Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני נסיעה לאנגליה התברר ששיחות בתוך אנגליה הולכות לעלות לי 19 שקל לדקה (סים מקומי הוא לא אופציה) ולכן החלטתי להתנייד מסלקום (5 מכשירים. לקוח עסקי).

להלן הדרישות:

1. קליטה טובה ללא ניתוקים או חוסר קו בארץ ובחו"ל.

2. שירות יעיל של בני אדם (לא צ'אט/פייסבוק).

3. שירות של שני סימים על קו אחד (מכשירים קבועים ברכב).

4. עלויות שפויות בחו"ל כולל לשיחות מקומיות בחו"ל.

5. המחיר הוא לא בחשיבות עליונה והפרש של עשרות שקלים בודדים לפה או לשם לא יכריע את הכף.

6. חבילות גלישה סבירות מבחינת מהירות ונפח.

7. הסכם הוגן.

ברור לי ששיחות מקומיות יקרות אבל גם ביקרות צריך איזה היגיון. כל המתחרים זולים משמעותית מסלקום ואין לי כוונה לחזור עם חשבון של אלפי שקלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבל שסים מקומי אינו בגדר אפשרות. אינני בטוח שכל דרישותיך יבואו על פתרונן אצל אותו מפעיל. אולי כדאי לשקול מפעיל אחד לארץ ושני, נניח גולן לחו"ל. אגב, עברתי מאורנ'ג ל012 שרוכבת על אותה תשתית אך בניגוד לה לא מאפשרת סים שני.

פורסם

את האמת? נראה שגולן טלקום היא אחלה אלטרנטיבה.

1. קליטה טובה ללא ניתוקים או חוסר קו בארץ ובחו"ל. אין בעיה. מקבילה לסלקום.

2. שירות יעיל של בני אדם (לא צ'אט/פייסבוק). *0058 (כוכבית אפס אפס חמש שמונה)

3. שירות של שני סימים על קו אחד (מכשירים קבועים ברכב). קיים.

4. עלויות שפויות בחו"ל כולל לשיחות מקומיות בחו"ל. בפערים הזויים משל החברות הותיקות.

5. המחיר הוא לא בחשיבות עליונה והפרש של עשרות שקלים בודדים לפה או לשם לא יכריע את הכף.

6. חבילות גלישה סבירות מבחינת מהירות ונפח. ללא הגבלה. מעבר ל3 GB המהירות יורדת.

7. הסכם הוגן.

סה"כ נשמע לא רע בכלל.

פורסם

סים מקומי הוא לא אופציה כי אני חייב להיות זמים במספר הרגיל גם לשיחות מחו"ל.

גולן לא מתאימים כי לנסוע איתם לחו"ל זו רולטה רוסית. אתה לא יודע אם יהיה לך קו או לא. מעבר לזה ההתנהלות שלהם עם תקלות היא פשוט בזיונית. כעסק אני לא יכול להתייחס בסלחנות ולהאשים כל דבר בחבלי לידה ולכן גם כתבתי מההתחלה שהמחיר הוא לא בעדיפות עליונה. חוץ מזה כדי שלא יתבלבלו, שיחה מקומית בחו"ל מתומחרת אצלם כשיחה בתעריף רגיל (7.5 ש"ח לדקה שזה סכום שאני עוד מוכן לחיות איתו).

פורסם

מה הבעיה לעשות follow me מהמספר הישראלי שלך למספר אנגלי כלשהו, ואז כשיתקשרו אליך למספר הישראלי פשוט יגיעו לקו בריטי? מעבר לזה, אם אתה טס למספר ימים,לאורנג' יש למיטב זכרוני (או היו - אני לא מעודכן) חבילות חול סבירות. זה עדיין לא יהיה זול, אבל זה יהיה סביר.

פורסם

גולן לא מתאימים כי לנסוע איתם לחו"ל זו רולטה רוסית. אתה לא יודע אם יהיה לך קו או לא.

באפריל הייתי שבועיים באנגליה עם סים של גולן. (עם אייפון אם זה משנה משהו).

