Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

בימים האחרונים הרכב התחיל לעשות לי רעשים מהירים כמו של שסתומים. אתמול בדקתי ולצערי.... לא היה שמן! (אני תמיד בודק, כנראה סמכתי יותר מדי בזמן האחרון..)

מילאתי שמן ועדיין מרעיש. המצב גרוע יותר? מה עושים?!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אם נסעת באמת ללא שמן, אפילו מספר דקות - גרמת לנזק בלתי הפיך למנוע.

לא נדלקה לך נורית לחץ שמן?

ייתכן שזה רעש לא של שסתומים, אלא קרנק דופק. זה קורה בכל מצב? בסרק, במאמץ?

על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום רב לתימני אסלי בפיתה !

הנסיעה ללא שמן, גרמה לשחיקה ולבלאי בלתי הפיך במנוע.

לא ציינת איזה שמן , כמה,ובאיזה צמיגות הוספת למנוע, אנא ציין את שם יצרן השמן והצמיגות.

שמן בצמיגות לא מתאימה , יגרום לרעשים בנדנדי השסתומים.

היכן ובאיזה מוסך טיפלת עד היום, אני מניח שאצל בני דודנו, קלקךיה קלנסוואה , כפר קאסם?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז ככה צביקה:

שמן של חברת דלק מילאתי, 10w/40 )הוא לא לידי כרגע), ולא טיפלתי אצל מישהו ספציפי.... פעם פה ופעם שם. לא משנה לי אישית.

אשמח להמלצות מכפר סבא על ידך

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

כמה שמן הוספת, איכות השמן שהוספת לא גבוהה.

אינני מכיר מוסכים בכפר סבא, בקש המלצה מעזרה!

פורסם

תימני אחלה בפיתה אסלי שלום רב !

אם הוספת קרוב ל4 ליטר, הדבר אינו מבשר טובות, ויש סכוי, שהרעשים שאתה שומע, הם רעשים ממיסבי טלטלים וממיסבי גל ארכובה.

מה שמחייב החלפת צמסבים חריטת קרנק, , ו/או החלפת מנוע.

המתן לחוות דעת נוספות בנושא.

האם לא נדלקה, או הבהבה לך נורית לחץ השמן, לפני הרעשי מנוע?

בברכה

צביקה

פורסם
הוספתי עד לתחילת הקו התחתון מתוך מיכל של חמש ליטר. זה אמור להיות 4, לא?

סתם מעניין, הוספת את הכמות הזו כדי להגיע לקו המקסימום במדיד או שסתם מזגת שמן עד שהחלטת שמספיק?

במנוע יש סה"כ 4 ליטר שמן, ואם היה צריך להוסיף 4 ליטר, סימן שלא היה כלום.

מנוע ללא שמן בכלל לא נוסע, לא מרעיש ולא דופק. הוא נתפס או משהו בו נשבר לאחר כמה דקות.

אני מניח שלא כך המצב, ויש לך כעת עודף שמן רציני במנוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שהוא הוסיף 4 ליטר, הוא הוסיף ממיכל של 5 ליטר עד שהשמן הגיע לקו התחתון של המדיד, אם הבנתי נכון מה הוא כתב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלום צביקה!

הנורית לא נדלקה ולא הבהבה, כלום. הנורית תקינה כי כשאני מפעיל חצי סוויץ׳ אז היא נדלקת ואז כבית לאחר ההתנעה.

אני רוצה לדעת (וזה די דחוף לי כי כבר אמרתי לאשתי שאני לוקח את הרכב למוסך), אם אני יכול להמשיך לנסוע או שיהרסו דברים נוספים על הדרך, והנסיעה היחידה היא רק למוסך.

לא לא בוקי.... אני יודע שיש 4 ליטר במנוע. אבל אתה יודע, מילאתי בכוונה ממש 4 ליטר כי ראיתי במדידה ביום שישי שאין כל כך מה למדוד..... אז רציתי למלא ככה 4 בוודאות ואחר כך , במוסך, כבר יעשו מה שצריך לעשות. קודם השקט הנפשי.

ולא סתם שפכתי שמן.המיכל שמן מחולק ל-5 חלקים? אז החלק האחרון נשאר במיכל שקניתי.

* אני חא יודע אם מישהו מכם ער... אבל אני חייב לדעת מה לישות עם הרכב בבוקר (שזה עוד כשעתיים) והאם מותר לי לנסוע עליו.

תודה רבה!!!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

• תוכן חדש...