Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

יש לי מקדימה קומפוננט של מוראל טמפו 6,

ומאחורה יש לי JBL GTO938.

רדיו דיסק: sony GT210.

בהתחלה שרק סיימתי לקנות את המערכת הייתי ממש מבסוט מהסאונד אפילו שמלא אנשים אמרו לי חבל על הרמקולים ,הם לא עושים את העבודה בלי מגבר ..

לאט לאט התחלתי להתבאס על הרמקולים אז החלטתי לנסות להשקיע כמה שיש לי ...

ראיתי שלושה מגברים:

*Hitron HPA400.4

*Sound Storm SSL F4.400

*SoundStorm EV4.400

את המגברים האלה מצאתי באתר sonicelectronix, שלושת המגברים הם מתחת ל50$ ככה שלא אמור להיות לי בעיה עם המכס וגם אם כן זה לא יצא לי אפילו יותר יקר מיד2(בושה).

מה אתם אומרים הדגמים האלה יעשו את העבודה עם הרמקולים שלי ?

תודה מראש לעוזרים:-)

פורסם

3 מגברים זולים, הייתי הולך על השניים האחרונים, יש להם לפחות חברה מוכרת, אני לא רואה ביניהם שום הבדל חוץ מצורה ומישקל, קח מה שנראה לך הכי יפה :), וקח בחשבון שלא תוכל לחבר אליהם סאב בעתיד, אף אחד מהם לא עובד בגישור.

אישית לא הייתי לוקח אף אחד מהמגברים הנ"ל, אבל זה אני.

פורסם
3 מגברים זולים, הייתי הולך על השניים האחרונים, יש להם לפחות חברה מוכרת, אני לא רואה ביניהם שום הבדל חוץ מצורה ומישקל, קח מה שנראה לך הכי יפה :), וקח בחשבון שלא תוכל לחבר אליהם סאב בעתיד, אף אחד מהם לא עובד בגישור.

אישית לא הייתי לוקח אף אחד מהמגברים הנ"ל, אבל זה אני.

סאב אני לא ירצה ולא רוצה ,זה רכב גם של אחותי והיא עושה קניות איתו ,ככה שזה לא יסתדר לי אף פעם ברכב הזה.

ותכלס עכשיו אני לא מחבר רמקולים ב1000 שקל אז אין לי למה לקנות מגבר יותר מדי יקר ,והמשלוח באמת עולה במחיר של המגבר ,אין מה לעשות אלה אם כן אתה ממליצים על אתר יותר זול ..

בכל מקרה בארץ המגבר היחיד במחיר הזה הוא V15 או 12 אם אני לא טועה ,אני בטוח שאתה מעדיף שאני יקח את החברה המוכרת של השתיים האחרונים שאמרתה לי ..

בכל מקרה השאלה שלי הייתה אם המגבר הזה שמספק 50RMS עושה את העבודה עם הרמקולים ?

ואם אני עושה על ה 2Ohms: 100 Watts לכל רמקול זה אפשרי ? ומה ההבדל בינו לבין 4Ohms?

פורסם

המגבר כעקרון, יעשה את העבודה, אומנם הוא חלש. ב 2 אום אתה צריך לחבר במקביל 2 רמקולים לכל ערוץ, על מנת להוריד את ההתנגדות, המגברים הנ"ל, לא נראה לי שיהיו יציבים ב 2 אום. בקיצור עזוב את הנושא של 2 אום.

למה שלא תחפש יד2 מגבר נורמלי?

פורסם
המגבר כעקרון, יעשה את העבודה, אומנם הוא חלש. ב 2 אום אתה צריך לחבר במקביל 2 רמקולים לכל ערוץ, על מנת להוריד את ההתנגדות, המגברים הנ"ל, לא נראה לי שיהיו יציבים ב 2 אום. בקיצור עזוב את הנושא של 2 אום.

למה שלא תחפש יד2 מגבר נורמלי?

יש בזה משהו ..וגם האיכות תכלס תרד על 2 אום ,לא ?

ובקשר ליד2 ,חפשתי באזור שלי וראיתי שכולם חצופים חושבים שצריך להוריד מהמחיר שהם קנו פעם ,הם לא מבינים שהם מוכרים במחיר של מוצרים חדשים שבאותה הרמה...

בכל מקרה תוכל לעזור לי לחפש משהו בראשון לציון במצב טוב?

• תוכן חדש...