Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בוויז בהגדרות אופציה שמסומנת בברירת מחדל שהוא יכווין אותך בדרך המהירה ביותר או בקצרה ביותר והוא מסומן על המהירה ביותר, הרבה פעמים העיקופים האלה זה בכדי להמנע מעומסי תנועה עליהם לא תשמע ברדיו

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הבעיה היא ברמת הנדסת התוכנה (בעיית הסוכן הנוסע למי שמתעניין), מאוד קשה להגיע למצב האופטימלי, לרוב הוויז יחשב מסלול טוב, אולי לא מושלם אבל קרוב לזה.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
היתרון של וויז על פני כל השאר טמון ביכולת של הנהגים לדווח בכביש ולכן רק שם תקבל דיווח על שוטרים.

אגב, לא הבנתי את מה שניסית להגיד, אתה אומר שוויז הכי פחות טובה מבחינת "בחירת מסלול, מעודפים, הנחיות, תצוגה על המפה ועוד"?

הוויז הכי פחות טובה (מבחינתי) בגלל צורת התפריטים שלה, הגישה לבחירת מסלולים ולבחירת מעודפים, התצוגה על המסך, ההנחיות שלא ניתנות בזמן. בעיניי היא לא ידודותית בכלל.

לגבי דיווח של נהגים, 99% מהמקרים (ואני לא מגזים) שבהם אני רואה דיווח על המפה בעוד X מטרים יש מפגע/שוטר אני חולף על פני המקום ולא רואה כלום (כמובן שאני משתמש באופציה של המחיקה כדי שנהגים אחרים לא יקבלו את המידע המטעה).

פורסם

יש בעיה בוויז שהם לא משתמשים בסטטיסטיקות של תנועה ומחשבים רק על בסיס מצב תנועה ברגע זה

זאת אומרת שאם אני מבקש מסלול מסוים ומקבל זמן X (נניח שעה) לאחר חצי שעה של נסיעה יכול להיות שהתפתח כבר פקק והחיזוי המקורי כמו המסלול לא שווה כלום.

אני לא מדבר על מפגע כמו תנועה או משהו בהפתעה , אלא פקקים 'קבועים' (כביש 2 , 4 , 6 וכו בשעות מסוימות)

לכן אם לדוגמא וויז אומר לי שמלוד עד חדרה ייקח דרך כבישים 1 - איילון - כביש 2 כשעה , אני יודע שעד שאני אגיע להרצליה זה יוסיף לי עוד 30 דקות כיוון שהפקק הקבוע שם מתפתח תמיד בשעה הקבוע.

פורסם

הבחירה שלו בין האלטרנטיבות היא רעה, אך כשיש מסלול אחד ויחיד הוא מבצע אותו יפה. אולי אנשים שנוסעים קבוע בעיקר כאלה באוטובוס מדווחים על פקקים כדי שיהיו להם כבישים פנויים עד כמה שאפשר

פורסם

אני מסכים עם T_A.

וויז חלש במסלולים ארוכים ובתוך הערים.

מדוע הוא לא בודק את עצמו מדי פעם כדי שלראות שהנתיב המקורי עדיין תקף?

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם
הוויז הכי פחות טובה (מבחינתי) בגלל צורת התפריטים שלה, הגישה לבחירת מסלולים ולבחירת מעודפים, התצוגה על המסך, ההנחיות שלא ניתנות בזמן. בעיניי היא לא ידודותית בכלל.

לגבי דיווח של נהגים, 99% מהמקרים (ואני לא מגזים) שבהם אני רואה דיווח על המפה בעוד X מטרים יש מפגע/שוטר אני חולף על פני המקום ולא רואה כלום (כמובן שאני משתמש באופציה של המחיקה כדי שנהגים אחרים לא יקבלו את המידע המטעה).

יכול להיות שאותו שוטר/מפגע כבר התפנה ואין מי שיבטל את הדיווח(אתה לא מצפה ששוטר יבדוק את המיקום שלו בוייז ויבטל)

אצלינו בקריות-חיפה 1 מתוך 5 דיווחים לא נכון.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני פשוט חושב שחלק מהדיווחים הם של משועממים שרוצים ששמם יתנוסס ככאלה שדיווחו על מפגע.

בנוסף אני מאוכזב ממשתתפי וויז נוספים שעברו שניות לפניי ולא חשבו לדווח שהמפגע הוסר, מה שמעיד על טבע הישראלים שרק רוצים לינוק ובחיים לא להיניק (רק לקחת ולא לתת, גם אם זה דורש שתי נגיעות בלבד במסך).

פורסם
אני פשוט חושב שחלק מהדיווחים הם של משועממים שרוצים ששמם יתנוסס ככאלה שדיווחו על מפגע.

בנוסף אני מאוכזב ממשתתפי וויז נוספים שעברו שניות לפניי ולא חשבו לדווח שהמפגע הוסר, מה שמעיד על טבע הישראלים שרק רוצים לינוק ובחיים לא להיניק (רק לקחת ולא לתת, גם אם זה דורש שתי נגיעות בלבד במסך).

צרות של בועות תל אביביות...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

סתם מחשבה - אם הייתי שוטר הייתי נכנס לוויז ומבטל את הדיווח על המיקום שלי :-P מישהו יודע על שוטרים שעושים זאת?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לי הוא עובד מצוין.

הבעיה היחידה שיש לי איתו היא העובדה שהוא לא מכיר בקיום של כביש 784 (כרמיאל-משגב-כפר מנדא-צומת המוביל), אז הוא לוקח אותי תמיד דרך הפקקים של צומת אחיהוד או כביש עכו-חיפה.

• תוכן חדש...