Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לסרט אימה מעולה - The Conjuring

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.imdb.com/title/tt1457767/

פשוט סרט מצויין(יחסית לז'אנר כן? זה לא איזה מועמד לאוסקר).

כמו כן - רשום בתחילת הסרט שהוא מבוסס על סיפור אמיתי, אז גיגלתי והגעתי לזה:

http://www.historyvs...s/conjuring.php

אני די בטוח שזה איזה אתר לקידום מכירות עבור הסרט, ובכל זאת, עבודה מעולה - עבדו עליי לכמה רגעים.

קיצר - סרט חובה לחובבי הז'אנר.

פורסם

ראיתי אותו לפני כמה ימים באמצע הלילה-לבד.

בתור אחד שמעולם לא פחד או נבהל מסרט אימה, אני חייב להודות שמצאתי את עצמי עם שיערות ידיים סומרות בכמה חלקים בסרט הזה.

פורסם

ראיתי אותו לפני כמה שבועות ואני לא מסכים.

זה לא שהוא לא עושה עבודה טובה בתור סרט אימה - הוא יודע לנצל מצוין את הסצנות של ה"שקט+מתח+מוזיקה מתגברת+משהו מבהיל ביחד עם קפיצה בווליום" אבל הסיפור עצמו מה-זה צפוי, ומעצבן שכמעט כל הדמויות לוקחות את האמונה הזאת ברוחות ושדים בתור משהו כל כך ברור מאליו (חוקר רוחות: "זו הרוח של הסבתא שנהרגה כאן", משפחה: "וואו! אתה כל כך צודק! מה עושים?"). בשלב מסוים פשוט חיכיתי שהגירוש יתבצע כבר ושאפשר יהיה ללכת הביתה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרט נחמד,אפילו טוב

אם אתם באמת רוצים לפחד ולהפעיל את המוח שלכם בו זמנית תראו הרוע שבפנים insidious הסרט הכי טוב שייצא לכם לראות האחריות,זה סרט שיחזיק אותכם המתח במהלך כולו ויגרום אפילו לטובים שבטובים לפקפק ביכולתם לצפות בסרטי אימה

יצא לי לאחרונה לראות את הסרט MAMA גם סרט אחד המפחידים אך בעל פחות עלילה

נ.ב מומלץ לראות את הסרט מספר פעמים,כי בפעם הראשונה אתה לא באמת מזהה את כל הסימנים המקדימים ויש גם המון דברים שלא רואים בפעם הראשונה.

פורסם

ראיתי, לא ממש מפחיד הסרט. אני מצטרף להמלצה על insidious, במיוחד לאור העבודה שיוצא בקרוב החלק השני שממה שראיתי בטריילר, יהיה מפחיד. זה הסרט היחיד שהפחיד אותי אי פעם. גם המנגינות שמשתמשים בהן פשוט עושות אווירה מפחידה.

פורסם

insidious היה טוב

וה THE FOURTH KIND ממש נחמד

אין ממש סרטי אימה שמזיזים לי יותר מדי

אני יותר נהנה מהם מאשר מקבל אפקט של פחד כלשהו, רוב הסרטים הם SCARE MOVIES שעסוקים בלהפחיד מאשר להטיל אימה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ראיתי את הסרט עכשיו, מאוד מוצלח.

יש המלצה לעוד סרטי אימה טובים?

בתור חובב סרטי אימה ובכלל סרטים.

No One Lives

The Messengers

Mama

The Possession

House At The End Of The Street

The Tall Man

The Awakening

(מעולה)

Eden Lake

Los Ojos De Julia

Wrong Turn

The Last House On The Left

אחד האהובים עלי-צפיתי בו 4 פעמים לפחות.

יש עוד עשרות שראיתי במהלך השנה האחרונה. היום דווקא רציתי לראות את The Conjuring אבל הוא עדיין לא ירד.

אבל צפיתי ב 4 סרטים רק היום ביניהם World War Z -נחמד ו The Frozen Ground

פורסם

ראיתי את הסרט היום, אכן לא רע. הסרט הרבה יותר דומה לinsidious ולא לפעילות על טבעית, זה לא מפתיע כי לשני הסרטים אותו במאי וגם אותו שחקן ראשי. זוג החוקרים בסרט הם אנשים אמיתיים וגם המקרה בסרט אמיתי, על אף שאני לא מאמין שאכן קרה משהו על טבעי כי אין באמת דבר כזה כמו רוחות. דרך אגב, גם "מגרש השדים" מבוסס על מקרה אמיתי.

סרט האימה האהוב עלי הוא Ringu, הסרט ש"הצלצול" מבוסס עליו. הסרט ביפנית ומסוף הניינטיז, אבל האפקטים שם לא ממוחשבים אלא פרקטים, והוא דווקא הזדקן לא רע. גם REC וההמשך שלו טובים מאוד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
בתור חובב סרטי אימה ובכלל סרטים.

No One Lives

The Messengers

Mama

The Possession

House At The End Of The Street

The Tall Man

The Awakening

(מעולה)

Eden Lake

Los Ojos De Julia

Wrong Turn

The Last House On The Left

אחד האהובים עלי-צפיתי בו 4 פעמים לפחות.

יש עוד עשרות שראיתי במהלך השנה האחרונה. היום דווקא רציתי לראות את The Conjuring אבל הוא עדיין לא ירד.

אבל צפיתי ב 4 סרטים רק היום ביניהם World War Z -נחמד ו The Frozen Ground

תודה!

ל2013 הייתי מוסיף את:

Carrie

7500

Dark Skies

Insidious: Chapter 2

• תוכן חדש...