Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים (כן, שוב...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה:

בלילה שבין שני לשלישי שעבר, חתכו לי שלושה צמיגים בשתי המכוניות, שחנו ליד הבית. אני יודע מי עשה זאת בוודאות כמעט מלאה, אבל את המשטרה זה לא מעניין במיוחד :mad:

הצמיגים שהיו מותקנים בשתי המכוניות הם יוקוהמה A539, ולכן הדבר הראשון שעשיתי בבוקרו של יום ג' שעבר היה לנסוע ל"גיפור", יבואני יוקוהמה.

צמיג ללנצ'יה (195/60R14) היה להם במלאי, אך הוא יוצר בסוף שנת 2000, כמו שאר הצמיגים שמותקנים לי על האוטו (למרות שהם אצלי פחות משנה, עשו פחות מ-20K ונמצאים במצב מצויין), ולכן לא לקחתי אותו.

צמיגים למונדיאו (185/65R14) בכלל לא היו לו, אך הבנתי שכל הצמיגים יגיעו ב-11 לחודש, כלומר אתמול, ולכן בינתיים הורכבו לי בפורד צמיגים משומשים זהים בגודלם, ובלנצ'יה צמיג מעט קטן יותר (185/60R14 במקום 195), כיוון שלא היה לו משומש במידה הזו, תוך הנחה שאתייחס אליו כ"ספייס-סייבר" ואסע לאט.

היום הרמתי טלפון ומתברר שהבחור התכוון לכך שהאונייה עזבה את יפן ב-11 לחודש, כלומר תגיע הנה תוך חודשיים לערך :roll:

אין לי שום כוונה לנסוע כך בחודשיים הקרובים, ואין לי שום כוונה לרכוש עוד צמיגים מחברה שלא מחזיקה במלאי צמיגים מדגם ובמידה אלמנטריים (המידה של הפורד היא בדיוק כמו של מאזדה לאנטיס ושאר משפחתיות פופולריות).

השאלות הן כדלהלן:

1. כיוון שבפורד חתכו לי את הזוג השמאלי, האם מותר להפוך לאחד מהם את כיוון הסיבוב, כך שיווצר זוג זהה על אחד הצירים? הצמיגים עברו 10K בלבד והם במצב חדש.

2. בהנחה שהייתי מאוד מרוצה מהיוקוהמות, האם פאלקן ZE502 הם ירידה משמעותית ברמה? האם מישהו נתקל בבעיות אספקה של צמיגי פאלקן?

3. האם למישהו יש נסיון עם ברידג'סטון טורנזה?

4. אני מבין שרוב באי הפורום מרוצים מ"אנטון" ביפו, אך זה לא עומד בקנה אחד עם השמועות שרצות עליו בשוק (בעיקר לגבי מקור הצמיגים). האם למישהו הייתה בעיה כלשהי עימם?

תודה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם תוכל לעזור לי זה היה מצויין לגבי הA539 כמה הם עולים מידה 185.55.14 ואיפה הגיפור נימצא אם יש לך טלפון זה היה מצויין אני חם על הצמיג הזה כבר הרבה זמן ומת לשים אותו כבר על הראלי מחכה לתשובה תודה

פורסם
השאלות הן כדלהלן:

1. כיוון שבפורד חתכו לי את הזוג השמאלי, האם מותר להפוך לאחד מהם את כיוון הסיבוב, כך שיווצר זוג זהה על אחד הצירים? הצמיגים עברו 10K בלבד והם במצב חדש.

בשום אופן לא! צמיג הפוך יפנה מים ויתנהג באופן כללי אחרת מצמיג שמסתובב לכיוון הנכון.

מלבד זאת, יש לשער שלצמיגים המשומשים יש כבר בלאי מסויים ולהפוך אותו אומר להתחיל בלאי מנוגד - בקיצור נמרץ - לא כדאי בכלל.

2. בהנחה שהייתי מאוד מרוצה מהיוקוהמות, האם פאלקן ZE502 הם ירידה משמעותית ברמה? האם מישהו נתקל בבעיות אספקה של צמיגי פאלקן?

אתה תרגיש הבדל ניכר מאוד לשלילה - האחיזה של הפאלקנים נמוכה משמעותית מהיוקוהמות.

3. האם למישהו יש נסיון עם ברידג'סטון טורנזה?

צמיג עם אחיזה טובה, לא מתקפל תחת לחץ אבל מניב הרבה רעש גלגול.

4. אני מבין שרוב באי הפורום מרוצים מ"אנטון" ביפו, אך זה לא עומד בקנה אחד עם השמועות שרצות עליו בשוק (בעיקר לגבי מקור הצמיגים). האם למישהו הייתה בעיה כלשהי עימם?

