Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תא המנוע נראה ממש זהה לכל הפולו קלאסיק sdi

ברור לי שאין טורבו.. אני לא עד כדי כך בור.

גם בבדיקה במחירון לוי ימחק מופיע הדגם שלי sdi סטיישן 100 כח סוס , גם ביד 2 וגם ברשיון רכב! נשמע קצת מוזר שכולם טועים

במיוחד שזה גם משהו שמורגש. כחו כל פולו קלאסיק 68 כח סוס במצב הכי טוב והכי שמור , תעלו את העליות לירושלים , תמצאו את עצמיכם בהילוך 3 על 60 קמ"ש (לפחות בעליות הקשות) אצלי ואצל עוד בן אדם שאני מכיר , בעל רכב זהה לשלי 100 כח סוס , הרכב עולה בהילוך 5 את כל העליות כמעט ללא מאמץ (אולי פעם אחת הורדה ל4 לכמה שניות)

חייב להיות פה הגיון כל שהוא

אני מבין שלא נשמע כ"כ הגיוני שמנוע דיזל מטופש , ללא מגדש מוציא 100 כח סוס , אבל ברור שיש פה מנוע שסוחב לגמרי אחרת ,והוא לא כמו כלל הפולו קלאסיק 68 כח סוס

עכשיו רק השאלה , מה ההבדל בין הדגמים (לפחות ברישיון רכב) ואם יש שינוי כל שהוא במנוע או גיר בין דגמי הפולו קלאסיק

פורסם

תיקח את הרכב לבדיקה במכון ותגלה כמה כוח סוס יש לך,כמובן שלא יהיו 100 אבל אם יהיו מעל 68 אתה תשתיק פה את כולם.

אני בטוח שלך כסוחר רכבים יש בדיקות מאוד זולות :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אוקיי , תאמין לי רק בשביל הצדק והשלום ,אני יגש בקרוב למכון ויעשה בדיקה ,ואני יעלה פה את נתוני הבדיקב

ברור לי שרכב שנת 98 לא יוציא 100 כח סוס , אבל וודאי שיותר מ68. וזו תהיה הוכחה ברורה שישנם שני דגמי פולו קלאסיק

ואיו מה להשוות בינהם כלל! אחד עגלה ואחד מטוס

פורסם
תעלו את העליות לירושלים , תמצאו את עצמיכם בהילוך 3 על 60 קמ"ש (לפחות בעליות הקשות) אצלי ואצל עוד בן אדם שאני מכיר , בעל רכב זהה לשלי 100 כח סוס , הרכב עולה בהילוך 5 את כל העליות כמעט ללא מאמץ (אולי פעם אחת הורדה ל4 לכמה שניות)

אולי פה מקור הטעות שלך.

פולו sdi 64-68 כ"ס עולה את העליה לירושליים בהילוך 5 אם אתה מקפיד לשמור על תנופה ולא לרדת מ 90 קמ"ש כל הדרך.

60 קמ"ש והילוך 3 זה רכב בפירוש לא תקין.

פורסם

מחזק את בוקי.

אם מגיעים עם תנופה לעליה של הקסטל, אפשר לשמור על מהירות 110 במשך כל העליה ואולי בסוף להוריד הילוך ל4 לזמן קצר.

(ואני מדבר מנסיון עם פולו SDI 64 כ"ס).

הפולו 68 כ"ס מרגישה טיפה יותר זריזה יחסית לגרסת ה64 כ"ס, גם כן מנסיון.

אז לי נשמע שלסחוב את העליה בשלישי בלבד על 60 זה אכן מצב לא תקין.

לגבי גיר- אתה יכול להגיד על איזה סל"ד המנוע נמצא ב100 וב-110 קמ"ש?

עוד משתנה שיכול להשפיע על התחושה (וזה באמת מורגש): הוצאת הממיר הקטליטי (שמפחיתה את ההתנגדות על המנוע), ומאחר ובארץ אין ציוד בדיקה לבדיקת הימצאותו ברכבי דיזל במהלך הטסט, מצד אחד, ומצד שני הממיר האחרון שיוצר ויובא ארצה היה בשנת 2002, ובודדים שרדו מעל ל10 שנים, אז סביר להניח שאין אצלך את הממיר.

סתם שאלה- יצא לך לנהוג על רכב TDI ידוע כגון סקודה אוקטביה דיזל לצורך השוואת תחושות?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
מחזק את בוקי.

אם מגיעים עם תנופה לעליה של הקסטל, אפשר לשמור על מהירות 110 במשך כל העליה ואולי בסוף להוריד הילוך ל4 לזמן קצר.

(ואני מדבר מנסיון עם פולו SDI 64 כ"ס).

הפולו 68 כ"ס מרגישה טיפה יותר זריזה יחסית לגרסת ה64 כ"ס, גם כן מנסיון.

אז לי נשמע שלסחוב את העליה בשלישי בלבד על 60 זה אכן מצב לא תקין.

לגבי גיר- אתה יכול להגיד על איזה סל"ד המנוע נמצא ב100 וב-110 קמ"ש?

עוד משתנה שיכול להשפיע על התחושה (וזה באמת מורגש): הוצאת הממיר הקטליטי (שמפחיתה את ההתנגדות על המנוע), ומאחר ובארץ אין ציוד בדיקה לבדיקת הימצאותו ברכבי דיזל במהלך הטסט, מצד אחד, ומצד שני הממיר האחרון שיוצר ויובא ארצה היה בשנת 2002, ובודדים שרדו מעל ל10 שנים, אז סביר להניח שאין אצלך את הממיר.

סתם שאלה- יצא לך לנהוג על רכב TDI ידוע כגון סקודה אוקטביה דיזל לצורך השוואת תחושות?

בוא נאמר שאתה צודק , איך אתה מסביר את זה שברשיון רכב שלי ושל עוד כמה אנשים בעלי פולו דיזל סטיישן שבדקתי היום ,מופיע 100 כח סוס , ובשאר הפולו מופיע 68 או שלא מופיע בכלל.

דבר שני , נהגתי בכמה פולו קלאסיק 68 כח סוס , חלקם ממש שמורים ,ואף אחד לא מתקרב לרמת סחיבה של הסטיישן 100 כח סוס . זה פשוט רכב אחר! (הרעש אותו רעש:lol: ) בפולו ה68 עליתי כמה פעצים לירושלים ,וזו פשוט מציאות הרכב איבד די מהר את כוחו בעליה (במקרה הטוב אתה משחק על ה3 ו 4.

ושאני מתכוון לעליות של הקסטל ,אני לא מתכוון שבאים אם תנופה מטורפת ומושכים איתה כך בקושי לסוף העליה. אלא גם אם תעצור באמצע העליה , הרכב מסוגל לפתח דיי מהר מהירות טובה של רביעי חמישי .

יצא לי לנהוג על אוקטביות או ג'טה tdi וברור שההרגשה היא שונה ,אלא שהיא שונה רק בפתיחה ,וזה בזכות מגדש הטורבו. אבל מבחינת הרגשת מומנט וכח סחיבה , הפולו בכלל לא מאכזבת לאומתה.

לגבי הגיר , ב100 קמ"ש הסלד עומד טיפה פחות מ2 וחצי

ולגבי הממיר , אצלי בכל אופן הוא וודאי קיים ,אין לי מושג אם הוא תקין או לא ,אבל אין שום נורת ביקורת שדולקת ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...