Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה חבר שלי קנה פיגו 306 ידנית שנת 97 לרכב נעשה טיפול על ידי הבעלים הקודמים של הרכב שמנים פילטרים והכל וכמובן שראינו קבלות שבוצע טיפול במוסך של מורשה אחרי חודשיים חבר שלי אמר לי שהוא מרגיש שהאוטו נחנק לא מאיץ כמו שצריך נהגתי ברכב והוא פשוט לא מגיב שהוא מטפס בסל''ד למישהו יש מושג מה הבעיה ?

עריכת הנהלה:

בבקשה, לכתוב עם סימני פיסוק.

פורסם

בחלק מהדגמים הישנים היה חיישן MAP שמחובר עם צינורית וואקום. החיישן יושב על הבית בולם של הכנף הימנית (צד נוסע).

אם קיימת צינורית, פרק אותה ובדוק שהיא תקינה (בעיקר בקצוות) ובכלל. אם היא קרועה, החלף אותה בחתיכה חדשה (אפשר לקנות בכל חנות חלפים לפי מטר רץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הייתי מתחיל בבדיקת לחץ דלק. יש לרכבים האלה חולשה בנושא.

בנוסף הייתי בודק שאין צינור ואקום קרוע או סדוק.

האם השעון של מהירות נופל כאשר זה קורה?

אם הכל תקין, אין מנוס מקריאת תקלות במחשב הסריקה

כדי לדעת איפה הבעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

כתבו לך כאן עצות מדוייקות מספר בעלי מקצוע.

אכן יש בעיה עם לחץ דלק,צינורית וואקום של חיישן מאפ ממיר סתום ואולי קלאץ מחליק.

החבר שלך מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ונסיעת מבחן ללא תשלום.

אורן

פורסם

לפעמים השעון מהירות היה נופל הרכב נכנס למוסך והיה בעיה עם לחץ דלק הפילטר אוויר היה סתום גם היה בעיה של חיישן הכל הוחלף והרכב נוסע מצויין תודה רבה על העצות וגם על הדרך מידע שיעזור לי בעתיד

• תוכן חדש...