אני החלפתי אישית 3 פעמים צמיגים אצל אנטון ומכיר עוד כמה וכמה אנשים שרכשו אצלו צמיגים - וכולם יצאו מרוצים.

פורסם
אם תוכל לעזור לי זה היה מצויין לגבי הA539 כמה הם עולים מידה 185.55.14 ואיפה הגיפור נימצא אם יש לך טלפון זה היה מצויין אני חם על הצמיג הזה כבר הרבה זמן ומת לשים אותו כבר על הראלי מחכה לתשובה תודה

קראת בכלל וה פ נ מ ת את מה ששי רשם?!

צמיג לא רוכשים כשגילו מעל לשנה-שנה וחצי.

זמן האחסנה שבמקרה הזה עומד על 3 שנים (!!!) מזיק מאוד לצמיג ומוריד משמעותית מאכותו.

תחכה שיביאו משלוח חדש או תקנה צמיג אחר.

פורסם
הפאלקנים - האחיזה שלהם על יבש טובה מאוד, מניסיון.

על רטוב, זה סיפור אחר... :?

רוני

אני התרשמתי מאוד לרעה מנסיוני עם הZE502 של פאלקן אפילו בהשוואה לצמיגי פדראל (מכונית זהה, צמיגים שונים ובלי חוש רחמים.)

פורסם

מאד מאוכזב מהפלקאנים על רטוב... טיפת מים על הכביש והצמיגים הם סכנת נפשות ... ולא תגיד על איזה רכב ספורטיבי חזק. יש לי אותם כחודשיים על המאזדה וכל פעם שגשום אני לא בטוח אם לא הייתי מעדיף את הצמיגים הקודמים ... הברידגסטון השחוקים ... שלפחות בגשם אחזו קצת יותר.

על יבש הסיפור שונה לגמרי... והאחיזה שלהם נחמדה ביותר

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אני בררתי אצל הגיפור ואין גם מידה ה-GTI אבל אני אחכה שהם יגיעו ....אם אתה רוצה רק יוקוהמה הם היבואן הבלעדי של הצמיג הנ"ל לארץ וגם אנטון קונה ממנו יוקוהמה,אצל אנטון זה יותר זול קצת רק ביגלל שהוא מרוויח על הלקוח פחות...לי היו פירלי P-6000 והייתי מאוד מרוצה מהם(הדגם החדש)....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

האם אלו אותם אנשים שהתווכחו איתי , שפאלקן זה צמיג מעולה במחיר נמוך?.

זה ידוע שאין דברים שהם גם טובים וגם זולים...

(עיין ערך סוחרי הצמיגים).

אגב, אנטון מצויין.

אני יכול לסרוק בשבילך כרטיס ביקור שלו אם אתה רוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
האם אלו אותם אנשים שהתווכחו איתי , שפאלקן זה צמיג מעולה במחיר נמוך?.

זה ידוע שאין דברים שהם גם טובים וגם זולים...

(עיין ערך סוחרי הצמיגים).

אגב, אנטון מצויין.

אני יכול לסרוק בשבילך כרטיס ביקור שלו אם אתה רוצה.

פאלקן צמיג מעולה?

גם המצדדים בצמיג זה לא טענו מעולם שהוא מעולה!

יש הבדל בין לומר שהצמיג מהווה תמורה מעולה למחיר

לבין לומר שצמיג מעולה.

מהו צמיג מעולה ? האם זה GOODYEAR F1 שנגמר כליל אחרי סלאלום אחד?

בוולקן אתקין 4 פאלקנים מפני שהם מהווים תמורה טובה למחיר שלהם .

עד לפני כחודש הייתי בטוח שאתקין F1 , אבל אחרי שראיתי מה אורך החיים שלהם , וויתרתי. מצויין מצויין , אבל ישנו גם שיקול כלכלי.

פורסם

"פאלקן צמיג מעולה" .

מה זה האמירה הזו, כל הפאלקנים אותו דבר ?

יש סדרות טובות ויש פחות טובות, ברור שמה שעולה 300 שקל הוא כנראה לא צמיג ספורטיבי מושלם.

פורסם

אתה תרגיש הבדל ניכר מאוד לשלילה - האחיזה של הפאלקנים נמוכה משמעותית מהיוקוהמות.

רועי , עם כל הכבוד.

במקרה יש לי בבית מבחן צמיגים מ AUTOCAR (ותודה לאותו רועי :D ). אחרי מבחן ממצה כזה אני יכול להגיד , גם לא בודאות שצמיג X אוחז יותר מצמיג Y.

לפי מה הקביעה הנחרצת הזו? ואינני טוען שהיא אינה נכונה חס וחלילה , אבל קביעות כאלו ראוי שיגיעו עם סימוכין , לא?

האם קיים מגאזין /אתר שבחן אי פעם סוג כלשהו של פאלקן?

• תוכן חדש...