי מחירון של דלק, כמובן), אז רואים שה-4 יקרה יותר, ובמחיר של ה-4 האמצעית [428] אפשר לקנות את ה-335 הכי מאובזרת. תקיש מזה על מחירי סדרה 2 מול 1.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...