Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מדפסת HP Officejet 4500 Wireless שמדפיסה את מה שנשלח אליה מהמחשב הנייח.

איך אני מאפשר למחשב הנייד של ביתי לשלוח הדפסה למדפסת?

האם מדובר בהתקנת הדיסק של המדפסת (שאני לא מוצא אותו כרגע) או דרייבר מאתר היצרן על המחשב הנייח?

כל עזרה תתקבל בתודה ובברכה.

פורסם

אם בצורה אלחוטית, תתקין את הדיסק במחשב הנוסף והגדר ע"פ אלחוטי.

אם מחובר בכבל USB לאחד המחשבים, לך למחשב ההוא, קליק ימני על המדספת > שיתוף.

וודא ששני המחשבים על אותה רשת, בעלי שם מחשב שונה, והוסף מדפסת (רשת) ואתה תמצא אותה מהמחשב השני.

החיסרון, המחשב שעליו מחוברת המדפסת עם USB צריך להיות דלוק.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

תוריד את הדרייבר מאתר היצרנית.

תברר מה כתובת ה-IP של המדפסת ברשת המקומית ותפתח פורט TCP/IP לכתובת הזאת (נמצא תחת הוספת מדפסת מקומית ולא מדפסת רשת) ותבחר את הדגם של המדפסת דרך הדרייבר שהורדת (תוריד דרייבר ADD PRINTER ולא המלא).

פורסם

מצאתי את הדרייבר באתר היצרן, הוא בהורדה.

- איך אני מברר מה כתובת ה-IP של המדפסת ברשת המקומית? האם זה ה-IP שמופיע תחת "Printers and Faxes", קליק ימני על המדפסת הספציפית, Properties, לשונית general ו-Location?

- איך אני פותח פורט TCP/IP לכתובת הזאת (נמצא תחת הוספת מדפסת מקומית ולא מדפסת רשת)? האם זה נעשה על המחשב שאליו אני רוצה להוסיף את המדפסת? האם זה חלק מהתקנת הדרייבר?

עריכה: מה סדר השלבים, קודם התקנת הדרייבר או קודם פתיחת הפורט, או שזה תוך כדי?

פורסם

הולך להגדרות במדפסת, ישלך אפשרות להדפיס הגדרות ואז תראה על איזה IP הוא יושב.

תתקין דרייברים, ואז תפתח פורטים הסדר לא משנה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...