Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.scribd.com/doc/173744848/LG-D821

בגדול. הרבה טלפון בשביל מעט מחיר (כנראה).

4.95" 1080p display

32GB internal storage

2GB RAM

Snapdragon 800 at 2.3GHz

8MP OIS rear camera, 1.3MP front camera

2300mAh battery

Sensors: Accelerometer, Gyroscope, Compass, Proximity/Ambient Light, Pressure

Micro SIM slot

Notification light

Wireless charging (duh)

NFC (duh)

הזכויות שמורות לגיזמודו

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה s4 מגיע עם מסך חסכוני יותר, ומעבד חלש וחסכוני יותר. ובכלל הנקסוס לא מצטיין בזמן סוללה. האופטימוס ג׳י החזיק 20 אחוז יותר מאשר הנקסוס 4 , למרות שהם בתכלס אותו מכשיר בדיוק.

פורסם
עוד פעם ללא חריץ הרחבה? זה כאילו מייחד את הנקסוס משאר המכשירים הנורמליים?כמה זה כבר חוסך בחייט??

לא חיסכון, גוגל רוצים שתשתמש בשירותי ענן.

אני מהמר על תג מחיר של 400 דולר, וזמן סוללה מעאפן שוב, כמיטב המסורת. אני לא מבין את גוגל בעניין הזה.

פורסם

הוא לא חסכוני יותר. הסנאפדראגון 800 חסכוני יותר גם מה 5410 וגם מהסנאפי 600.

אבל המסך הוא הצרכן הגדול ביותר במכשיר, ובפער ענק. פה אין מה לעשות- AMOLEDים יותר חסכוניים בלא מעט, בעיקר המטריצה החדשה של סאמסונג.

פורסם

לכל דבר יש סיבה, אם הם היו רוצים הם היו שמים גם סוללה של 3200mah.

אבל יש הרבה דרישות, אנחנו רוצים סוללה טובה, מעבד חסכוני יותר אבל חזק יותר,

רוצים כרטיס SD, רוצים ורוצים ורוצים.

עכשיו אני בהחלט מסכים עם זה, וגם אני הייתי רוצה את זה, אבל איך אפשר לצפות לתג מחיר של

300-400 דולר עם כאלה נתונים?

סך הכל אין כל כך מה להתלונן, מטען יש עלינו כמעט כל הזמן וב-90% מהזמן יש איפה לחבר אותו,

32GB זה דיי והותר, במיוחד שיש DROPBOX שכל הדברים שאין בהם שימוש יכולים להתאחסן שם.

לדעתי אחלה מכשיר, ולוקח בסיבוב כל מכשיר עם תג מחיר של 2500+.

במיוחד גם שהמכשיר מגיע מעוצב יפה ומרגיש איכותי ביד ולא פלסטיקי וסיני.

פורסם
לכל דבר יש סיבה, אם הם היו רוצים הם היו שמים גם סוללה של 3200mah.

אבל יש הרבה דרישות, אנחנו רוצים סוללה טובה, מעבד חסכוני יותר אבל חזק יותר,

רוצים כרטיס SD, רוצים ורוצים ורוצים.

עכשיו אני בהחלט מסכים עם זה, וגם אני הייתי רוצה את זה, אבל איך אפשר לצפות לתג מחיר של

300-400 דולר עם כאלה נתונים?

סך הכל אין כל כך מה להתלונן, מטען יש עלינו כמעט כל הזמן וב-90% מהזמן יש איפה לחבר אותו,

32GB זה דיי והותר, במיוחד שיש DROPBOX שכל הדברים שאין בהם שימוש יכולים להתאחסן שם.

לדעתי אחלה מכשיר, ולוקח בסיבוב כל מכשיר עם תג מחיר של 2500+.

במיוחד גם שהמכשיר מגיע מעוצב יפה ומרגיש איכותי ביד ולא פלסטיקי וסיני.

הנקסוס הוא לא מכשיר למטרות רווח, והוא לא נמכר בכמויות ענק. התוכנה שיש עליו עם אפס מאמץ פיתוח ואפס ערך מוסף.

תמיכה בו מצד "החברה"- לא קיימת למעט אחריות על תקלות חומרה.

המכשיר מיועד בראש וראשונה למפתחים, כדי לשפר את איכות ורמת האפליקציות לאנדרואיד, הכסף חוזר לגוגל בדרכים עקיפות.

"רוצים ורוצים ורוצים"- סוללה היא דבר זול מאוד, ההבדל בנפח (פיזי) בין סוללת 2300 לסוללת 2600 מיליאמפר הוא פצפון ולא משמעותי בגודל או משקל, אבל כן משמעותי בזמן שימוש.

מעניין איך אתה אומר שהוא "לוקח בסיבוב" משהו שמדובר במכשיר שכלל לא הושק! הנקסוס 4 נראה נחמד על הנייר, אבל בפועל המסך שלו היה פחות טוב משל אחיו התאום, וזמן הסוללה היה גרוע.

פורסם
איך המעבד שלה4 יותר חסכוני, כשהוא מכיל שני מעבדים (A15 וA7)?

עריכב:

ולמההמסך נחשב חסכוני יותר ב4? בגלל שהוא Amoled?

זה לא שני מעבדים. הם לא עובדים במקביל. המעבד יודע לעבור מהליבה של הA7 לA15 ובחזרה בהתאם לעומס, אבל לא ביחד (לפחות לא ככל הידוע לי). זה משהו שARM קוראים לו big.LITTLE

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הנקסוס הוא לא מכשיר למטרות רווח, והוא לא נמכר בכמויות ענק. התוכנה שיש עליו עם אפס מאמץ פיתוח ואפס ערך מוסף.

תמיכה בו מצד "החברה"- לא קיימת למעט אחריות על תקלות חומרה.

המכשיר מיועד בראש וראשונה למפתחים, כדי לשפר את איכות ורמת האפליקציות לאנדרואיד, הכסף חוזר לגוגל בדרכים עקיפות.

"רוצים ורוצים ורוצים"- סוללה היא דבר זול מאוד, ההבדל בנפח (פיזי) בין סוללת 2300 לסוללת 2600 מיליאמפר הוא פצפון ולא משמעותי בגודל או משקל, אבל כן משמעותי בזמן שימוש.

מעניין איך אתה אומר שהוא "לוקח בסיבוב" משהו שמדובר במכשיר שכלל לא הושק! הנקסוס 4 נראה נחמד על הנייר, אבל בפועל המסך שלו היה פחות טוב משל אחיו התאום, וזמן הסוללה היה גרוע.

ייתכן ואתה צודק, אבל לכל דבר יש סיבה והיא כנראה עמוקה יותר מסתם ״לא בא לנו״.

אני אומר לוקח בסיבוב כי יצא לי להתנסות עם דגמים שונים של גלקסי ו-htc ולא מעט פעמים הנקסוס הרגיש טוב יותר באספקטים שונים.

בתג מחיר כזה אי אפשר לבקש יותר, וכנראה שהגרסא החמישית תתקן לא מעט בעיות.

• תוכן חדש...