Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני מהנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מיני שיחליף את הרכב הישן שלי.

התקציב סביב ה 50k

שמתי עין על יונדאי i20

פורד פיאסטה

סוזוקי סויפט

הבעיה שאני מחפש משהו עם קצת פלפל והרכבים האלה איך נאמר, פרווה...

ראשית לגבי השלושה שהזכרתי למעלה מה כדאי?

מי אמין יותר? ונוח לאחזקה?

איזה מחיר אני יכול להוציא אותם ממגרש ליסינג?

( איזה שנה)

ועכשיו האם יש לכם רעיונות לרכבי מיני, אמינים ומעניינים?

פורסם

הרכבים שציינת הם בקטגורית סופר-מיני.

רכבי מיני כוללים סוזוקי אלטו (ויתכן ספלאש), קיה פיקנטו, פיז'ו 107 , סיטרואן C1, טויוטה אייגו , יונדאי i10 וכו ...

רכב מיני "עם כיף" ולא חלק מהעדר - לאנצ'יה איפסילון.

פורסם

מבין הרכבים שציינת לסויפט יש הכי הרבה פלפל. אם תמצא אחת מאובזרת - אז תהנה עוד יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מבין הרכבים שציינת לסויפט יש הכי הרבה פלפל. אם תמצא אחת מאובזרת - אז תהנה עוד יותר.

הבעיה שלה שיש לה בגאז׳ מניוטרה...

האוטו באמת חמוד מאוד, ונראה מאוד דינמי.

האם משהו מכיר עד כמה באמת יש מקום מאחורה, לשים נניח עגלת תינוק?

פורסם

סוזוקי סוויפט אכן זריזה ומהנה יחסית לנהיגה, אבל כמו שכתבת תא המטען שלה מיניאטורי. עגלת תינוק? לא ממש... אולי טיולון קטן.

מאזדה 2 גם זריזה ומהנה יחסית לנהיגה אבל חוץ מזה די מבאסת בכל מה שקשור לאבזור או נוחות או צריכת דלק.

יונדאי i20 היא אופציה טובה. אם אתה לא חושש מגיר ידני אז יש בשוק קצת i20 ידניות עם מנוע 1,600 סמ"ק של ה-i30. הן בדרך כלל מגיעות ברמת האבזור הגבוהה ועם 5 או 3 דלתות. רכב נהדר, זריז וכיפי. הרבה יותר מגרסאות ה-1,400 סמ"ק שהן קצת עגלתיות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סוזוקי סוויפט אכן זריזה ומהנה יחסית לנהיגה, אבל כמו שכתבת תא המטען שלה מיניאטורי. עגלת תינוק? לא ממש... אולי טיולון קטן.

לנו יש אלטו עם תא מטען קטן עוד יותר. אם מעיפים את הכיסוי של תא המטען אין יותר מדי בעיה להכניס עגלות.

טיולון של מקלארן נכנס.

כך גם בייבי ג'וגר (גם זאת עם הגלגלים הגדולים.)

חלק ייכנסו גם בלי להעיף את הכיסוי כמו אינגלזינה (ואם מעיפים את הכיסוי אז גם האמבטיה נכנסת).

וכל זה באלטו הפצפון.

פורסם

מאיזה שנה יש את סוויפט החדשה?

ומה מחיר התחלתי שלה?

לגבי הילוכים אני מתלבט, הרכב הנוכחי שלי הוא עם הילוכים, ולמרות שאני מת על זה,

לנסוע עם תינוק מאחורה והילוכים, בפקק, נראה לי מתכון בדוק להתמוטטות עצבים :)

פורסם

הבגאז' של הסויפט פחות נורא ממה שנראה במבט ראשון, לפחות בדגם החדש.

מצד שני - עם תינוק לא הייתי מוותר על תא מטען יותר גדול - מחפש I25, ריו, קליו או דומותיהן - גם במחיר "פלפל".

וד"א - לסויפט החדשה - לפחות בדגם האוטומטי - לא הייתי קורא מפולפלת בכלל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...