Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאגאדיר יש בתפריט הרבה יותר מהמבורגרים. המנות הראשונות שלהם נהדרות, והסנדביץ' סינטה שלהם מעולה גם. מאוד נחמד לשבת שם על הבר בסניף בהרצליה, תמיד יש משהו מעניין. אני אוכל שם (במשלוח או במסעדה) פעם בשבועיים בערך ואני לא זוכר את הפעם האחרונה שהזמנתי המבורגר.

בכל מקרה, מלכת המסעדות בהרצליה, לדעתי, היא סבסטיאן (ברחוב משכית).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קולומבוס, אוכל מאוד בסיסי באיכות. השרות דווקא היה בסדר. לא מקום לחזור אליו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מאוד נחמד לשבת שם על הבר בסניף בהרצליה, תמיד יש משהו מעניין.

בלי להתייחס לאוכל, האווירה שם לא מתאימה לכל טעם. אחרי 8-9 גם בימי חול נהיה עמוס ורועש (לפחות מביקוריי במקום), השולחנות מצופפים כמו בפאב תל אביבי והשירות לא עומד בקצב ההזמנות. יש אנשים שזה לא מפריע להם ויש כאלה שדווקא מאד נהנים מזה, אבל אני אישית מתרחק מהסניף הנ"ל ובוחר באחת האלטרנטיבות השקטות יותר שבסמוך (מוזס או מייק'ס פלייס).

פורסם

דריש צודק ב-100%. (טוב, לא ממש ב100, כי את מוזס אני לא סובל. פלצנים, וההמבורגרים קשים ועשויים שתי מידות מעל מה שביקשת)

אבל לגבי האווירה באגאדיר אני מסכים בהחלט.

לבריחה זוגית מהילדים בערב אמצע-שבוע, זה נחמד.

לארוחת ערב "מעונבת", הרבה פחות.

האווירה שם מזכירה לי את מסעדות התיירים בחוף השמש בבורגס.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לאו התגובות והמחירים, אני בודק כמה יעלה לי סועד במיט אנד ויין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האירוע המדובר עבר בשלום, בפאפאגיו.

אני חייב להודות שאם מבין השתיים פאפא היא הטובה יותר, מפחיד אותי לדעת מה הרמה בקולומבוס.

מזמן לא הייתי במסעדה כל-כך בינונית ברמתה.

זה לא שהיא גרועה, היא פשוט אנמית בטירוף.

השירות טוב ונעים. האוכל כל-כך רדוד ושטוח. פשוט מיותרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה ציפית ממסעדה שהשם שלה בתרגום חופשי זה "אבא-הומו"? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בכל מקרה, מלכת המסעדות בהרצליה, לדעתי, היא סבסטיאן (ברחוב משכית).

ללא ספק!

יש בהרצליה גם את עד העצם, תפריט שעולה ויורד ברמה גם במנות וגם בביקורים שונים אבל הספיירריבס פשוט חלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לאו התגובות והמחירים, אני בודק כמה יעלה לי סועד במיט אנד ויין.

פאפאגיו היא המומלצת בעיני.

סועד במיט אנד ויין יעלה לך לפחות 250₪ לארוחה מלאה, שזה מנה ראשונה, סטייק אנגוס, משהו בצד, קינוח שתייה חמה וקרה.

פורסם

מזמן לא הייתי במסעדה כל-כך בינונית ברמתה.

זה לא שהיא גרועה, היא פשוט אנמית בטירוף.

השירות טוב ונעים. האוכל כל-כך רדוד ושטוח. פשוט מיותרת.

יש לא מעט מקומות כאלו שכל תכליתם להיות בינוניים וחסרי זהות - כל מסעדות אווזי/התקווה/ציפורה/גחלים למיניהן, פאפאגיו, קולומבוס, סטקיית אסא... ועם זאת, לכל אחד מהם יש קהל מבקרים קבוע שמוכן להישבע בנקיטת חפץ שהבשר שם הכי טעים, הקפה הכי שחור, השירות הכי "מפנק" וכו' וכיו"ב.

זה לא הם, זה אתה.

פורסם

אני מניח שהיו שיקולים של כשרות עבור האורחים ולכן נבחר מה שנבחר. מילא. המטרה טובה, וטעימה.

נסה בפעם הבאה את ביסטרו 56 במרינה. עמדו יפה באירוע של כמה עשרות עובדים והאיכות זכתה לשבחים.

גמני חושב שפאפאגאיו בהרצליה לא משהו.

פעם הייתי שם עםן עלמת חמד. הושבנו ליד שולחן עם כמה כתמי שומן. בא מלצר - לא הצליח לנקות. קרא למלצרית - לא הצליחה.

מגיע אחראי משמרת - מקרצף ומשפשף. לא עוזר להוריד את הלכלוך, שכנראה ותיק על השולחן.

הגברת שאיתי, שיש לה 'רק' מספר דו ספרתי של שנות נסיון בניהול צוות אויר, מציעה להם בעדינות וחיוך להביא מים חמים וסקוטש. וגם להואיל לבקש מהאדון (כלומר אני) שיזוז לפני שהכל יותז עליו. מביטים בה במבט של "אנחנו יודעים הכי טוב מה צריך", זאחרי שזזנו לבד הצידה שמעו לעצה והמשימה העסיקה לפחות 5 עובדים - הסתיימה בהצלחה.

אה, כן, אולי בגלל שגררתי לשם שולחן אחר שעמד בקצה המסעדה.

לא, לא הציעו אפילו כוס לימונדה בזמן ההמתנה.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...