Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל פולו דיזל סטיישן 98 100 כח סוס ,הופתעתי שרוב הפולו קלאסיק הם 68 כח סוס ובכל הפורום לא מצאתי אף דיבור שיש כזה רכב אותו דבר , רק שיש בו 100 כח סוס

מישהו אולי יודע מה ההבדל בין הדגמים , המנוע ושאר החלקים ניראים פשוט זהיים לחלוטין.. מה פשר ההבדל המשמעותי הזה???

פשוט אותו רכב אותה צריכת דלק רק שאחד סוחב בקושי 3 בקסטל ושלי עף על 5 בלי להרגיש כלל

פורסם

אכן, יש ברשותך רכב נדיר להפליא.

יצא לי לראות רק 2 רכבי פולו קלאסיק tdi. איני יודע אם אלה רכבים ביבוא אישי או שאכן שווקו בארץ על ידי היבואן.

מה שאני ראיתי היו משנתונים של 2000-2001.

ההבדל בין מנוע tdi (כמו שיש אצלך) לבין מנוע הsdi שעם 68 כ"ס, זה במדגש הטורבו שיש אצלך ואין אצלם.

תריץ חיפוש בפורום או בגוגל על עיקרון פעולת הטורבו וכך תבין מאיפה ההבדלים בהספק המנוע.

חסרונו של הטורבו הוא באמינות פחות טובה ביחס לגרסה נטולת המדגש טורבו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

תודה על התגובה מרק.

זהו שאכן הרכב שברשותי הוא עם מנוע sdi ולא tdi ועדיין הוא דגם עם 100 כח סוס ללא מגש טורבו

הרצתי חיפש ביד 2 ואפ' שם יש באמת שני דגמי פולו sdi אחד 68 ואחד 100 כח סוס בסטיישן

פורסם

תודה לכל העונים

חברים יקרים זה לא נושא הנתון כלל לוויכוח.. מדובר פה במציאות!

גם ברשיון רכב מופיע הספק 100 כח סוס, וגם בבדיקה עם חבר בעל פולו קלאסיק 68 כח סוס אין מה להשוות בכלל ,עליה שאני עולה בהילוך חמישי על 110 קמ"ש , הוא בקושי מדדה על הילוך שלישי ב60 קמ"ש , אפ' אני בעצמי שקניתי את הרכב עשיתי נסיעת מבחן על פולו קלאסיק שנראית זהה בדיוק לשלי (רק 68 כח סוס) ופשוט אני זוכר שהרכב עגלה לעומת שלי היום

כנסו ליד 2 ותווכחו כי ישנו דגם 100 כח סוס דיזל סטיישן

פורסם

אין סיכוי!

1 הרכב פשוט סוחב לגמרי אחרת , ברמה ממש משמעותית.. סמוך עלי בדקתי את העניין

2 גם ביד 2 מופיע 2 דגמי פולו דיזל sdi סטיישן 68 ו100 כח סוס

3 פגשתי פעם בן אדם אם רכב זהה שגם אצלו היה רשום ברישיון רכב 100 כח סוס וגם הוא סיפר שהרכב סוחב בעליות חזק

מה עוד יכול להיות??? אולי אתה טועה ופשוט לא מכיר!

מה שברור שכל החלקים ממש זהים לפולו קלאסיק הרגיל (68) החלפתי סט טיימינג +מותחנים של פולו קלאסיק , בולמים בעבר של פולו קלאסיק , בלמים +דיסקיות ,מיסבים לגלגים .. ועוד הרבה , הכל של פולו קלאסיק רגיל

פורסם

רוצה לסמוך על נתונים שביד 2?

אז למה דגם 100 כ"ס מאיץ ל 100 קמ"ש ב 17 שניות ומגיע רק ל 160 קמ"ש?

אלו בדיוק נתונים אופייניים ל 60 כ"ס.

פורסם
רוצה לסמוך על נתונים שביד 2?

אז למה דגם 100 כ"ס מאיץ ל 100 קמ"ש ב 17 שניות?

צודק א"א לגמרי לסמוך על יד 2 , הם טעו ושמו את שתי הדגמים על אותו מפרט טכני

אבל עדיין הנושא חייב להיות ברור שישנו כזה רכב ,אתה מוזמן לבוא לסיבוב ולהגיד לבד כמה כוחות סוס יש , ובנוסף לעשות סיבוב על פולו קלאסיק 68 כח סוס ולהגיד אם זה אותו רכב!

אני חייב לפתור את התעלומה הזאת.. זה משגע אותי כבר המון זמן..

פורסם

טוב, זה קצת ויכוח ילדותי ולכן אני פורש.

טכנית לא ניתן להוציא בדיזל 1.9 יותר מ 75-80 כ"ס ללא סיוע טורבו.

אפילו אצל פולקסווגן יש 1.9 טורבו 90 כ"ס.

פורסם
תודה לכל העונים

חברים יקרים זה לא נושא הנתון כלל לוויכוח.. מדובר פה במציאות!

גם ברשיון רכב מופיע הספק 100 כח סוס, וגם בבדיקה עם חבר בעל פולו קלאסיק 68 כח סוס אין מה להשוות בכלל ,עליה שאני עולה בהילוך חמישי על 110 קמ"ש , הוא בקושי מדדה על הילוך שלישי ב60 קמ"ש , אפ' אני בעצמי שקניתי את הרכב עשיתי נסיעת מבחן על פולו קלאסיק שנראית זהה בדיוק לשלי (רק 68 כח סוס) ופשוט אני זוכר שהרכב עגלה לעומת שלי היום

כנסו ליד 2 ותווכחו כי ישנו דגם 100 כח סוס דיזל סטיישן

אתה אומר שהרכב ברשותך בעל מנוע SDI, אח"כ אתה אומר שעשית נסיעת מבחן ברכב זהה לשלך (אין לך מושג מה זה היה חוץ מהמילה "זהה"). אני מהמר על זה שגם לך וגם לחברך יש פולו SDI, רק שאחת מטופלת טוב יותר מהשניה ואולי אחד מכם הוא גם נהג לא מי יודע מה.

אם אתה רוצה לבדוק בוודאות, חפש את הטורבו, ואם תמצא אותו - שלח תמונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צלם את תא המנוע ותעלה לכאן.

בכלליות, הפולו SDI היא לא כזו עגלה כמו שמתארים אותה. נהגתי על פולו קלאסיק SDI עם 140K ק"מ והיא שמרה על קצב יפה מאד בעליות. יכול להיות שהמצב הוא באמת רכב אחד עם מנוע במצב טוב והשני עם מנוע בלוי. מה הק"מ של שתי המכוניות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...