Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן שישמעו אותנו !

כל מה שקשור לעולם הרכב , מס של 50% , חוסר יכולת לייבא חלקי "בטיחות" לרכב , כי מה שטוב לגרמנים לא מספיק טוב לנו.

למה אני יכול לקבל הורדה מהכביש על "פילטר אויר" ? מדוע ?! אין פה שום היגיון.

ולכן מונופול החלקים שעולים פי 4 ממחירם בכל מקום אחר בעולם גורם לכולם להתקין מוצרים ברמה ז' מסין !

וכו... וכו... הבנתם אותי. תשמיעו קולכם ! הוא אשכרא קורא את זה ואני בטוח שיש פה אנשים יותר מביני עיניין בתחום ממני שיכולים לתת הסברים מפורטים!

לדוגמא הבאתי דוגמא של הבחור שניסה להתקין מנוע M בב.מ.וו שלו וקיבל אישור מגרמניה !! אבל לא. לא מספיק טוב להם. ואין עם מי לדבר! מדוע ?! הבן אדם קיבל רשימה מב.מ.וו עצמה של מה להחליף כדי שהרכב יהיה בטיחותי ונתקל בזלזול ,חוסר הבנה בסיסית וקיר בטון! וב.מ.וו עצמה לא יכולה לעשות עם זה כלום! כי אלה חוקי המדינה. מגוחך.

לא לקח את התרופות שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קשור למכון התקנים או למשרד התחבורה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכון התקנים מטפל גם בדברים שקושרים לרכב ,זה גוף אחד שעושה הכל.

אם הוא אומר זה אסור אז למשרד התחבורה אין יד בדבר.

הסיפור עם הבחור והב.מ.וו אולי קשור למשרד התחבורה ;) ... אבל שיבין את חומרת המצב ויעוף עליהם גם. אפשר לקוות לא

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם כבר לעשות הקלות ביבוא (אבל עדין לעשות פיקוח) של חלקים ורכבים ישנים וחדשים שהיבואן לא מביא. לתת תו תקן "לשיפורים" שלא כל שוטר יגיד שהאגזוז או הפילטר לא לטעמו אז הוא עושה הורדה מהכביש.

• תוכן חדש...