Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילה פתוחה בתא הדואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תנו לי להתחיל ב"WTF???" אחד ככה להוריד מהלב.

לפני כחודש הזמנתי לאבא שלי צמיד שהוא אהב מאי-ביי, הצמיד הגיע תוך זמן קצר, הכל טוב ויפה. אחרי שבוע נפלה ממנוע חתיכה, בסדר קורה, פאק בייצור, לא נורא. מייל זריז למחלקת השירות של החנות הקליפורניאנית נענה תוך פחות משעתיים בהתנצלות נחרצת והבטחה ש"מאוחר יותר היום" יצא לכיוונו צמיד חדש. תוך פחות מחצי שעה הצטרף לאין-בוקס מייל המודיע חגיגית על טראקינג נאמבר.

היום ראיתי משהו מבצבץ מתיבת הדואר משהו שנראה כמו שקית, שליפה מהירה ונמצאת לי ביד החבילה הפתוחה של המוצר.

עכשיו השאלה(ות), לחנות כמובן אין מה לפנות, מה גם שלא נעים לי ליצור איתם קשר שוב ולבקש שישלחו בפעם השלישית, לא שילמתי על הצמיד הזה מספיק בשביל לקבל עוד שניים חינם.

מי אחראי על פריט הדואר והאם מאחר והיה טראקינג נאמבר מדובר בפריט שאמור להימסר לי ביד?

האם יש טעם לפנות לדואר או שהם יפתרו את הבעיה ב"שמו לך את החבילה בתיבת דואר ובזה האחריות שלנו נגמרה"?

מאיזשהי סיבה רשמו על החבילה שווי של 5$ במקום השווי האמיתי, האם במצב שבוא הדואר לוקח אחריות הם אמורים לפצות אותי על ה5$ האלה או שיש סיכוי להוכיח את שוויו האמיתי של המוצר?

מה בכלל אני עושה מפה?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מספר מעקב לא מחייב מסירה ביד.

האם נראה שהחבילה נפתחה בגלל שדחפו אותה בכוח דרך פתח התיבה? או שייתכן שהיא ניזוקה בדרך.

ולא הבנתי מה בדיוק קרה לצמיד השני שנשלח, שהרי גם אם החבילה נפתחה לא בהכרח קרה משהו לצמיד.

פורסם

החבילה לא נקרעה בגלל שדחפו אותה לתיבה ולא ניזוקה. היא נפתחה בכוונה.

אני מניח ששכחתי לציין את העובדה שהצמיד (השני שנשלח אחרי שהראשון "התפרק") לא היה בחבילה, "קיבלתי" רק את החבילה עצמה. הצמיד נגנב. אם הוא היה בפנים היה פחות מעניין אותי שהחבילה הייתה פתוחה.

על מי מוטלת האחריות במצב כזה?

פורסם

קרה לי עם פריט הרבה פחות יקר (כבל מטען לטלפון).

כל עוד מדובר בחבילה קטנה שנכנסת לתא הדואר יש הוראה לדואר ישראל להכניס את החבילה לתיבה.

אפשר לבקש מהם לא לשלוח לך פריטים לתיבה ושעבור כל פריט תצטרך להגיע לסניף דואר (את זה גיליתי אחרי שהגשתי תלונה בשירות לקוחות) אבל מניסיון גם על זה הם מצפצפים.

אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלשכנע את הדיירים להתקין מצלמה שתשקיף על התיבות דואר. בלי הוכחה מצולמת הדואר יתנער בטענה שמישהו גנב לך את זה מהתיבה (אצלי לא עזר לי העובדה שהחדר דואר שלנו נעול ורק דיירים יכולים להיכנס לשם וכבר 7 שנים שלא היו לי בעיות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דוקא סיכוי לא רע שהגנב איננו עובד הדואר, כי אם היתה נגנבת על ידי עובד דואר, ככה"נ היתה נעלמת לחלוטין (כמו לא מעט חבילות ש"אבדו" בדרך אלי :evil: )

:turn-l:
פורסם

יובק -

מידע על פריט דואר רשום: LZ13******3US

הפריט נשלח מארה"ב ב 01/10/2013

זה כל המידע שמופיע באתר של הדואר

אלעד- להתקין מצלמה לא יניב תוצאות מאחר והפריט כבר נגנב, ואני מנצח אותך עם 22 שנים בלי שום בעיה :lol:

איפה אני אומר להם שלא ישלחו לי חבילות (אני מניח שזה לא תופס לגבי מכתבים) לתא הדואר?

בגדול מה שאתם אומרים לי זה שאני יכול ללכת לחפש את הצמיד בערבות סומליה או שמא עליי להחליף קריירה וללכת לדוור למחייתי, אולי ככה אוכל להיות יותר אופנתי ולהטעין את הטלפון שלי על הדרך:roll:

פורסם

החבילה לא רשומה. למרבה הצער אין כתובת לתלונות.

הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לשכור ת.ד. - וזה יעיל רק נגד הגנבים שאינם עובדי הדואר (שזה לא מספיק(.

:turn-l:
פורסם

פעם קרה לי מקרה הפוך

מצאתי את המוצר זרוק על הרצפה ללא האריזה.

קשה להחליט איזה מהמקרים עדיף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני מצאתי בתיבת הדואר מעטפה פתוחה ריקה, ובעודי מקלל ושולח יד למעמקי התיבה לשלוף את שאר הדואר מצאתי את המיתרים לגיטרה שהזמנתי. מזל שלא כל הגנבים מנגנים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תגיש תלונה באתר שלהם לשירות לקוחות. כאשר יחזור אלייך מישהו הוא יציע לך את ה"שירות" הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

YUVK- אני לא רואה סיבה לשכור ת.ד, באותה אפקטיביות אני יכול להגיע לסניף.

מתן - עדיף המקרה שלך, מה 'כפת לי מהמעטפה.

אלעד - תודה, אני אשאיר תלונה באתר.

רועי - תודה על העצה, שלחתי מייל, נראה מה יהיה.

• תוכן חדש...