Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני כמה שנים הייתי פעיל פה מאד בפורום אודיו, היו לי כמה מערכות SQ שהשקעתי בהן הרבה כסף ומאמצים, אבל חלפו מאז הרבה מים בנהר אז אני די חלוד :)

לכבוד עוד שנה עם הקליאו שלי (2001, דור2),

הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להשקיע ולהנות גם מאיכות סאונד לשם שינוי.

רק שתבינו עד כמה הזנחתי - עד היום אני עם הרדיו-טייפ המקורי של רנו (!). (לשם המחשה - זה).

היום אני שומע בעיקר מוזיקה דרך רדיו, ולפעמים מוזיקה מהמנוע :-D

מה מפריע לי היום?

1. המון רעשי רקע ברדיו

2. אין BT להתחבר לאנדרואיד/אייפון.

3. דיבורית נפרדת שלפעמים עושה בעיות.

מה מעולה לי היום?

השליטה המעולה מההגה, והמסך הקטן שמתחת לחלון (לשם המחשה - זה).

על מה חשבתי?

1. אנטנה חדשה - יש דרך לבחור כזו? או הכי פשוטה שנמכרת בכל מקום ב-40 ש"ח?

2. HU חדש, בסביבות ה-500-700 ש"ח.

אין בעיה עם יד2, או עם קנייה בחו"ל (אני נמצא הרבה באירופה ובארה"ב).

3. במידה ורעשי הרדיו לא ייפסקו גם אז - אולי גם ניסיון לחווט מחדש את האנטנה, מינוס, או דברים אחרים שתמליצו.

4. אם יישאר לי בסוף עוד כח להתעסק עם זה - אז אולי גם איזה רמקולים 2-way או קומפוננט קדמי.

אני די בטוח שבקליאו זה 5.25", אבל כשנגיע לזה נוודא. בינתיים נראה לי שאפשר להשאיר את זה לסוף.

שאלות:

1. מה דעתכם? האם זו בכלל הדרך הנכונה לפתור את בעיית הרעשים, או שלגמרי נסחפתי?

2. המלצות ל-HU - אשמח לשמוע. חובה שיתמוך בשלט מההגה, אחרת זה No Go. עדיפות גם למסך, אבל נשרוד גם בלעדיו.

חיפשתי מעט ומצאתי את ה-Alpine UTE-42BT. דעות? (זו הפעם היחידה שהופיע בפורום, ללא תגובות, לעומת זאת באמאזון יש לו ביקורות מעולות)

האם אני צפוי לבעיות עם תדרים בארץ או שהיום כבר אפשר לשנות את זה בהגדרות?

האם אני צריך עוד מתאם בשביל ההגה?

המון תודה!

דקל

פורסם

בקליאו אכן נכנס 5.25", מורל טמפו יתנו אחלה תוצאה, מניסיון עם כמה כאלה בקליאו :)

לגבי ר"ד, בד"כ משתלם לרכוש בחו"ל, חשוב לוודא שהדגם הספציפי יתמוך בתדרי רדיו ישראלים.

בדוק את המכשיר פיוניר DEH-X8500BT, נמכר באנגליה באזור הגבול העליון של התקציב שלך, אמור לתמוך ברדיו ישראלי וייתן לך את כל מבוקשך ויותר מזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני לא יודע אם הוא מתממשק לשלט הגה המקורי, אבל אני יודע שניתן לרכוש שלט הגה מותאם לפיוניר והוא יעבוד איתו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...