Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה בשישי ? שומרי שבת לא יוכלו להגיע.

אני תוהה מה יש לשומרי שבת לחפש במסעדה לא כשרה מלכתחילה. או שאתם שומרים מצוות באופן סלקטיבי? :roll:

יש אפשרות להזיז את התאריך כמה ימים אחורה?

זה לא עובד ככה. התאריך שנח לך לא יהיה נח למישהו אחר, ואז מה? נזיז שוב?

פורסם

חשבתי שזה אשכול רציני

מבקש מהמנהלים למחוק את הגיבובים כדי שיהיה אפשר לקבל אינפורמציה רלונטית מהאשכול בלי לקרא 100 הודעות מהנייד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למה בשישי ? שומרי שבת לא יוכלו להגיע.

המקום לא כשר, איך שומר שבת ומקום כזה הולך באמצע שבוע?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא שומר כשרות או שבת, זה היה בצחוק, מהטלפון ולא היו סמיילים. (או לפחות אני לא ידוע להוסיף סמיילים מהפלאפון)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

כל מי שעוד לא כתב כמה הוא יגיע בדיוק וכל מי שכתב שתלוי בתאריך בבקשה להתארגן על זה ולתת תשובה סופית עד עוד 3 ימים (13/11/2013).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל "קארספרובורים" שבכותרת הרשימה? :roll:

ואיפה כל החברים הפעילים של קהילת האוף? מה שאני רואה שם זה בעיקר הוותיקים והנחבאים אל הכלים.

אירוני משהו, עד שכבר יש הזדמנות להיפגש בעולם האמיתי...

פורסם

קארספורבורים הם הקרניבורים של קארס פורום.

איפה עמוד התווך של האוף? הקטר ירד מהפסים בערד.

פרנקוס בא.

בנצי משחק.

מרק נהנה מהעמוד הפרטי שלו.

פנדוב מדובב.

השאר נעולים באיזור הגבגובים. רזמל עשה תעלול מלוכלך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

17/12 , יום שלישי , יש לימודים , ועוד הקורס האהוב עליי .

אתן תשובה עוד יומיים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני אנצל קטנה

חבר שלח לי כתבה לגבי כמה מקומות ברמת ישי, והתכנון הוא לפקוד את אחד המקומות בנסיעה הבאה לרמת ישי ואני אשמח להמלצה.

אנחנו חובבי בשר ולא משנה אם זה מסעדה או שווארמה טובה כמו "קצבים בעמק". לימוזין כבר היינו אז ירד מהפרק.

המקומות הם

שפר - גן בירה וביסטרו

קצבים בעמק (אני יודע שמדובר בשווארמה ולא מסעדה)

בשר'לה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תרשום תרשום:

תאריך: 17-12-2013, שעה: 20:00, במקום הרגיל.

סחתיין על היוזמה.

יש לצמחונים מה לעשות שם? והאם המחיר יהיה זהה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...