Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הראוטר שלי (Edimax 6524) החליט להחזיר נשמתו לבורא. המודם שלי הוא D-link 2500U (של בזק).

רציתי לדעת האם כדאי להחזיר לבזק את המודם ולקחת מהם מכשיר משולב (ראוטר-מודם), או שרצוי לקנות שוב ראוטר בנפרד?

אשמח להמלצות על ראוטר / ראוטר מושלב מודם איכותי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בו נתחיל בזה שמבחר הראוטרים משולבי מודם מאד מוגבל מה שמחייב הכרת כל ראוטר מועמד וביזבוז זמן על כ.א איזה פרמטרים אפשר לוותר ועל איזה לא. ראוטר משולב מיותר משום שרכישה נפרדת של ראוטר ומודם מאפשרת לך לבחור את הראוטר הכי מתאים לצרכים שלך היום ובעתיד ולהצמיד לו מודם טיפש וזול שמותאם לספק הרשת שלך. במהירויות הגבוהות מ-15 מגה ספקי התשתית בדרך כלל מספקים את הראוטר והאפשרויות הבחירה במקרה הזה די מוגבלות ודי מגבילות. כל מה שכתבתי מתיחס למהירויות של עד 15 מגה.

פורסם

מניסיון אישי, הראוטרים שבזק מספקים עם חבילות התשתית הם באיכות נוראית, כנראה שבין היתר בגלל שהרבה פעמים הם עוברים תיקון אצלם. לי היו בעיות ניתוקים איתם כל הזמן (עם כמה ראוטרים מכמה חברות שונות), ובסוף קניתי ראוטר משולב עם מודם פשוט וזול של TP-LINK (לא יודע כמה הוא עלה בדיוק, אבל לא יותר מ-300 שקל, בוודאות). מאז (שנתיים בערך) לא זכור לי אפילו ניתוק אחד של האינטרנט.

לא רואה סיבה אמיתית למה לא לקנות ראוטר משולב מודם למען האמת, למשתמש הביתי זה לא אמור להיות משנה והפרש המחירים הוא לא גבוה, אם בכלל.

פורסם

אם יש לך מודם טוב, תקנה ראוטר (שהוא משמעותית זול יותר מראוטר משולב מודם) וסע לשלום.

אני קניתי ראוטר TPLINK פשוט (WR741ND) ב 65 ש"ח שמחובר למודם של HOT כבר כמעט 5 חודשים ועובד מצויין.

קודם לכן היה לי אסוס 604 (מודם משולב ראוטר) שעבד עם 0 תקלות במשך 5 שנים (זה היה מכשיר שקיבלתי מבזק בזמנו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא ממליץ על ראוטר משולב במודם (לא נראה לי שנמכר ראוטר-מודם VDSL באופן פרטי ככה שאתה תהיה מוגבל ל-15 MBIT), כמו שנאמר, באופן פרטי המבחר הוא לא גדול והמכשירים שבזק מוכרת (הדילינק) הם לא ממש איכותיים.

אם החלטת בכל זאת לקנות באופן פרטי אתה צריך להגדיר VPI 8 VCI 48, ע"מ שהוא יוכל לעבוד ברשת של בזק.

פורסם
בדיוק שאלתי את ארז (the wolf) בתחילת השבוע את אותה השאלה בדיוק.

הוא ממלץ להפריד כוחות.

+1 8)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

זקוק לעזרתכם,

רכשתי ראוטר של TP-LINK, דגם TL-WR841ND.

כל החיבורים נותרו כפי שהיו עם הראוטר הקודם, אך אין חיבור וקןפצת הודעת שגיאה הטוענת כי יש לוודא שמצב DHCP פעילה.

אני מחובר עם בזק ו-012, אם זה משנה. מה לדעתכם פתרון אפשרי לבעיה?

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

DHCP זהו השירות אשר בדר"כ נמצא בראוטר ואחראי על הקצאת כתובות IP לכל התקן אשר מחובר לרשת.

כנס להגדרות של הראוטר וודא שהשירות מופעל.

כמו כן אם מוגדרות אצלך כתובות סטטיות, וודא שהם בתחום ההקצאה של הראוטר, לדוגמה

(192.168.2.X)

או תחזיר אותם לדינמיות.

פורסם

כיצד משנים זאת?

התוכנה של הראוטר לא נותנת לי להגיע לקונפיגורציה. אני תקוע בשלב ספציפי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא ממליץ על ראוטר משולב במודם (לא נראה לי שנמכר ראוטר-מודם VDSL באופן פרטי ככה שאתה תהיה מוגבל ל-15 MBIT), כמו שנאמר, באופן פרטי המבחר הוא לא גדול והמכשירים שבזק מוכרת (הדילינק) הם לא ממש איכותיים.

אם החלטת בכל זאת לקנות באופן פרטי אתה צריך להגדיר VPI 8 VCI 48, ע"מ שהוא יוכל לעבוד ברשת של בזק.

בזק כבר מספקים מודמים בלבד ל VDSL, תמורת עלות מסויימת (99 ש"ח חד"פ, אאל"ט. בעבר היה בחינם).

פורסם
כיצד משנים זאת?

התוכנה של הראוטר לא נותנת לי להגיע לקונפיגורציה. אני תקוע בשלב ספציפי.

איפה נתקעת?, הצלחת לעבור את שם המשתמש והסיסמה ע"מ להגיע לקונפגורציה של הראוטר?

פורסם

אחרי שנמאס לי כל כמה חדשים ללכת לבזק להחליף את המודם חינם שלהם, כשאני אף פעם לא בטוח אם התקלה במודם או שהראוטרים linksys שלי נתקעו, לפני כמה חדשים קניתי אצל בזק ראוטר משולב מודם d-link dsl-7850u, בעלות כ690 ש"ח. מאז אין תקלות.

יכול להיות שהדגמים הזולים יותר לא מוצלחים, מהראוטר הזה אני מרוצה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בשלב השני: Install Router. הוא לא נותן לי לעבור הלאה (לשלב הקונפיגורציה)...

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...