Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני במשפחה שישמש אותי בלבד לנסיעות לעבודה וחזרה לבית.

דגשים:

1. 5 ימי עבודה בשבוע.

2. מרחק מהבית לעבודה 34 ק"מ.

3. הדרך לעבודה היא בין עירונית, הכבישים די טובים.

4. העבודה נמצאת 330 מטר גבוה יותר מהבית שלי. השיפוע אינו תלול במיוחד.

5. בדרך כלל בשעות בהן אני נוסע יש פקקים. במקום 30 דקות כשהכבישים פנויים, הנסיעה אורכת לעתים קרובות 50 וגם 60 דקות.

6. אני רוצה שהרכב ישרת אותי תקופה ארוכה - לפחות 4 שנים. הכוונה שלי לא למכור את הרכב עד שהוא ימות.

7. אני רוצה שמחיר האחזקה הכולל של הרכב יהיה נמוך. צריך לקחת בחשבון טיפולים + חלפים + דלק.

8. אני רוצה לא לבלות במוסכים יותר מפעמיים בשנה.

9. בגלל הפקקים, אני מעדיף רכב אוטומטי. אבל לא חובה.

10. הגובה שלי הוא 1.80. רצוי שיהיה רכב נח, שקט, ומהנה לנהיגה

11. יש לי תקציב של 35 אלף ש"ח. התקציב לא קשיח (אני חושב שאני יכול לקחת הלוואה מהבנק של עד 60 אלף ש"ח)

בהתחשב באלו, איזה רכב מומלץ לי לקנות?

תודה על הייעוץ!

פורסם

כל רכב קוראני (ולא יפני בגלל המחיר) בן 5 שנים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כל רכב קוראני (ולא יפני בגלל המחיר) בן 5 שנים.

האם קוריאנית בת 5 תחזיק מעמד לפחות 4 שנים?

היתה לי פעם יונדאי אקסנט ישנה ולא התרשמתי לטובה מהאמינות שלה.

איזה דגם ספציפי מומלץ?

פורסם
שלום,

אני מחפש רכב שני במשפחה שישמש אותי בלבד לנסיעות לעבודה וחזרה לבית.

דגשים:

6. אני רוצה שהרכב ישרת אותי תקופה ארוכה - לפחות 4 שנים. הכוונה שלי לא למכור את הרכב עד שהוא ימות.

7. אני רוצה שמחיר האחזקה הכולל של הרכב יהיה נמוך. צריך לקחת בחשבון טיפולים + חלפים + דלק.

8. אני רוצה לא לבלות במוסכים יותר מפעמיים בשנה.

9. בגלל הפקקים, אני מעדיף רכב אוטומטי. אבל לא חובה.

10. הגובה שלי הוא 1.80. רצוי שיהיה רכב נח, שקט, ומהנה לנהיגה

11. יש לי תקציב של 35 אלף ש"ח. התקציב לא קשיח (אני חושב שאני יכול לקחת הלוואה מהבנק של עד 60 אלף ש"ח)

בהתחשב באלו, איזה רכב מומלץ לי לקנות?

תודה על הייעוץ!

לא צריך הלוואה, לדעתי אתה יכול לרכוש ב 35 אלף ש" מיצובישי לאנסר 2008 שפרט לצריכת דלק שזזה בין 1-10 צעד 1-12 תלוי ברכב הספציפי ובפקקים, הוא יענה על כל הדרישות שלך, ואם מצאת אחת שטופלה היטב, היא לא תמות לך כל כך מהר

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=23&SubModelID=&FromYear=2007&UntilYear=2009&Auto=&fromPrice=30000&untilPrice=40000&multiSearch=1&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=1550&untilEngineVal=1600&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Color=&Info=

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

1. אם אתה נוסע לבד - רד לגזרת הסופרמיני. אין לך צורך במשפחתית, ובאותו מחיר תרכוש סופרמיני יותר חדישה וחסכונית.

2. הפרש הגובה לא משמעותי - חיפאים נוסיעם הפרשי גובה של 400 מ' על פני קילומטרים בודדים (705, עוקף נשר, פרויד+חורב+אבא חושי ועוד כמה מסלולים) בלי שום בעיות . נהגתי למעלה מ-9 שנים בקורולה 1998 (נמכרה בגיל 12) ואשתי 5 שנים בבאלנו 1996 (נמכר בגיל 11) עם נסיעות בהפרש גובה זה על בסיס יום יומי - ולעתים פעמיים ביום - ולא היווה בעיה.

3. גם הגובה שלך אינו חריג. קשה לדעת איזה רכב יהיה נוח לך באופן אישי, זה נגזר מהרבה דברים חו ץמאשר מהגבה. צריך לשבת במכונית ולכוון את המושב, ורק אז להגיע למסקנות בנושא זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעניות דעתי הקוראניות אמינות כמו היפניות רק יותר זולות לרכישה.

מבלי להזכיר את מחירי הביטוח הנמוכים.

אם ביפניות חפצה נפשך, מאזדה 3, לנסר יעשו את העבודה.

אף אחד מהנ"ל לא חסכוני בדלק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

די ג'יי - המכוניות שהסזכרת הן מיני, לא סופרמיני. יכולות לשמש למטרה שהוזכרה. בכל זאת, לפני מספר חודשים, כאשר עמדתי לרכוש רכב למטרה דומה מאד והייתי קרוב להזמנת פיקנטו אשתי החליטה שלנסיעות היום יום שלנו (חיפה-יקנעם וחיפה-קריות-עכו, מרחקים של סביב 25-35 ק"מ בכל כיוון) עדיף רכב קצת יותר גדול, והוחלט על סופרמיני. כרכב ראשון משתמשים במשפחתית קטנה יחסית, שגם היא למעלה מצרכינו (נדיר ביותר שכל חמשת בני המשפחה נוסעים יחד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...