אומנם אני לא בעל עסק ולא הייתי צריך להיות זמין 24/7, אך לא נתקלתי פעם אחת בחוסר קליטה או באי קבלת SMS. (הרי בחו"ל אתה מחובר לאחת מהמפעילות המקומיות)

חזרתי עם חשבון הרבה יותר מסביר (תוספת של כ80ש"ח לחשבון הקבוע) וזאת מבלי להתחשבן על SMSים ושיחות יוצאות/נכנסות (אותו מחיר אגב גם לנכנסות וגם ליוצאות).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני עם גולן ויצא לי לי להיות פעמיים בחו"ל (יוון וצ'כיה) ולא הייתה פעם אחת בעיה (ביוון ב10 דקות הראשונות היו בעיות כי לא הבנתי איך להשתמש בשירות שהם מציעים. פעם ראשונה שלי. אבל ברגע שהבנתי הכל היה חלק ומצויין).

חברה שלי הייתה באיטליה וטסה עם קונקשיין בטורקיה- לא הייתה בעיה באף מקום.

אם זאת באף אחד מהמקרים לא היינו צריכים להיות זמינים 24/7 אבל בכל 3 הטיסות זה זמן מצטבר של כמעט חודש בחו"ל ולא הייתה אף בעיית קליטה.

פורסם

הייתי עם גולן בכ10 מדינות שונות, ב3 יבשות, ולא נתקלתי באף בעיה.

מבחינת המחיר, אין בכלל תחרות, בעיקר באירופה וארה"ב.

ממליץ בחום.

פורסם

לאור ההמלצות ניסיתי היום לתפוס את גולן לקבלת קצת יותר פרטים. אחרי 40 דקות התייאשתי.

פורסם

אני עובד בחברה אשר נותנת פתרון לנושא השיחות/גלישה בחול אשר מפחית משמעותית את העלויות ושומר על הזיהוי שלך, כמובן שלא מדובר בפתרון של סים מקומי בחול.

אם מעניין אותך - מוזמן ליצור איתי קשר ונבחן את האופציות הרלוונטיות. (לקוחות עסקיים בלבד)

פורסם
לאור ההמלצות ניסיתי היום לתפוס את גולן לקבלת קצת יותר פרטים. אחרי 40 דקות התייאשתי.

הדרך הרצויה למגע עמם היא כנראה לא בטלפון, זה מה שלא רצית. לכן הצעתי רעיון של הפרדה בין טלפון לארץ ולחו"ל[כי אינך רוצה מסיבותיך סים מקומי]

שים לב שלפי הנכתב גולן טובים בחו"ל. לעומת זאת בארץ לא חסרות תלונות.

נסה לשוחח עם אורנ'ג או אם יש לך מצב רוח טוב ממש עם פלאפון אם כי אני בהספק לגבי מחיר סביר.

ספריאל כתב בנושא לא מעט.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

פורסם

יש חברות שנותנות פתרון לבעיית קבלת השיחות בסים מקומי באופן הבא:

1. מקצים לך מספר נייח ישראלי (נניח 073-1234567)

2. כשאתה יוצא לחו"ל אתה מפנה את השיחות מהקו הסלולרי שלך (סלקום, גולן, לא חשוב איזה) למספר הנ"ל

3. ה"פלא" הוא שהשיחות מופנות מהמספר הזה ישירות לסים המקומי שלך.

אתה משלם כמה עשרות אגורות לדקה על שיחות נכנסות (כי בכ"ז עולה כסף להזרים שיחות לסלולרי בחו"ל).

שיחות יוצאות אתה עושה מהסים המקומי.

גלישה יש לך בזיל הזול בסים המקומי.

הפתרון הזה מתאים במיוחד אם מדובר בנסיעות חוזרות לאותה מדינה או שתיים.

אם אתה מסתובב ב10 מדינות בחודש אז זה כבר פחות מועיל.

פתרון חלופי: טלפון דואל-סים, אתה רואה מי מנסה להשיג אותך מהארץ וחוזר אליו דרך הסים המקומי.

גלישה בסים המקומי כמובן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...