Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, המון המון תודה.

נעזרתי בחבר (Caveman) ובשירות לקוחות של 012 - והעסק שב לפעול :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי חודש בדיוק, מקפיץ ושואל...

לאחרונה אני נתקל בהמון ניתוקים מהרשת. זה קורה בעיקר בשעות הבוקר / ערב / לילה - החיבור נופל, הסלולרי מתנתק מה-WIFI...

פניתי אל בזק, הם בדקו את הקו (וביקשו ממני לעשות "חייגן" - ולחבר את המחשב ישירות למודם, בלי קישורית הראטור) ולבסוף הכל נמצא תקין.

לתופעות ההתנתקויות והאיטיות שמתי לב עוד על הראטור הקודם. בזמנו פניתי אל 012, הם בדקו את החיבור (וביקשו ממני את מה שבזק בקשו - וציינתי קודם לכן) וטענו כי הכל תקין ולא ברורה להם היכן הבעיה.

מישהו מכיר את הבעיה / תופעה? האם נדמה לך שהתופעה נגרמת כתוצאה מהראוטר? זה הפך למטרד של ממש בימים האחרונים :roll:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם הסלולרי מתנתק מהרשת, הבעיה היא בראוטר (בהנחה שהסלולרי מתחבר לרשת דרך הראוטר ולא דרך AP או ריפיטר).

שים לב שאתה לא מעמיס אותו יותר מידי, ראוטרים חלשים לא יכולים להתמודד עם עומס גבוה.

פורסם
אם הסלולרי מתנתק מהרשת, הבעיה היא בראוטר (בהנחה שהסלולרי מתחבר לרשת דרך הראוטר ולא דרך AP או ריפיטר).

שים לב שאתה לא מעמיס אותו יותר מידי, ראוטרים חלשים לא יכולים להתמודד עם עומס גבוה.

לא מעמיס עליו ממה שנעשה עם הראוטר הקודם, לכן העניין הזה קצת הזוי לי...

אם יש הערות / הארות נוספות, אשמח לדעת.

בכל מקרה, אנסה לבדוק עם חבר - שהכל בסדר ומוגדר כראוי. אנסה שוב לבדוק עניינים מול 012. במידה ולא יהיה שינוי שהוא, אאלץ לגשת ולהחליפו, כפי שחששתי שיקרה :|

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

נייט. לא בזה ולא בזה.

מחובר המחשב שלי, הסלולרי שלי והמחשב השני של הבית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהנחה שאתה לא שם את המודם והראוטר אחד על השני (יוצר בעיית חימום הדדית) אז הראוטר אכן תקול.

יש מצב נדיר שבו המודם תקול וגורם לריסטרטים לראוטר (נתקלתי בזה אולי פעמיים ב-10 השנים האחרונות), אם יש לך אפשרות, בדוק עם מודם אחר.

פורסם

גם אני סובל מאוד מניתוקים ב-ADSL. אני מחובר לשירות מזה כ-8 שנין, ועד לפני 3 חודשים כמע לא היו לי בעיות. לפני כ-3 חודשים אברתי דירה - וכמה שבועות אח"כ החלו בעיות של הורדה איטית והרב הניתוקים. החלפתי מודם (דילינק) למודם אחר של בזק, הבעיות נמשכו. היא אצלי טכנאי ועשה בדיקות משך כשעתיים, בסופו של דבר שוב הוחלף מודם. עכשיו בעית האיטיות נפתרה אבל עדיין יש ניתוקים לעתים די קרובות, לעתים משתחררים ספונטנית תוך כמה שניות או דקות, לעתים מצריכים אתחול של המודם. מבחינת הרשת היא די מרוכבת - הראוטר הראשי הוא אדימקס BR6574n יש ראוטר משני TP Link 841n, מרבית המחשבים מחוברים בחיבור קוי אבל יש גם 1-2 מחשבים ולעתים גם טאבלט ו-2-3 טלפונים שמחוברים ב-WiFi. התקלות קורות גם כאשר לא נעשה שימוש בטורנטים ושאר תוכנות הורדה.

האם יש למישהו הסבר לניתוקים החוזרים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנימדבר על ניתוחקים של ה-DSL. הרשת הפנימית פועלת היטב.

ד"א - המודם שנמצא כעת הוא AZTECH 600E

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיות סכרון קוראת מכמה סיבות עיקריות:

א. התשתית של בזק.

ב. התשתית הפרטית בתוך הבית.

ג. מכשיר טלפון או פילטר תקולים.

ד. מודם תקול.

ה. מהירות גבוהה יותר ממה שהתשתית של בזק יכולה לתמוך (מרחק גבוה מהמרכזיה), לאו דווקא תקלה.

פורסם

הטכנאי שחיבר לי את הקו לפני מספר חודשים הזהיר אותי לא להתפתות לעלות למהירות על 15 מס"ש - בגלל מרחק מתיבת הסעף. כנראה שהבעיה העיקרית כעת היא ה. התשתית בבית חדשה, אין טלפונים המחוברים ללא מיקרופילטר, המודם חדש (אבל זה לא מבטיח דבר, סביר שמדובר במחודש).

פורסם

אם התשתית חדשה אז זה כפי הנראה המרחק מהמרכזיה, למרות שגם בתשתית חדשה יש בעיות לפעמים.

אתה יכול לעשות 2 ניסויים:

א. להתקשר לבזק ולהוריד את המהירות שלך ולראות אם זה עוזר.

ב. לנתק את התשתית הפנימית מההזנה לבזק, לחבר נקודה על ההזנה עצמה (ופילטר כמובן) ולחבר את המודם לשם ולראות מה קורה.

פורסם

אני מניח שמה שאתה קורא "ההזנה מבזק" הוא החיבור של הקו המגיע מרשת בזק לרשת הטלפון הפנימית של הדירה. אין לי אפשרות להתחבר שם עם פיךטר כיון שמדובר בליפוף של חוטים שסגורים באיזה מקרוני, עבודה רגילה של טכנאי בזק. מכל מקום, כל הבדיקות שנערכו על ידי טכנאי שביקר אצלי לפני שבועיים לא העלו בעיה, וכך גם הבדיקות שבוצעו על ידי הנציגים הטכניים במוקד השירות (וכעבדתי מולם איזה שעתיים). כנראה עלי לחכות לבחירות הבאות לרשות המקומית כדי שראש העיר יאפשר לבזק להקים עוד תיבות סעף. הולך כאן איזה סיפור שראש העיר מתנגד להקמת התיבות מסיבות של אסתטיקה.

• תוכן חדש...