Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר - טיסה ללונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח להגיד- סגרנו ( ההתרגשות מתחילה לטפס )

סגרנו במקום המלון מוסטין את המלון ממול , thistle Marble Arch , סה"כ של 5300 ש"ח, טיסות של אל על ארבעה לילות.

יום אחד ( כנראה שביום שהחברים ילכו למשחק כדורגל שאותי זה לא מעניין מספיק בשביל לשלם !! 400 יורו !!! ) אלך לעשות סיבובים בחנויות באיזור שאין בארץ

בשאר הימים אנו שואפים ללכת לברים כמה שיותר.

מישהו יכול להסביר לי קצת על התחבורה הציבורית? אני מבין שהרכבת תחתית מאוד שימושית, כדאי לקנות כרטיס לכל התקופה? או לכל נסיעה מחדש?

תודה רבה לכולם על העצות!!

פורסם
2 המלצות:

מסיבות - Ministry of sound, ו Fabric (האחרון די הזוי וכמות האנשים שמחוקים שם לא נתפסת)

אוכל - אם אתם בקטע של המבורגרים (מי לא?!) יש מסעדה חזקה מאוד בשם Byron Proper ב Wardour Street. סטייקים ברמה אחרת אכלנו ב Maxwell's ב Covent Garden, תבואו רעבים.

אם תרצו המלצות מוטוריות - גם זה יש :wink:

mayrun - תודה על העצות, המחיר במסעדות הללו הגיוניים? או שהם הזויים לגמרי? שווה את הכסף?

פורסם
mayrun - תודה על העצות, המחיר במסעדות הללו הגיוניים? או שהם הזויים לגמרי? שווה את הכסף?

יש המצאה גאונית, קוראים אותה אינטרנט. לא יאומן מה אפשר למצוא שם בכמה הקלקות...

אגב, גם אם מחירים נראים לך קצת יקרים, המלצה קטנה מניסיון - אל תתקמצן. בסופו של דבר תחסוך גרושים אבל תרגיש שחסכת על עצמך בדיוק איפה שלא צריך.

תהנה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ותמיד אפשר לחיות על סנדביצ'ים מהסופר.

מצד שני, אם אתה יודע להעריך אוכל טוב אז מסעדות עם כוכב מישלן הן חוויה נהדרת.

להרבה מסעדות יש תפריט עסקית שמוגש בדרך כלל עד חמש אחר הצהריים. תחפש set menu.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני שמח להגיד- סגרנו ( ההתרגשות מתחילה לטפס )

סגרנו במקום המלון מוסטין את המלון ממול , thistle Marble Arch , סה"כ של 5300 ש"ח, טיסות של אל על ארבעה לילות.

יום אחד ( כנראה שביום שהחברים ילכו למשחק כדורגל שאותי זה לא מעניין מספיק בשביל לשלם !! 400 יורו !!! ) אלך לעשות סיבובים בחנויות באיזור שאין בארץ

בשאר הימים אנו שואפים ללכת לברים כמה שיותר.

מישהו יכול להסביר לי קצת על התחבורה הציבורית? אני מבין שהרכבת תחתית מאוד שימושית, כדאי לקנות כרטיס לכל התקופה? או לכל נסיעה מחדש?

תודה רבה לכולם על העצות!!

כן. תקנה כרטיס שבועי, אתה תהיה בעיקר ב ZONE 1-2 .. כרטיס כזה עולה 35 פאונד, או 55 פאונד לכל ה ZONES (תוכל להשתמש בזה כדי לנסוע לשדה התעופה)

http://www.tfl.gov.uk/tickets/14416.aspx

• תוכן חדש...