Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב יש חגורות בצבע בז' ועם הזמן הם התלכלכו ונהיו עם כתמים שחורים,ניסיתי לנקות עם מגבון וללא תוצאה.

אשמח אם מישהו מכיר איזה חומר מסוים שאפשר לנקות את זה ומאיפה להשיג אותו.

תודה.

פורסם

לא APC, רק מים, מטלית (או ספוג קצת יותר אגרסיבי) עם מים, עם סבון החגורה עלולה להחליק ברגע האמת. (זה לפחות מה שההיגיון שלי אומר)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא APC, רק מים, מטלית (או ספוג קצת יותר אגרסיבי) עם מים, עם סבון החגורה עלולה להחליק ברגע האמת. (זה לפחות מה שההיגיון שלי אומר)

להחליק לאן? איך? אתה יודע מה נקודות התפיסה של החגורה נכון?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

דלי קטן עם מיים חמים וחומר ניקוי פנטסטיק.

עם סמרטוט רטוב לעבור על החגורה ולנקות את הסמרטוט במים נקים ולטבול שוב בדלי עם החומר.

בסוף העבודה לחזור על הפעולה עם סמרטוט נקי ומים נקיים כדי להוריד את חומר הניקוי.

לקח לי בערך שעה לשתי חגורות שחזרו לצבע החדש והמקורי שלהם.

חוץ מזה שהם גם קיבלו ריח טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם יש לך גרניק ואתה עצלן כמוני. את מוציא את כל החגורה מהדלת וסוגר את הדלת על החגורה כאשר החגורה נשארת בחוץ. עובר עם הגרניק לכל אורך החגורה מטווח קרוב . זמן עבודה כ 5 דק לכל חגורה ואתה מקבל חגורה נקיה.ניתן להוסיף חמר ניקוי .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

KOKA, השאלה היא האם הלחץ של הגרניק לא יהרוס את החגורה אפילו נזק שלא ייראה לעין אבל בשעת תאונה יגרום לכשל של החגורה או לקרע? כנ"ל לגביי חומרים כאלו ואחרים.

פורסם

שאלה טובה שאין שום דרך לענות אליה ללא מחקר וניסוי(לא חושב שמישהו בדק את השפעה של ניקוי בלחץ על תכונות החגורה) . ויזואלית החגורה נשארה כפי שהייתה רק נקיה יותר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
דלי קטן עם מיים חמים וחומר ניקוי פנטסטיק.

עם סמרטוט רטוב לעבור על החגורה ולנקות את הסמרטוט במים נקים ולטבול שוב בדלי עם החומר.

בסוף העבודה לחזור על הפעולה עם סמרטוט נקי ומים נקיים כדי להוריד את חומר הניקוי.

לקח לי בערך שעה לשתי חגורות שחזרו לצבע החדש והמקורי שלהם.

חוץ מזה שהם גם קיבלו ריח טוב.

תודה על התשובה העניינית,רק אשמח לשמוע מהו החומר "פנטסטיק" למה הוא משמש ומהיכן קונים אותו ?

פורסם

חגורות הבטיחות ברכב עשויות סיבי ניילון או פוליאסטר, לכן לא להשתמש בחומרי ניקוי עם ממיסים (solvents) אלכוהוליים.

חומרים פלסטיים סופגים מים, לכן יש לדאוג לייבוש של החגורה לפני שמחזירים אותה למקומה.

שיטת הגרניק עלולה להיות אגרסיבית מדי אם משתמשים בלחץ מים גבוה מדי אשר עלול לגרום לקריעה של סיבים קטנים. בשימוש זהיר היא יכולה להיות יעילה. אם לא רואים נזק מכני של הרצועה לאחר הניקוי, סביר שלא נגרם נזק. אני מציע לנסות קודם השריה בנוזל ניקוי כללי מדולל במים.

פורסם
תודה על התשובה העניינית,רק אשמח לשמוע מהו החומר "פנטסטיק" למה הוא משמש ומהיכן קונים אותו ?

12345

7290000449128.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נוזל לניקוי כללי שנמצא בכל סופר.

• תוכן חדש...