Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לנו ספת עור יקרה שלא שווה ליזרוק, הבעיה היא שהכריות והמישענות לידיים פגומות ודורשות החלפה של העור, אין לי בעיה לעשות זאת בעצמי(יש כלים וידיים ימניות במישפחה) אבל לא יודע היכן אפשר ליקנות עור איכותי במרכז במחיר נורמאלי, אני מעוניין לימצוא צבע דומה מאשר ליקנות בצבע לבן ולבצע צביעה.

מכיוון שכל החלק המקביל לריצפה (כריות ישיבה+ידיות להנחת ידיים בצדדים)דורש החלפה, צבע דומה לא יהווה בעיה ואולי יתן עיצוב מעניין.

ומה בערך המחיר היום למ"ר?

תודה מראש!

IMG_20131028_132035.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפי צורת הקילופים מדובר על דמוי עור (ולא מהאיכותיים אם יורשה לי).

את הקדרים יהיה לך קשה לשחזר בעצמך.

אני עשיתי עבודה דומה לא מזמן על ספת בד. יצא סביר. לא יותר. הפרדתי את הידיות והמשענת מהספה ע"י חיתוך הבד התחתון (השחור), אז העיטוף היה מושלם.

אבל התיפורים זה כבר יותר מסובך.

בכל מקרה, דמוי עור כנ"ל תוכל למצוא בנחלת בנימין בת"א.

קח לך בוקר ותעשה סיבוב בחלק של המדרחוב.

אל תשכח להתמקח בנחישות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא רואים טוב בתמונות, אבל זה עור אמיתי מהסוג החלק והקשיח יחסית של פעם, לא הסוג הרך והמלטף של היום.

בשנים האחרונות פשוט התחיל להיסדק (בהתחלה שיטחי- בהמשך ניהיה עמוק עד לקריעה) ולהישבר, הספה משנת 99 לכן המצב ניראה כזה קטסטרופה- אבל זה רק בחלק שבא במגע עם הזיעה- כל שאר החלקים הם במצב חדש.

הספה 100% עור בכל חלקיו וניקנה ברשת מארס ובסגנון עתיק עם חלקי עץ.

מבחינת התפירה וכו'- יש לי שיטה ודרך איך לעשות שיראה כמו המקורי, פשוט אין ניסיון עם מקום טוב לקניית עורות.

צירפתי תמונה של הגב להמחשה- ככה כל הספה הייתה בהתחלה, מדובר על עור מעונן חלק ומתוח- לא הרך והרופף.

לצערי זה קרה משום שהפסקנו לימרוח חלב פנים לאחר מס' שנים והזיעה הרסה את העור-ככה גם המומחים אומרים.

20131103141236.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון:

לבסוף רכשתי את העור ב"עורות בוסקילה" בת"א, קניתי חתיכה שלמה אחת שבתוכה ניכנסו 8 חלקים מה12 שאני צריך.

בשבוע שעבר סיימתי ליתפור ידנית את הידיות של כל ה1+2+3 (סה"כ 6 חתיכות).

חתכתי בידיוק את הגיזרה של המישענת ותפרתי על גבי העור הישן - הוספתי שיכבת כאילו צמר שיש בריהוט (או בסאב) לריכוך המישענת.

האמת - זה היה קשה בטירוף כי הקווים מעוגלים וצריך ממש לילמוד המיקצוע ולעבוד קשה שלא יווצרו קפלים ועור מיותר במעגלים.

עבדתי עם מחט מיוחד ואני לא סובל להישתמש בכובע מתחת לאצבע לדחיפה דרך חומר קשה , אז לאחר כל העבודה יש לי כרגע אצבעות עם ציפוי קשה כמו פלסטיק ששום מחט לא תחדור, אפילו המסך מגע לא קולט את האצבעות שלי כרגע-LOL.

משום מה חיישן המצלמה עושה הבדל גדול בגוון העור החדש, במציאות העור דומה ב95% לעור המקורי וכמעט ולא ניתן להבחין בהבדל.

מה דעתכם?

בנוסף אני חייב את עזרתכם - אני רוצה להחליף גם את החלק העליון בכריות של המושבים- אבל בשביל זה אני חייב מכונת תפירה, לכן אבקש שתמליצו לי על מקום טוב וזול באזור ראשון לציון שיוכל ליתפור לי את העור החדש לאחר שאני פורם ומוציא את החתיכה הישנה יש לי סה"כ 6 כריות, ואני פורם אותם וגוזר חתיכות חדשות של העור ומביא להם רק להעביר דרך המכונת תפירה.

P1010129.JPG

P1010132.JPG

• תוכן חדש...