Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לרכב קטן (נהג יחיד), סטודנט, רכב אמין, לא רואה הרבה מוסך, שלא יתעייף מהקילומטרז שאני עושה (לא מלא-יש לי להערכתי בין 10-15 ק"מ בשנה), אין לי בעיה עם ידני (הבעיה שלא מצאתי הרבה אופציות בסוג הזה), התקציב הוא עד 30K (בלי אפשרות חריגה מזה).

לאחר התייעצויות, הבנתי שגטס, פולו, סקודה פאביה, או סיריון יתנו מענה להנ"ל. חיפשתי הרבה באתרי יד 2 השונים- מכל סוג כזה לקחתי את הרכב עם הנתונים הכי טובים. בהנחה שכל הרכבים האלה לא עברו תאונות, לאיזה רכב הייתם הולכים לעשות בדיקה?

1. גטס, מודל 2008, יד 2 (נוכחית פרטית, קודמת ליסינג תפעולי), ידנית, 103000 ק"מ, 27000 ש"ח.

2. גטס, מודל 2007, יד 1 (מפרטית), אוטומטית, 70000 ק"מ, 26800 ש"ח.

3. פולו, 2004, יד 1 (מפרטית), אוטומטית, 93000 ק"מ, 29000 ש"ח.

4. סיריון, 2007, יד 3 (נוכחית פרטית, קודמת ליסינג, לפני זה לא רשום), אוטומטית, 113000, 30000 ש"ח".

(סקודה לא מצאתי בק"מ שפוי).

*הערה: לא מעוניין בפיאט, זה בדיוק הרכב שהיה לי עד עכשיו. הייתה לי פיאט פנדה רובוטית והיא עשתה לי מלא בעיות.

תודה רבה,

אביב

פורסם

לך על פנדה/גרנדה פונטו ידנית מהשנים 2007-2008 שתוכל להכניס יפה בתקציב.

הגרנדה יותר מומלצת והיא חסכונית יחסית, אמינה מאוד (בעיקר בגרסא הידנית), בטיחותית (5 כוכבי בטיחות) וטובה מאוד באופן כללי

פורסם
לך על פנדה/גרנדה פונטו ידנית מהשנים 2007-2008 שתוכל להכניס יפה בתקציב.

הגרנדה יותר מומלצת והיא חסכונית יחסית, אמינה מאוד (בעיקר בגרסא הידנית), בטיחותית (5 כוכבי בטיחות) וטובה מאוד באופן כללי

זה בדיוק הרכב שאני מחליף.

רכב שעשה לי המון כאב ראש. על אף צריכת דלק מצוינת, הגיר הרובוטי זוועה.

לא מתקרב לפיאט , לא כרגע..

פורסם

שלום,

במקומך ולאור הדרישות שלך הייתי מחפש סיריון מודל 2006+ עם נתונים טובים.

אולי אפילו מגדיל טיפה את התקציב - יד 3 אחרי ליסינג לא נשמע לי מי יודע מה...

רכב אמין, חסכוני ולא יקר ותחזוקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א. לכן רשמתי "ידנית".

לגבי מה שמצאת, היתי הולך דווקא על היונדאי הידנית, אמורה להיות אמינה וחסכונית יחסית. תבדוק שזו לא הגרסא עם הכרית אוויר אחת וללא ABS

פורסם
שלום,

במקומך ולאור הדרישות שלך הייתי מחפש סיריון מודל 2006+ עם נתונים טובים.

אולי אפילו מגדיל טיפה את התקציב - יד 3 אחרי ליסינג לא נשמע לי מי יודע מה...

רכב אמין, חסכוני ולא יקר ותחזוקה.

זאת בדיוק הבעיה. לאחר חיפושים רבים, לא מצאתי סיריון מודל 2006 עם נתונים טובים לגבי הקילמטורז' - הכל 130-140 ק"מ במינימום וגם אלה בדרך כלל מהשכרה (->לא בא בחשבון).

בגלל זה שאלתי מה הייתם בוחרים מתוך ה-4 הספיציפיות האלה. הן "נבחרו" לאחר המון חיפושים

פורסם
א. לכן רשמתי "ידנית".

לגבי מה שמצאת, היתי הולך דווקא על היונדאי הידנית, אמורה להיות אמינה וחסכונית יחסית. תבדוק שזו לא הגרסא עם הכרית אוויר אחת וללא ABS

אבדוק את זה, תודה רבה

זו גם נטיית הלב שלי כרגע-האופציה של הגטס ידנית

אשמח לדעות נוספות

פורסם

לאחר בדיקות נוספות מצאתי אופציה נוספת - פאביה, אפשר להכניס אותה לשקלול של האפשרויות...

נתונים יבשים-

פאביה, 2005, יד 3 (נוכחי-פרטי, קודם-פרטי), ידני, 112,000 ק"מ, 24,000 ש"ח.

פורסם
אבדוק את זה, תודה רבה

זו גם נטיית הלב שלי כרגע-האופציה של הגטס ידנית

אשמח לדעות נוספות

הייתה לי גטס ידנית 2009. מטחנת דלק ברמות שלא תאמן. אני לא הקשבתי לאנשים שיעצו לי לברוח. ההחלטה היא בידיים שלך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
הייתה לי גטס ידנית 2009. מטחנת דלק ברמות שלא תאמן. אני לא הקשבתי לאנשים שיעצו לי לברוח. ההחלטה היא בידיים שלך.

אוקיי, וחוץ מהדלק? הרכב היה אמין? ראה הרבה מוסך? תיקונים זולים\יקרים?

תודה

פורסם
א. לכן רשמתי "ידנית".

למה דווקא על הידנית ולא על האוט' 2007 המוזכרת?

פורסם
אוקיי, וחוץ מהדלק? הרכב היה אמין? ראה הרבה מוסך? תיקונים זולים\יקרים?

תודה

לא הספקתי להחזיק אותו יותר מדי . עשיתי לו טיפול 60 אלף שחלקים מקוריים רכשתי לבד ועבודה נעשתה במוסך. העפתי אותו ברגע שהבנתי שאני והתחנת דלק הולכים להיות חברים טובים. שיקול שלך אם להקשיב או לא. אני נכוותי ומאז יונדאי ירדה מהפרק.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...