Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור מראשון לציון, אזור המערב הישן: לאחרונה יש בעיה חוזרת של ניתוק קוי בזק בבניין מסויים. מסתתבר שמישהו חוזר וחותך באופן עקבי את החוטים בארון התקשורת. מנויי הטלפון של הוט אינם ניזוקים. ככל שהבנתי, לא נגנב ציוד. לאחרונה הדיירים הרכיבו מנעול ואז המפגע הוציא את חיבור המנעול מן הדלת וקרע או גזר שוב את החוטים[לא ראיתי בעצמי]. קורה גם במהלך היום, בצהריים למשל.

כרגע בזק רוצה התקנת מצלמה לפני תיקון נוסף, לדעתי היעילות של כלי כזה- מוגבלת.

אני מנסה להבין למי יש עניין מתמשך בפגיעה. בין היתר עלה על דעתי כהימור פרוע- משווק של המתחרים. נשמע הזוי אבל כבר שמעתי דברים הזויים לא פחות.

אני לא בפייסבוק. האם מישהו מצא שם או בכלל תלונות דומות?

כמובן, יתכן שרוצים לפגוע באדם ספציפי ו"על הדרך" פוגעים בכולם. אולי מישהו שמשווק מצלמות ביטחון? אני תוהה.

אני לא מצוי שם כדי לעקוב.

תודה.

פורסם

אני מנסה להבין למי יש עניין מתמשך בפגיעה. בין היתר עלה על דעתי כהימור פרוע- משווק של המתחרים. נשמע הזוי אבל כבר שמעתי דברים הזויים לא פחות.

אני מהמר על לקוח ממורמר\פגוע\וכד' ולא משווק של המתחרים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני אחזור שוב, שבזק ישברו את הראש.

לא רוצים לתקן את הציוד שלכם? אנחנו כל הנפגעים מנתקים את קוי הבזק כי אין לנו סיבה לשלם לכם ולא לקבל תמורה.

אינטרנט? יש הוט,סלולר.

שיחות? יש סלולר,הוט, וגם VOIP.

יש חלופות (טובות יותר במצב הנוכחי) אחרות וזה הנשק מול בזק.

אף אחד לא אחראי לציוד של בזק חוץ מבזק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פנדוב,תומר צודק.

לנו השנה הייתה תקלה דומה באיזור תעשיה בצפון,רק שבמקום חבלה נקודתית,בני דודים שלפו את כל הכבלים באדמה של בזק,חודש אחרי חודש.

תחשוב מה זה כמה ק"מ טובים עם 30-40 בתי עסק,ללא יכולת קו טלפון\אינטרנט\קבלת-שליחת פקסים\שאר שימושים חשובים.

פעם אחרי פעם הם סללו תשתית חדשה,אין להם ברירה וזה לא אמור לעניין את הלקוחות או לגרום ללקוחות לבוא עם פתרון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

גם באזה"ת החדש בראשון קרה פעם שגנבו כבלי נחושת של טלפון מהאדמה. אם אצלכם לא מדובר בגניבה זה איזה מטורף או מטורלל אחר, שבזק יתעסקו בו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...