Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

מבקש עזרה במציאת נק חיבור ל+ 12 וולט ברכב.

אני זקוק לנק׳, שה '+' מופיע בו עם סיבוב המפתח בסויץ׳, שלא יעלם תוך כדי התנעת הרכב ושכן יעלם עם כיבוי הרכב והוצאת המפתח.

שאלי שלי היא כזו, בחיבור מערכת סטריו יש לרוב חיבור שתי ׳+', אחד מהם קבוע והשני מופיע עם סיבוב הסויץ.

אחד החיבורים למערכת סטריו עונה על הדרישות שלי ?

תודה לעונים מראש.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

קודם כל נשמח לדעת על איזה רכב מדובר.

דבר שני, אכן הכבל המדובר יוצא מהממסר של "סוויץ' פתוח", אך עצם עוביו הדק, לא הייתי מעביר בו זרם של יותר מכמה נורות לדים. אחרת תגרום נזק למכשיר הרדיו דיסק ולחיווטים.

בקשר לכך ש"לא ייעלם תוך כדי ההנעה" - מדובר בברירת מחדל של רכבים מסויימים ויהיה קשה מאוד לטעמי למצוא דרך לעקוף את זה.

פורסם

הרכב המדובר הוא סובארו B4, שנת 2006, מנוע 2000.

עכשיו המקדם הצתה מוזן ישירות ממצבר דרך פיוז.

ניסיתי לחבר אותו דרך שקע מצת, אבל המתח נעלם שם בזמן התנעה והרכב לא מניע כלל.

היצרן מציע לי לחבר הזנה ממזרקי דלק, דרך ממסר שבמגעים n.o, יעבור מתח מהמצבר ישירות.

כל העניין שעם צורת חיבור כזו, המקדם עוד שולח במשך שניה-שניה וחצי למחשב רכב את המידע מחיישן גלגל הארכובה, וזה גורם לתקלת קרוז קונטרול מהבהב.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...