Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שהחבר'ה למדו את השיטה של חברות הביטוח והם יעבירו אתכם

שבעה מדורי גיהנום לפני שתקבלו כסף. שמגיע לכם, כן?

כתבו על זה בוואלה, חפשו את הכותרת - 'חברות הליסינג עושות קופה על חשבון הציבור'

(אני עוד לא יכול לשלב קישורים)

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם
תמיד אפשר לתבוע את הנהג {אם הוא אשם כמובן} באופן פרטי , וכך לחסוך הרבה זמן .

ואז החברה/המבטחת תכסה אותו ותמשוך את מי שצריך את הכסף, כמו שהיא עושה תמיד (במיוחד כשיש הצדקה לכך).

פורסם

לא שילמו לכם ?

משחקים אתכם ?

פנו לבית משפט לתביעות קטנות, דיון אחד והם משלמים הכל + הוצ' משפט.

כשתבעתי חברת ליסינג שפגעה במכונית של אישתי, השופט התרגז על נציג החברה, ופסק להם הוצ' משפט בסך 2,300 ש"ח !

בפעם הבאה הם יחשבו פעמיים לפני שהם מתעמרים באזרחים שמכונית שלהם גרמה להם נזק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא שילמו לכם ?

משחקים אתכם ?

פנו לבית משפט לתביעות קטנות, דיון אחד והם משלמים הכל + הוצ' משפט.

כשתבעתי חברת ליסינג שפגעה במכונית של אישתי, השופט התרגז על נציג החברה, ופסק להם הוצ' משפט בסך 2,300 ש"ח !

זה קרה לי בעבר הרחוק . תבעתי וגם זכיתי . מסכים עם כל מילה .

פורסם

אני לא כל כך מצליח להבין, אולי מישהו יכול להבהיר לי?

אם אתה עושה תאונה, אתה תובע את הביטוח שלך, משלם השתתפות עצמית ואז הביטוח שלך מתמודד מול חברת הביטוח של הנהג הפוגע/הנפגע.

המקסימום שאתה יכול "להפסיד" זה את סכום ההשתפות העצמית (כמה זה היה? 1200? 2000? לא זוכר), למשך תקופת הזמן עד שתגיע למשפט, כל זאת בהנחה שאתה הנפגע ולא האשם. זה לא משנה אם זה רכב ליסינג או רכב אחר שהחליט לא להודות שהוא האשם. זה קרה לנו, חיכינו 5 שנים ובבית משפט קיבלנו החזרים על הכל.

מעבר לקומבינה שהם ניסו לעשות על בית המשפט וקופת המדינה (ואני שמח שלא הלך להם), לא הבנתי מה שונה כאן מבחינתנו הנהגים אם נפגענו או פגענו באמצעות רכב ליסינג או רכב פרטי.

פורסם

זה בהחלט יגרום להם לחשוב פעמיים בפעם הבאה שהם חושבים להתחמק מתשלום. NOT!

לעניות דעתי, יש מקום להנהיג בארץ, ולו בצורה חלקית, את השיטה האמריקאית של פיצויי עונשין. שופטים עצבניים, נזיפות ומילים קשות לא עושים רושם על אף אחד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זהו שלא.

להיפך. בשיטה הזו אין להם מה להפסיד / הם לא יכולים להפסיד. זה רק תמריץ להמשיך.

על כל חן פרחי שתקע אותם והם ניזוקו ב 2300 שקלים יש עוד 100 איש שלא תבעו, או שהסכימו על פיצוי נמוך.

אם הם היו משלמים לך/למדינה קנס של 2.3 מיליון שקלים בגלל הסחבת - אז הם היו חושבים פעמיים.

בינתיים - זה משחק לטובתם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חן - המון תודה על המידע. לא ידעתי שזה אפשרי בכלל...

כלומר, אחרי התאונה, ואחרי שהגשת את התביעה לחברת הביטוח פנית לבית המשפט?

כלומר, כשהבנת שהם מושכים אותך או מההתחלה?

מכסח השדים - תודה על הקישור... :)

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

חברת ההשכרה\ליסינג לא התכחשה בתחילה לנזק שנגרם לי, אולם מאוחר יותר קבעה שיש כאן "רשלנות תורמת".

איזה רשלנות ?

רכב שעמד בחנייה ?!

כשראיתי שמשחקים איתי, הגשתי תביעה קטנה, ותבעתי רק על עלות התיקון, בלי שום תוספות, כי ידעתי ששופטים לא אוהבים תיקים שמתווספים אליהם הוצ' בגין עוגמת נפש, אובדן ימי עבודה ונזקים נפשיים..

גם אחרי שהשופט פסק לטובתי, המתינו עם התשלום עד היום האחרון.

עוד יום הייתי מכניס את פס"ד להוצאה לפועל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זהו שלא.

להיפך. בשיטה הזו אין להם מה להפסיד / הם לא יכולים להפסיד. זה רק תמריץ להמשיך.

על כל חן פרחי שתקע אותם והם ניזוקו ב 2300 שקלים יש עוד 100 איש שלא תבעו, או שהסכימו על פיצוי נמוך.

אם הם היו משלמים לך/למדינה קנס של 2.3 מיליון שקלים בגלל הסחבת - אז הם היו חושבים פעמיים.

בינתיים - זה משחק לטובתם.

מסכים בהחלט, אבל לא רק חברות הליסינג גם חברות הביטוח הסטנדרטיות תובעות בשיטת מצליח אולי תיבהל ותשלם.

אחי עמד ברמזור אדום כאשר רכב נכנס בו מאחור בצורה רצינית, לאחר כשלושה חודשים הוא מקבל זימון לבית משפט ע"י חברת הביטוח של הרכב הפוגע,

הוא התקשר ושאל אתם רציניים המבוטח שלכם נכנס בי מאחור שעמדתי ברמזור אדום?

לא אלאה אתכם בכל השתלשלות העניינים אבל הם הגיעו לדיון בבית משפט (מה שעלה לאחי ביום חופש ונסיעה)והשופט "הנחמד" פסק לטובת אחי כמובן אבל לא אישר לו את עלות יום החופש למרות הגיחוח והטימטום שבתביעה.

פורסם

דבר מוכר וידוע, לפני כ10 שנים נכנס בי רכב של חברת השכרה, הנהג מודה חברת ההשכרה לא.

לבסוף לא יכולתי לתבוע בתביעות קטנות ( חברה לא יכולה לתבוע בתביעות קטנות) תיקנתי וביקשתי מהם את ההשתתפות העצמית בתמורה לויתור על תביעה, הם שילמו וזהו.

• תוכן חדש...