Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הבוקר בדרך לעבודה, נסיעה של כ 15 דק' ולקראת ההגעה נדלקת מנורת CHECK ENGINE.

3-4 דק' לאחר מכן הנורית כבתה במהלך הנסיעה.

אין בעיית נזילת מים מהרדיאטור, אין בעיית התחממות, לא חסר שמן (למרות שאני יודע שיש נורית מיוחדת לכך בלי קשר ל CHECK ENGINE). והרכב מטופל כל 8000 ק"מ.

בעבר לפני 3 שנים שדלקה הנורית הנ"ל, הבנתי שהיתה בעיה בממיר. (ראש מנוע נהרס והוחלף גם לאחר מכן לאחר התחממות אך אני לא חושב שהבעיה קשורה).

הממיר הוחלף לפני כשנתיים, שנה שעברה בדיוק הוחלף דוד מרכזי, הרכב אינו שורף דלק בכמויות (1-14 ומיכל של 450-500 ק"מ בממוצע על תדלוק 32 ליטר).

אתמול בדיוק תדלקתי בתחנת דלק "טן" דימונה מיכל מלא. האם הדבר יכול להיות קשור?

כרגע, השאלות שלי הן האם לגשת למוסך במיידי?

האם מצבר מלוכלך בקורוזיה יכול לגרום לתקלות שכאלה (המצבר ישן בן 5 + שנים).

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

אם זה היה ממיר חליפי, אז יכול להיות שזה עוד פעם ממיר.

לשאלת האם הרכב עובר טסט עם נורת מנוע דולקת - כן, בתנאי שבבדיקת זיהום אוויר הכל יוצא תקין.

האם צריך לגשת למוסך לבדיקת הסיבה להידלקות הנורה - כן.

פורסם

תיקון למה שכתבתי - ברכב שלך, שאין לא לו חיישן חמצן אחורי (בטוח בזה ב 99%) ממיר קטליטי לא תקין לא יכול להדליק מנורת מנוע.

פורסם

חשבתי לגשת תיכף למוסך איציק פלדמן אחרי שקיבלתי המלצות (ראשלצ),

אז מה לדעתך אמורה להיות תקלה באיזור כזה? יכולה להגיע מהמנוע כלל? שאדע למה להגיע בערך מוכן למוסך שאני לא מכיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

היי

אין רעידות או קפיצות סל"ד לכן נשמע לי מוזר תקלה במנוע הצעדים הידוע לשמצה ברכב הנ"ל.

המנוע עגול כמעט לחלוטין, לא משהו מיוחד או שונה ממה שהיה שנה שעברה או לפני שנתיים ברכב.

כרגע אני פשוט אגש לביצוע טסט ואקווה לטוב.

לדעתי יש בעיה כלשהי שקשורה לזיהום האוויר.

נ.ב - האם תקלה במערכת זיהום אוויר ברכב יכולה או גורמת באופן ישיר לצריכת דלק מוגברת?

Opel Adam S 2017

פורסם

liav12

אני זוכר שחודש לאחר שקניתי את הסופר לנסר שלנו נדלקה מנורת מנוע. לא היו רעידות או קפיצות סל"ד.

מכונאי החליף מנוע צעדים ומאז הכל היה תקין.

• תוכן חדש...