Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל לא מאיימים על זונה בז*ן ולא מאימים עלי בבשר.

אני מחר מרים טלפון לסבא שלי (שגר שניה מהמסעדה, בניר עציון) שיתחיל להתפלל שכולם יירשמו.

דבר אחרון, לא מאיימים עלי גם עם שטיפת כלים.

שומאכר קדימה, אני רוצה לשמוע שאתה הנרשם הראשון, בבקשה שכולם יעדכנו שהם שלימו במקום המתאים.

שיהיה בתאבון לכולם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא כול כך רוצה למסור את האשראי בטלפון, בלי קשר לבית העסק.

אז אני מתאר לעצמי שהדרך היחידה זה להגיע למסעדה? טוב כשאני אגיע אני גם אזמין את הנקניקית חזיר הזאת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• אחראי פורום
פורסם
ברור קידר, ברור שסומך, מהזתומרת כולם פה מילה שלהם זה אייזן בטון.

ואז נשב אני ואתה לבד בחושך כמו בקיץ של אביה ונאכל 50 קילו בשר ונשמע מלא סיפורים על ההבקעות של פרנקוס.

בקיצור, ממחר בצהריים עד מוצ"ש אפשר יהיה להזמין מקום ולשלם מראש סכום של 210 ש"ח (בד"כ 230), אולי בגלל המספר הגבולי+ סופות שלגים+ סיפורים קורעי לב, עדיף לעדכן מיד את הדף שהוא מופת לכל הגיליונות האלקטרונים והטכנולוגיה הבינארית.

בקיצור יפות, דיברתן 13 עמודים על להיפגש בשבוע הבא לאכול בשר, באמאשלי קידר אם ירשמו פחות מ20 ואני אצטרך להתחיל לזכות כרטיסי אשראי בטלפון אתה מגיע לשטוף כלים, הביצ'ז שך' יצאו מכלל שליטה.

טלפון להזמנות: 04-9543777 (לא לפני 12 בצהריים ולא אחרי שבת בשמונה בערב)

YYY עם מי הסתבכנו.

יש'ך פייפאל? :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני לא כול כך רוצה למסור את האשראי בטלפון, בלי קשר לבית העסק.

אז אני מתאר לעצמי שהדרך היחידה זה להגיע למסעדה? טוב כשאני אגיע אני גם אזמין את הנקניקית חזיר הזאת.

איזו נקניקיה? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שולם :evil:

* תפסיקו לפחד לתת את האשראי , יש ביטוח :) שני טפסים והכסף אצלכם תוך שבועיים , מנסיון ;)

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אורי, נגמרה לי המסגרת בכרטיס אשראי, מחר אני מגיע לתת לך את הכסף במזומן (מתי אתה תהיה במסעדה ?)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה לעשות, יש לי עדיין את הכרטיס אשראי צעיר שהמסגרת שלו היא 1000 ש"ח, קניתי נעלים ב675 ש"ח, עוד קצת בירות ולא נשאר עוד מקום (נשאר עוד איזה 100 ש"ח).

אל תדאג, בבנק יש עוד מספיק ל205.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בסדר חברים, אזעקת שווא, שומאכר מגיע אז הערב יתקיים כמתוכנן עם 20,30 או 5 אנשים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
בגירה, יא משומד עוכר ישראל! אתה מגיע לערב המרופנן?

הייתי שם אתמול ב"חגיגת העשור". :twisted:

היה טעים, היה מעולה, מומלץ בחום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...