Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה, כשאני מעביר ל-D האוטו מתחיל לרעוד ברמה שמעצבן לשבת באוטו, על הילוך N ו-P אין את הבעיה בכלל.

גם שמתי לב שעל דרייב כשאני עם ברקס בחנייה הסל"ד על 500-600 ובמצב P או N זה עולה לסביבות ה800-900.

איך אפשר לפתור את הרעידות האלו? הבנתי שזה יכול להיות קשור לתושבת מנוע (?)..

בקשר לדוושת גז - היא דיי קשה ללחיצה. אפשר לפתור את זה?

ועוד משהו לפעמים כשאני על במפר נגיד אני שומע רעש כזה מגיע מאחורה, בבאגז', אין לי מושג מזה אבל לפעמים שומעים את זה

הרכב הוא מאזדה לאנטיס 323 97' אוטומט. (160,000)

פורסם

אם הסל"ד סרק יציב על 650סל"ד הבעיה בתושבות המנוע.

ישנה תושבת מנוע אחורית ותושבת מנוע ימנית אלה התושבות הכי קריטיות והכי משפיעות על ויברציות ברכב הזה.

כדי להחליף את התושבת מנוע האחורית יש צורך לפרק את הגשר עבודה לא פשוטה, ותשבות מנוע תחליפיות לא עושות את העבודה גם אם תחליף את כל התשבות מנוע (4), בתושבות סיניות הרעידות יפחתו אך לא יעלמו לגמרי כי לרכב הזה רק תושבות מקוריות או של NOK.

חייב לפחות את התושבת הימנית(צד טיימינג) ואת התושבת האחורית מקוריות בלבד- הפשרה הכי טובה בין עלות לתועלת.

הקדמית והשמאלית אפשר תחליפי.

* בשוק מסתובבות תושבות מנוע תוצרת תילאנד באיכות גרוע מאוד, קשות כמו אבן אחרי התקנה של תושבת כזו הרכב יהפוך לויברטור- זהירות.

• תוכן חדש...