Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה קיה ?! לא נכון ! אני בוחר לא להאמין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין איך הרכב יראה במדי הליסינג עם טאסות :roll: .

אל תדאג . זה לא יקרה גם לא בחלום . אין סיכוי שיביאו אותה לארץ ואני לא רואה שום מופרע שישלם מחיר של 400- 350 אלף בארץ בעיקר בגלל שזה קיה ולא תשנה העובדה אפילו אם תיהיה יותר טובה מבמו למשל .

HYUNDAI - Always there for you .

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מרצדס S ממש לא נפוצה כמונית, למען האמת, אם לא מדובר באיזה קומבינת מס, יש אולי כמה בודדות ברחבי הארץ.

מרצדס מדגמים יותר קטנים ופשוטים, משמשים כמוניות בישראל לפחות ב 50 שנים האחרונות כך שיש גם אלמנט היסטורי ומסורתי בעניין מה של BMW אין כלל.

מצד שני, תנחת בפרנקפורט ותראה שיירות של מוניות BMW בתחנת המוניות ובקושי כמה מרצדסים בודדות.

דווקא רק במינכן ראיתי נוכחות של מוניות במוו.

באיזור פרנקפורט\המבורג\ברלין הרוב הגדול של המוניות זה מרצדס.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

נראה לי הגיע המן שקיה תבקש מהמעצב הגרמני שלה לעצב מחדש את הסמל.

הסמל פשוט הורס את כל הרושם של הרכב

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

קיה ממשיכים עם מהפכת העיצוב של פטר שרייר, תחילה הביאו אותו לקיה, אך לאחרונה הוא התמנה למעצב הראשי של כל קונצרן יונדאי.

הרכב שפותח השרשור הציג, ה-K9 (קווריס), הינו ניסיון ראשון לייצר רכב מנהלים (עפ"י סטנדרטים אמריקאים) ברמה השואפת למתחריו הגרמניים והאמריקאיים.

ה-K9 החליפה את האופירוס שפרט אחד לפחות שלה נע על כבישי ארץ הקודש.

הבוז לך.

פורסם

לקיה יש איזשהו סמל חדש שאני לא מבין למה בחלק מהרכבים הוא קיים ובחלק לא.

אנשים ברשת מחליפים את הסמלים המקוריים בחדש אבל אני לא רואה את עצמי מבצע זאת :lol:

מקורי:images?q=tbn:ANd9GcRf4tCUaUNe5J91dc3n0YAdhwBMjAmtQymNTBTEhmpwJeRFGeUA

"חדש":images?q=tbn:ANd9GcQiwbeh90tv76P3cwQz4rhTR6E3Cx4qEgsfkj9GxVXIRuz1VeVO

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עד כמה שידוע לי אין מוניות BMW מפני שהם רצו לשמור על אלמנט של יוקרה ולא להפוך לרכב מונית.

אולי אני טועה...

מה אתם אומרים?

לשנות סמלון?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אנשים ברשת מחליפים את הסמלים המקוריים בחדש אבל אני לא רואה את עצמי מבצע זאת :lol:

זה רק אני ? או שזה באמת מזכיר את הסמל של לקסוס

פורסם

הסמל בסדר גמור, המותג פשוט לא מתחבר לך עם מכונית גדולה, חזקה ומפוארת.

למה KIA מסוגנן הורס את הרושם ואילו ציור מופשט של פרופלור מביע יוקרה? או שתי אותיות R מחוברות?

אם כבר מחפשים רכב עם סמל רציני שמביע יוקרה מעצם עיצובו - אז תדלג על במוו, מרצדס, אודי ואפילו על רולס-רויס ודלג ישירות לקדילאק, שנושאת על חטומה עיבוד מסוגנן לשלט אצולה של ההרפתקן הצרפתי שיסד את דטריוט.

פורסם
זה רק אני ? או שזה באמת מזכיר את הסמל של לקסוס

קצת מזכיר :wink: אבל יש מקומות שבהם קיה נמכרת עם הסמל המוזר הזה

11730d1339639314-k-badge-my-2012-ex-img_2826.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
הסמל בסדר גמור, המותג פשוט לא מתחבר לך עם מכונית גדולה, חזקה ומפוארת.

למה KIA מסוגנן הורס את הרושם ואילו ציור מופשט של פרופלור מביע יוקרה? או שתי אותיות R מחוברות?

אם כבר מחפשים רכב עם סמל רציני שמביע יוקרה מעצם עיצובו - אז תדלג על במוו, מרצדס, אודי ואפילו על רולס-רויס ודלג ישירות לקדילאק, שנושאת על חטומה עיבוד מסוגנן לשלט אצולה של ההרפתקן הצרפתי שיסד את דטריוט.

אני דווקא חשבתי לדלג ישר לסמל של יגואר :-D

פורסם
דווקא רק במינכן ראיתי נוכחות של מוניות במוו.

טוב, זה לא חכמה, הם מגלגלים אותן מפס הייצור ישירות לתחנת מוניות! :lol:

אל תדאג . זה לא יקרה גם לא בחלום . אין סיכוי שיביאו אותה לארץ ואני לא רואה שום מופרע שישלם מחיר של 400- 350 אלף בארץ בעיקר בגלל שזה קיה ולא תשנה העובדה אפילו אם תיהיה יותר טובה מבמו למשל .

אין סיכוי שיביאו לארץ...אף אחד לא ישלם X על קיה.

אמרו אותו דבר על ניסן 350Z/370Z/GTR.

מותג בהחלט יכול לפרוץ את תקרת הזכוכית של המותג, רק שהוא חייב לתת תמורה לאגרה, בקיה, נראה שיש אחלה תמורה (בדיוק כמו שאנשים משלמים מחירים גבוהים על יונדאי ג'נסיס).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עד כמה שידוע לי אין מוניות BMW מפני שהם רצו לשמור על אלמנט של יוקרה ולא להפוך לרכב מונית.

אולי אני טועה...

מה אתם אומרים?

לשנות סמלון?

כניראה בגלל שרכבים האלו לא יכולים לשרוד את החיים הקשים של המונית. לא רואה בזה אלמנט של יוקרה, אבל מדובר על רכבים עדינים למדי. מרצדס למשל מייצרת רכבים מיוחדים לשימוש מונית שהם HEAVY DUTY עם מתלים מחוזקים, סאלון עם עור יותר גס ועמיד, גיר עמיד יותר ועוד. וכפי שרואים זה מצדיק את עצמו לאורך זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באגירה, על אילו מחירים גבוהים מדובר בג'נסיס? בקופה לדוגמא, זה או לקנות ג'נסיס מאובזרת 3.8 ליטר או גולף GTI. אני יודע מה אני הייתי קונה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המקורי בהרבה יותר יפה, השני נראה כמו סמל של רכב סיני..

יש את זה http://www.logodesignbuzz.com/logoblog/wp-content/uploads/2012/11/kia-southkorea-logo.jpg

• תוכן חדש...