Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206+

alex_kl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורם הנכבד.

לאחורה קיבלתי הצעה לפגו 206+ מבציר 2012 העומדת על 60 אלף שקלים.

הרכב עבר 7K קילומטר, ונראה דנדש לחלוטין, כולל חלק מהניילונים. הלב אומר לקחת, פשוט אוטו יפה, כיפי לפי דעתי הרבה יותר משתלם מכל הקטנטנות שאפשר לקנות חדשות ב60+ אש"ח.

מצד שני הראש מדבר על זה שהרכב מיושן, תוכנן אי שם בסוף שנות ה90 וגם אם ה60 אש"ח שאני מתכון להוציא עליו אני יכול למצוא עסקאות טובות יותר.

אשמח לעזרתכם :)

פורסם

לא הייתי קונה אותו.

אני מאמין שבמסגרת התקציב שלך יש סופר מיני משומשות עדיפות,

ואם כבר, הייתי עושה את המאמץ ורוכש אחת חדשה במידה וניתן.

עדיף בתקציב הזה לחפש פאביה או קליאו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם זה אחד מהרכבים שנמכרו בין האחרונים אז הוא נמכר ב-65K.

יש לנו כזה במשפחה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ב60 אלף שקלים לא שווה לך לדעתי.

אני בזמנו כשהגיע ה+ לארץ הלכתי לראות אותו באולם התצוגה, ממש לא אהבתי אותו.

פלסטיקה זולה מאוד, ידית הילוכים לא נעימה לדעתי, בקיצור אני לא התלהבתי בכלל ומהר מאוד המשכתי בחיפוש שלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי את הרכב הזה כשנתיים וחצי.

היא יכולה להתאים לך, השאלה מה אתה מחפש.

לדעתי היא מתאימה בעיקר לאנשים שמחפשים קצת הנאה מנהיגה (בהתחשב בכוח המנוע) ותחושות מההגה והכביש, דברים שכבר אי אפשר למצוא בסופר מיני מודרניות.

לדעתי היא גם אחת מהסופר מיני הנאות ביותר (כאשר ה-206 המקורית היא היפה מכולם).

בנוסף, עלויות האחזקה סבירות בהחלט- צריכת דלק שנעה בין 1:13-1:17, ביטוח חובה באזור ה-2500 ש"ח (תלוי בגיל) ועד כה אין בעיות אמינות (אחרי עדכון תוכנה של המזגן). טיפולים פעם בשנתיים (אני עושה בדיקה פעם בשנה) ויש 4 שנות אחריות (3 מלאות + 1 חלקית).

זוג צמיגים איכותי יעלה 660 ש"ח.

במה היא פחות טובה? מרווח הרגליים מאחור לא אידיאלי, במיוחד אם אתה נהג גבוה.

קרקושים פה ושם.

בשורה התחתונה, אתה יכול למצוא באותו מחיר רכבים מודרנים יותר ומאובזרים יותר, מעט מהן יתנו לך את אותן תחושות שה-206+ נותנת, רק אם זה מדבר אליך לך עליה.

אני נכון לעכשיו הייתי קונה אותה שוב ולא הולך על אף אחת מהחלופות, בתור סטודנט חובב הגה היא מאוד אידיאלית בשבילי.

פורסם

טוב, הודות לעזרתם האדיבה של החברים ירדתי מהרעיון של הפג'ו, בכל זאת הפחד הישראלי העתיק לצאת פראייר...

אם כבר השרשור נפתח אשמח להתייעץ עמכם.

מבחינת הצרכים, בדר"כ נוסע לבד, לפעמים בזוג, כ15-20 אלף קילומטר בשנה, שמחתחלקים חצי חצי בנסיעה עירונית ובין עירונית, עם פקקים מידי פעם.

התקיצב סביב ה40 אלף עם אופציה למתוח אותו עוד, מצד שני אם אמצא רכב מתאים זול יותר גם לא אתנגד.

מבחינת סוג הרכב ממש לא סגור על עצמי, מה שבטוח הוא שאני לא רוצה משפחתומית משעממת.

מצד אחד ברור לי שהרכב המתאים הוא סופר מיני, (רצוי עם טיפ טיפה פלפל8) )

מצד שני בדיקה קטנה ביד 2 לפי הגבלת תקציב הראתה לי שאני יכול למצוא אחלה רכב מנהלים (מונדיאו,407,c5) גם בטווח מחירים הזה. בשנתונים הרלוונטים המחירים של רכבי "המנהלים" הנ"ל מקבילים למחירי הסופר מיני'ס. מה שגורם לי לתהות איפה הקאט'ץ? בהנחה וכל ההבדל באחזקה מסתכם בצריכת דלק גבוה יותר, אני יכול לחיות עם נתון של 1 ל10. מה גם שזה מה שהפולו הקשישה הנוכחית אוכלת.

עוד רכב מעניין שחשבתי עליו זה הבראבו 1.4T מבציר 2008.

מצד שני בטווח הזול יותר של הסקאלה אלפא 147 גם קורצת.

קיצור אני מבולבל ולא החלטי..

טוב חפרתי מספיק, תורכם!:-D

פורסם

כבר כעת ניתן לרכוש מכוניות סופר-מיני חדשות מהיבואן במסגרת מבצעי סוף השנה בפחות מ- 70K :

סיאט איביזה

סקודה פאביה

יתכן שבשבועות הבאים, יבואנים אחרים יצטרפו לחגיגה...

על פניו, נראה שכעת מחירי סופר מיני ידני לא רחוקים מהמחירים באירופה ומהווים בהחלט אופציה מענינת.

נכון שבפחות מ- 70K ניתן לקנות גם משפחומטית בת 3 אך לא תהייה לך את ההרגשה של מכונית חדשה וכמובן, המנוע יכל ליפול מהמכונית ביום שלאחר הקניה (לא רק ענין של כסף אלא גם עצבים וזמן במוסך).

פורסם

הנה כמה הצעות קצת יותר ריאליות מסיטרואן C5:

סובארו B3 מנוע 2 ליטר

סוזוקי sx4 האצ׳בק

אם אהבת לבלות במוסכים עם הפולו אז יש גם פולו חדשות יותר.

במתיחה של התקציב כלפי מעלה יש גם סיאט לאון לסוגיה.

סוזוקי סוויפט מהצורה החדשה

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מונדאו? אחד ל10? :-P.

הרגת אותי.

אחד ל7.5 ביום טוב.

המשפחתיות הרגילות שיש לי בבית לא מגיעות אף אחת מהן לצריכה של אחד ל-10 ,בנסיעה שהינה 80 אחוז עירונית ו20 אחוז בינעירונית.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...