Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם וגם .מה השיקול לקחת קראון ישן ולשפץ?עלות קראון חדש או לפחות מודרני עולה פחות?

לירוי,

ממך לא ציפיתי לשאלה שכזו.

למה לשפץ רכב ישן? הרי רכב חדש יחסית עולה הרבה פחות...

יש בענין את העבודה העצמית, את העיצוב שלא תמיד ניתן למצוא באחד חדש,

את ההתאמה לצרכים האישיים, לטעם, לצבע הרכב הגורר, ועוד ועוד.

חוץ מזה,

ד"ר לסטר כתב לך תשובה נוספת בעמוד הקודם,

על נגרר רגיל קנוי כנראה שלא היה מגיב כך:

כל הכבוד -מדהים !

אתמול ראיתי אותו (אותם) נוסעים במרכז הכרמל.

התוצאה והשילוב יפים בהרבה מהתמונות.

לרגע חשבתי שאני באחת הפרסומות של חברה סלולרית מסוימת.

פשוט חמוד הקראוון ושילוב הצבעים .

יישר כוח .

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
לירוי,

ממך לא ציפיתי לשאלה שכזו.

למה לשפץ רכב ישן? הרי רכב חדש יחסית עולה הרבה פחות...

יש בענין את העבודה העצמית, את העיצוב שלא תמיד ניתן למצוא באחד חדש,

את ההתאמה לצרכים האישיים, לטעם, לצבע הרכב הגורר, ועוד ועוד.

חוץ מזה,

ד"ר לסטר כתב לך תשובה נוספת בעמוד הקודם,

על נגרר רגיל קנוי כנראה שלא היה מגיב כך:

:mm_yeah:, 2X.

מחזק ואוסיף, הקרוואנים של היום חסרי חן, וחלק מהמחשבה הייתה ליצור משהו שימשוך את העין וידבר אל הלב,

משהו שקרוואן קובייתי ומודרני לא עושה.

כמו כן, אנחנו בתור חובבי מוטוריקה (ואפילו קצת מטורפים בעניין), היה טריוויאלי בעינינו לשפץ את הדבר הנדיר הזה.

סיבה אחרונה, בגלל שגוף הקרוואן הוא פיברגלאס, הקרוואן עצמו קל משקל מה שמאפשר לפיאט לגרור אותו ללא שום בעיה, דבר שהיה חשוב לנו כחלק מהתדמית והחדווה בעניין, מאשר לקנות איזה ג'יפ שיגרור את הקרוואן.

העסק שלנו הוא בתחום הלבשת הבית (עובדים בעיקר עם טקסטיל: וילונות, בדי ריפוד, אבל גם מעבר) והייעוד של הקרוואן הוא שישמש כמאיין אולם תצוגה נייד שיכיל מחשב עם כל עבודות שבוצעו על ידינו, הדגמה חיה של היכולות ואת כל שלל הקולבים עם סוגי הבדים שאנחנו מציעים, כך שבעצם נוכל להגיע עד הלקוח עם כל האופציות האפשריות ולא שיצטרך להגיע לאולם תצוגה סטטי. (אני מקווה שאני לא עובר על חוקי פורום עם הסבר על אופי העסק, פשוט הייתי רוצה להסביר את הסיבות מדוע בחרנו לשפץ את הקרוואן הספציפי ומדוע כך שיפצנו אותו, אז מנהלים לשיקולכם).

אז בתוך ומחוץ לקרוואן כל מערכת החשמל נבנתה מאפס, הותקנה מערכת שמע טובה, מיני בר ופינת קפה, וכל התאורה החיצונית סודרה, וכל זה ניזון ממצבר פריקה עמוקה של הקרוואן.

חודשו כל משטחי העץ הישנים שהיו במצב טוב והרקובים הוחלפו במשטחים חדשים, בוצעו עבודות נגרות בתוך הקרוואן ונבנו רהיטים כדי לאפשר איחסון של קולבים ע"י נגר שעבד קשה, באמת השקיע ונתן מעצמו מעל ומעבר כדי לעשות הכל מושלם.

החלונות נבנו מפולי קרבונט, הם לא זכוכית, גם כן ע"י בחור בארץ שעשה עבודה מדהימה וקשה.

הקרוואן עבר שיפוץ אינטנסיבי של הקליפה שלא הייתה במצב טוב, לקח המון זמן לפחח לעבוד עם הפיבר, אבל הוא לא ויתר, ולאחריה נצבע הקרוואן חלק בצהוב (שישתלב עם הפיאט), פס שחור וחלק בבורדו שזה סימן ההיכר של החברה.

(אני ארכז את כל שמות ומספרי הטלפון של בעלי המקצוע שתוכלו להיעזר בהם במקרה הצורך, כי באמת ממליץ בחום).

הותקנו בלמי עזר ושופץ כל המרכב החיצוני כדי שיעמוד בסטנדרטים של היום.

הרבה מאוד עבודה היה השיפוץ, אבל מביא חיוך כל פעם שרואים אותו בבוקר, שווה את כל ההשקעה.

תודה לכולם על הברכות, מזכיר לי למה אני אוהב את התחום הזה כל כך.

יהונתן

פורסם
מה לגבי מערכת מים/שירותים? יש בו כזאת?

החלטנו לא להתקין, במקור לא הגיע עם, היעוד היה קרוואן קומפקטי לנסיעות קצרות טווח שלא יזקקו למערכת שירותים ומים.

הנה אתר מעניין עם הרבה מידע על הדגם של הקרוואן: http://www.jo-fe.de/8.htm

Gespann_140.JPG

Gespann_150.JPGGespann_105.JPG

• תוכן חדש...